Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
měl bych na Vás dotaz, zda někdo řešil podbnou věc
? Manželka odjela na 8 týdnů pracovně mimo, ja se starám o domácnost, 2 děti a samozřejmě mam svojí práci.
Samozřejmě člověk ma potom po večerech celkem čas, když jdou děti spát, jasně, že si píšeme přes whatsupp, ale také sem si všiml, bývá i do noci online na socialnich sítích…
Když sem to na ni vybalil i s tím, že si skryva stavy online na sítích, na whatsupp atd, tak mě osočila tím, že jsem paranoidní a že tohle řesit nebude, doslova prostě to tak ber…
Tak se zeptám, máte někdo podobnou zkušenost nebo to neřešit a nepřemýšlet a zbytecne se tim nezatěžovat? ![]()
Ještě doplním, ze je taková celkem odtažitá a odpoví stylem, co chceš po 13ti letech, ze je to vaude a normalni kor se 2 dětmi.
T.
Příspěvek upraven 13.10.25 v 10:09
@Kocour84 píše: Více
Proč ji takhle sleduješ? Ty ji nevěříš?
A co to vypovídá? Vždytˇty jsi na tom stejně, když máš takovej přehled ![]()
@MartinL45 píše: Více
No, ja bych jo věřil, kdybych nepřišel na to, ze takhle vše skrývá…Pred par mesici si dala nekam do pribehu fotku a kamarad mi pise kde jsou, tak sem pridel na to, ze si me blokla u pitomych příběhu, coz me by v životě nenanapdlo…
Tak asi má důvod tě blokovat. Jaký máte vztah?
a divíš se, když ji přes ně kontroluješ a následně ji její aktivitu vyčítáš? ![]()
Ahoj, mozna jsem panaroidni, ale ja osobne bych si myslela, ze nekoho ma. ![]()
Tak rekl bych ted celkem v pohode, aspn sem si to myslel doted
)…az na avantyrku na co sem ji pridel pred 2 lety s nekym…
A co to bylo za avantýrku? jak to probíhalo?
@Keyllah píše: Více
No, tak ma to uz delsi dobu tak…nikdy sem ji skrz to nic nerikal a neresil,…
@lísteček píše: Více
Působí to tak, samozrejme kdyz cokoliv relni, vykitne ze ja sem mimo atd atd.. celkem ostre.
Stykala se s nekym sem tam, vecere atd, pak bavsteva v kanclu o vikendu, kdyz tam nikdo nebyl no a na to sem pridel ten den:)
Hele, tak tohle je vážný. Jednou zradila tvoji důvěru, tak to bych se nerozpakoval ji vypakovat.
Jednoduše ji nevěřím… Keyz cokoliv řeknu, tak vylitne celkem agresivne proti mě,… Kdyz jeste byka tady, tak si myslim, ze se s nikym nestýkala…ale nelze to úplně vyloučit:o)