Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kocour84 píše: Více
jakože by jsi zůstal s někým, kdo tě i s dětma sleduje a stopuje a projíždí ti soc. sítě jestli jsi aktivní?
tak jako proč ne, já bych opravdu nezůstala…
Manzelku uz klati nejaky milenec. Po dvoch detoch a kope povinnosti staci ked sa na nu usmeje nejaky kolega a uz je ruka v nohave.
@Fro66 píše: Více
tohle rozhodne neni pouze o dvou detech a kupe povinnosti.
@Cirrus fibratus píše: Více
Ze byla na kafi a na pokecu… Me rikala ze jede ke kamaradce… A samo ze sem mimo, co si predatavuju ze tam jela delat atd:o)
@Fro66 píše: Více
To si nemyslím, kdyby to tak bylo, uz je davno konecna:o)
Ja to nechapu. Sebral jsi deti a jel s nima za tou kamaradkou. Ale nacapal jsi zenu u toho chlapa v praci. Tam jsi trefil jak?
@Tarena píše: Více
ale on je nenačapal při něčem. On jen ví, že byla u dotyčného v budově v momentě kdy venku bylo 30stupnů ![]()
Jelinjsme za ni hned z domu, vicemene na jistotu:o)
@Keyllah píše: Více
No to jo, ale proc si myslel, ze tam ta kamaradka bude. Jako proc dojel do toho kanclu. Nalozit deti do sedacek to trva, to ji nemohl sledovat, ze by jel vizuálně.
@Kocour84 píše: Více
No jasne. 2 deti do sedacek a pak jsi ji sledoval.
Tak jedno je samostatny, kazdopadne o s tim ted nijak nesouvisi:o) zaver byl jasnej…
Příspěvek upraven 13.10.25 v 11:37
A ona si toho nevšimla a v klidu šla za milencem…
Kdybych byla osm týdnů někde mimo domov a partner by na mě vybalil, že jsem do noci online, taky bych si stav skryla. Já osobně poslední, o co ve vztahu stojím, je nedůvěra a fakt nepotřebuje obhajovat každou aktivitu, kdy odpovím máme na jednu z jejích večerních otázek nebo když hodlám já napsat kamarádkám do skupiny.
Ale taky to nemusí být ten partner, před kterým stav skrývá, mně třeba za covidu šéf zásadně psal večer a já si to zásadně četla až ráno, a proto jsem skryla, kdy jsem byla naposledy online.
Příspěvek upraven 13.10.25 v 11:38
taky zajímavý poznatek - že by už byl nachystaný dopředu? nebo sledoval auto na dálku?