Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1.zizi píše:
@Timinka videla jsem fotku tvych deti a eprisly mi zrovna znedbane… nekdo si asi plete vychovane se zandebanym
Kdo, prosimtě?
@blorchi ten muj malej parchant je krasnej, ale je to satanovo pleme, ktere se ukryva za hezkou tvarickou ![]()
@Clarkia no ty a ostatni, kteri odsuzuji, ze se o vice deti skor neda starat a jeste byt v klidu…ono to prave ve velkych rodinach funguje dobre kvuli tomu, ze jsou deti dobre vychovane a dokazou se postarat o ty mladsi a celkove to ma nejaky rad
@1.zizi píše:
@blorchi ten muj malej parchant je krasnej, ale je to satanovo pleme, ktere se ukryva za hezkou tvarickou
nemluvíš náhodou o těch mojich satanech? ![]()
Když se to dostatečně roztahá, umím si představit 6, 7, možná i těch 8, pokud matka začne rodit dost brzy a skončí dost pozdě. U těch dvojmístných čísel už mi to početně nějak nevychází, den nemá tolik hodin
.
@blorchi píše:
Jo a taky by me zajimal nazor deti
no v nynější době to některé nemusí zrovna prožívat s klidem. Děti jsou zlé a spousty z nich si ukazuje na ně prstem jako na děti z rodiny magorů
Byla jsem svědkem jak se posmívaly jedné rodině, kde jich bylo pět děti
@1.zizi píše:
@Clarkia no ty a ostatni, kteri odsuzuji, ze se o vice deti skor neda starat a jeste byt v klidu…ono to prave ve velkych rodinach funguje dobre kvuli tomu, ze jsou deti dobre vychovane a dokazou se postarat o ty mladsi a celkove to ma nejaky rad
Však přesně to jsem psala. Že ty starší se starají o mladší. A místo toho je mi tu vkládáno do úst, že si myslím, jak jsou děti zanedbané, nebo co.
![]()
@Miarei no prave..ja jen kroutim hlavou a tise zavidim, kdyz vidim nekde, ak si deti hrajou hezky, nebo v klidu usnou…bez toho, aby rvaly az do stadia, kdy poblejou celou loznici a clovek se boji navstevy socialky ![]()
Nevim no, manzel pochazi ze 14 deti a tatinek zemrel kdyz mojemu bylo 16…mati-tchyne je Zlata zenska, pro rodinu by se rozdala..kazde decko je vystudovane, par uz zalozilo rodiny.jsou mily a druzni
faktem je, ze jsou jina narodnost, ale stejne. Pocita se Laska a ochota a pokud ji mas, muzes mit 2o deti a umis si udelat cas i pro sebe.Ja tchynku velice obdivuji a mam ji moc Rada. Vazim si ji jako zenske a je to pro me Symbol matky. Toliko nazor na mnohodetstvi ![]()
@Len-til-kah koukám na podpis
skoro to vypadá, že souložíte jednou za dva roky na nějaké výročí
To je skvělé jak jste se,,skoro,, trefili
![]()
@1.zizi píše:
@Clarkia![]()
Však ona ta paní alespoň na konci vystihla tu celou myšlenku:
„Kdybyste se mohla vrátit v čase a bylo vám znovu těch devatenáct, volila byste stejný život?“
To asi ne. Pořídila bych si taky hodně dětí, ale ne tolik. Kdyby byly tak čtyři, mohla bych jim dát víc svého času, měly by větší možnosti. Všechno by bylo jednodušší. To ale neznamená, že něčeho lituju.
Příspěvek upraven 26.11.13 v 21:45
@1.zizi je teď jsem si tý profilovky taky všimla brrrr