12 dětí - máte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15575
26.11.13 22:30

@1.zizi Jee ten ma krasny kudrlinky :) ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.11.13 22:38

Ja si hlavne myslim ze i kdyz uz jich ma,,jenom" sedm..stejne jak to uzivi??? :roll: A nemyslim si ze v puberte ty decka budou nosit po svym sourozenci :roll: Mozna doma jo..ale do skoly? 8o No proste me to prijde dost divny…I kdyby to zvladaly..asi berou prispevky nebo neco…nebo fakt nwm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
26.11.13 23:03

@kaja00 je to holka, ale zlobi za 7 kluku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15575
26.11.13 23:06

@1.zizi Aha promin :oops: :oops: :oops ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolimus
27.11.13 05:59

Ahoj, tak já mám 3 děti, ale skoro ještě denně hlídám synovce.Za mě můžu říct, že je to občas na mašli. Všichni chodí do zš. Nejsou to žádní géniové, takže se skoro denně musím s nima učit, protože oni se učit odmítají, jeden trpí hyperaktivitou s poruchou pozornosti+dyslexie, druhý má asi dyslexii. Takže učit se s nimi je děs, co my už napsali diktátů-známky katastrofa. Teď v zimě jsou furt doma, pořád se perou. Já chodím do školy a nic nestíhám. Bordel je u nás nonstop, kluky nutím pomáhat doma, ale ty řeči, co vedou…kolik oni toho už udělali…Takže jsem schopná zvládnout 4 děti, možná 5, ale víííc už fakt néééé.

• Citovat
  • Upravit
10291
27.11.13 07:10

@1.zizi: Ta má páčo! Je krásná :)

Mě při pročítání diskuze spíš připadá smutný, že některé ženské otěhotní jen na ně chlap hodí trenky a často se o ty děti ani nepostarají, a přitom co by jiný ženský daly jen za jedno mimčo :roll: Njn…ironie života…
Je jasný, že když má tolik dětí, je problém je uživit…Myslím, že v případě skutečně existenční nouze, by si je pořizovat neměla. Ale takhle? Oni mají na to, aby jim dali najíst a oblíkli je…akorát prostě asi každej nemá super dotykáč s androidem a nejnovější tamblet a minibook nebo co to všechno dneska je…To jim možná spíš prospěje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.11.13 07:19

Kdyz to je hrozne tezke, je rodina se sesti detmi, sedmi a deti maji opravdu vychvane, slusne, zabezpecene. A je rodina se sesti detmi, deti chodi spinave, neumi skoro mluvit, zanedbavaji skolni dochazku atd. Ja jsem mela tu cest potkat prave tu druhou rodinu. Bylo mi deti hrozne, hrozne lito. Matka alkoholicka, otec nepracoval, taky pil.. lidi z vesnice, ji vozili mleko pro mrnata, ja sama davala obleceni, boty, hracky atd. Jednoou jsem se za nima byla podivat (ziji na pasekách u lesa).Dum polorzpadlej, nikde nic.Deti matrace na zemi :roll: Asi petileta holcicka me prosila jestli muze k nam na prazdniny, skoro plakala :( Kdyz jsem jeji matce rikala, ze si ji vemu na tyden tak nedovolila a to me zna :? Male mimino se ji plazilo mezi konmi na louce..ta starsi chtela strcit konovi ruku do ehm. :oops: No nevim no.. Deti jsou odkazane na rodice, do skoly je musi vodit, je to opravdu na pasekach a hrozne daleko do obce..Kdyz jsem se ptala na too reditelky v ms, tak rikala, ze uz to resila se socialkou a zatim nic :nevim: Tady na te zenske jde vylozene videt, ze deti rodi jak na bezicim pase, ani o tom nevi. Tusim ze ma snad tri tatinky :think: Ale tak nadherne deti.

• Citovat
  • Upravit
becky87
27.11.13 07:20

Jo a kdyz jsme ji davali ty veci(skoro plne auto), kocar, kola, choditko atd. Tak skoro ani nepodekovala, slo videt, ze je na to zvykla, brala to automaticky, tak to me trochu nastvalo, no nicmene deti byly stastne ;)

• Citovat
  • Upravit
10291
27.11.13 07:30

@blorchi : No protože takovejm lidem je to u pr****…Jí jde o to, aby měla na chlast a o děcka jí nejde. Kdyby jí o ně šlo, tak by byla vděčná, že jí lidi pomůžou…Njn…to je tak…někteří lidi v těhotenství chlastaj, hulej a děti mají zdravý, krásný a chytrý…Jiný maminy nepozřou ani kafe a dopadnou kolikrát špatně… :x Taky mě s**** tyto pseudomatky, proč si ty děti pořizujou, když je nechtějí??? Těm by měl stát zdarma poskytovat sterilizaci :x :x :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
27.11.13 08:46
@blorchi píše:
Kdyz to je hrozne tezke, je rodina se sesti detmi, sedmi a deti maji opravdu vychvane, slusne, zabezpecene. A je rodina se sesti detmi, deti chodi spinave, neumi skoro mluvit, zanedbavaji skolni dochazku atd. Ja jsem mela tu cest potkat prave tu druhou rodinu. Bylo mi deti hrozne, hrozne lito. Matka alkoholicka, otec nepracoval, taky pil.. lidi z vesnice, ji vozili mleko pro mrnata, ja sama davala obleceni, boty, hracky atd. Jednoou jsem se za nima byla podivat (ziji na pasekách u lesa).Dum polorzpadlej, nikde nic.Deti matrace na zemi :roll: Asi petileta holcicka me prosila jestli muze k nam na prazdniny, skoro plakala :( Kdyz jsem jeji matce rikala, ze si ji vemu na tyden tak nedovolila a to me zna :? Male mimino se ji plazilo mezi konmi na louce..ta starsi chtela strcit konovi ruku do ehm. :oops: No nevim no.. Deti jsou odkazane na rodice, do skoly je musi vodit, je to opravdu na pasekach a hrozne daleko do obce..Kdyz jsem se ptala na too reditelky v ms, tak rikala, ze uz to resila se socialkou a zatim nic :nevim: Tady na te zenske jde vylozene videt, ze deti rodi jak na bezicim pase, ani o tom nevi. Tusim ze ma snad tri tatinky :think: Ale tak nadherne deti.

jee a ja bych ji neco rekla..jsem alergicka na utrpeni deti..dospeli at se sezerou navzajem, ale jak jde o deti a zvirata :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
27.11.13 08:55

@KKatka23 pockej od humanistek ted dostanes cocky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13837
27.11.13 09:00

@Timinka trochu OT, kdy si přišla na to, že pěstounská péče je jen s problémovými dětmi 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
27.11.13 09:02
@micelinka píše:
@Timinka trochu OT, kdy si přišla na to, že pěstounská péče je jen s problémovými dětmi 8o?

Nechtěla jsem už do toho rýpat, ale to by mě taky zajímalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
27.11.13 09:03

@micelinka tak jde o děti bez rodiny, odchází z děcáku/kojeňáku a takové děti jsou vždy trošku jiné než vlastní :nevim:. Mají jiné potřeby. :nevim: Neříkám že ze sta procent, ale v mnoha případech.

• Citovat
  • Upravit
13837
27.11.13 09:06

@Timinka tak dovolím si nesouhlasit. Ono kdyby si zašťourala v „normální“ rodině, tak tam toho kolikrát taky najdeš spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová