Manželka s vysokými nároky

Anonymní
14.11.17 20:28

Manzelka s vysokymi naroky

Zakladam diskuzi jmenem sveho kamarada. Presto anonymne, nechci byt s timto tematem spojovana.
Dale jeho slova.

Damy, ve zkratce, jsme manzele pet let, jedno dite, dva roky. Nam je s manzelkou pres tricet.
Ja pracuju jako stavbyvedouci v male firme zabyvajici se drevostavbami. Manzelka je vzdelana humanitne, pred RD delala PR v jednom muzeu. Vydelala cisteho okolo sedmnacti tisic, ted RD sedm tisic. Ja vydelavam 35-45 tisic v zavislosti na stavbach a rocnim obdobi.
Dum jsem zdedil, je muj. Svepomoci jsme rekonstruovali z mych uspor.
Platime mesicne okolo peti tisic za energie, okolo deseti tisic jidlo, nafta ctyri tisice, dva tisice pojistky, telefony a net okolo dvou tisic. Nenadale vydaje, osaceni, zabava okolo sedmi tisic. To je cca tricet tisic. Jde o to, ze manzelka neplati nic. Vubec nevim, co dela se svym prijmem. Nejake kavicky, detska centra probihaji, kupuje se drazsi kosmetiku, plati drobne nakupy. Jak manzelku zapojit do ekonomickeho chodu domacnosti?
Ted si objednala kabelku Guess, kozacky Tamaris a parfem a chtela mou kartu.
Manzelka si jeste privydelava psanim pro lifestylovy internetovy magazin. Nevim, kolik vydela.
Pohadali jsme se, rekla ze jsem sobec a nic ji nedopreju, at se podivam na to, jak chodi jeji kamaradky oblecene, at si najdu lepsi praci, ze ji nebavi zivorit a ze jeji vzhled taky neco stoji. Je velmi atraktivni.
Ja bych ji rad dopral, ale setrim na dovolene a nenadale vydaje. A hlavne platim vsechny rezie, neni to prece fer. Mohla by byt trochu skromnejsi, ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
14.11.17 20:33

Ajajajaj… co by tak asi ženská na rodičáku mohla dělat se sedmi tisíci? Zkus si někdy spočítat ty drobné nákupy… co je divného na tom, že když je ženská na rodičáku, tak že je holt hlavní živitel chlap? Ona snad taky něco dělá, ne? Nestará se o dítě, domácnost, o nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
14.11.17 20:33

Hmm ta moje uvalí měsíčně přes 60 000kč a nikde to není vidět… ty máš aspoň ty kozačky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
14.11.17 20:35

Chci Te za manžela :mrgreen: :mrgreen:
A teď vážně,… jak jste měli rozdělené finance před rd? Mluvili jste o tom jak to bude fungovat až bude na rd? Mate rozdělené úcty/ mate na ne alespoň náhled? Vaše řešení financí je hodně zvláštní. Když se ji zeptas, co děla s rodicakem, tak ti řekne co? Ona ví kolik vydělávas? Jinak mi přijde jako malé trucovite děcko, otázka je jak moc jsi si to svým opecovavanim způsobil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
14.11.17 20:36

Skromnější být nemusí, sorry jako ale kozačky Tamaris či nějaký parfém nejsou známky luxusu :nevim: Ale o financích by si promluvit měli a domluvit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775

Kabelka Guess a kozačky Tamaris? To je ještě skromná :mrgreen: Já mám příjem NULA a stojím jak výzkumný program Nasa jak říká můj manžel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438

Navrhla bych manželce, abyste si zařídili společnou kasičku a rozdělení financí, kolik budete spořit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35775
14.11.17 20:38

Jinak předpokládám, že to je jen fake pro květnatou diskuzi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.11.17 20:38
@Regina Hero píše:
Ajajajaj… co by tak asi ženská na rodičáku mohla dělat se sedmi tisíci? Zkus si někdy spočítat ty drobné nákupy… co je divného na tom, že když je ženská na rodičáku, tak že je holt hlavní živitel chlap? Ona snad taky něco dělá, ne? Nestará se o dítě, domácnost, o nic?

Počkej, ty nevidíš rozdíl mezi živitelem a blbcem, který platí drahé kabelky a boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
14.11.17 20:39
@pikola píše:
Kabelka Guess a kozačky Tamaris? To je ještě skromná :mrgreen: Já mám příjem NULA a stojím jak výzkumný program Nasa jak říká můj manžel :mrgreen:
:mrgreen: to je dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
14.11.17 20:39
@pikola píše:
Kabelka Guess a kozačky Tamaris? To je ještě skromná :mrgreen: Já mám příjem NULA a stojím jak výzkumný program Nasa jak říká můj manžel :mrgreen:

Taky mě pobavilo, jak napsal ty značky, jak kdyby si koupila něco od Chanelu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.17 20:40

Manzelka vi, kolik vydelam, vi, kolik co stoji. Ale na mem uctu zustava okolo deseti tisic kazdy mesic, s kterymi ja udajne mohu manipulovat dle libosti. A ona proto chce mit taky svyvj deset tisic. Jenze ja tech deset setrim, ona utraci. Penize mame defakto spolecne. Manzelka zna pin, ale kartu mame jen jednu.

• Citovat
  • Upravit
5640
14.11.17 20:40

A ona takhle nakupuje porad nebo si jen udelala radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
14.11.17 20:41
@Anonymní píše:
Manzelka vi, kolik vydelam, vi, kolik co stoji. Ale na mem uctu zustava okolo deseti tisic kazdy mesic, s kterymi ja udajne mohu manipulovat dle libosti. A ona proto chce mit taky svyvj deset tisic. Jenze ja tech deset setrim, ona utraci. Penize mame defakto spolecne. Manzelka zna pin, ale kartu mame jen jednu.

Tak si pořiďtě společný účet, kam budete odvádět peníze na šetření. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
14.11.17 20:42
@pikola píše:

A já hloupá si kupovala kabelku v HM, když jsem neměla peníze. Já měla podojit chlapa :dance: a pak tu ženské plivou na holku, která by vzala peníze za sex. Vždyť to děláte všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí