Manželovi napsala ex

Anonymní
9.2.24 22:54

Manželovi napsala ex

Ahoj všem, asi hloupá diskuze, chci se predvedcit ze jsem slepice a prestat to hrotit.
Manzelovi volala jeho ex, se kterou něco měl asi před sedmi lety. Samozřejmě mi nerekl “hele volala mi moje ex,..” ale rekl mi zaobaleně ze mu někdo volal, podle jednoho slova mi bylo jasné že jde o jeho ex. Prý na schuzku, jako dávná známá ale netváří se že by tam šel, neřekl že se domluvili.
Nijak jsem na to nereagovala, asi protože jsme byli zrovna v čekárně u doktora s nasim nemocnym desetimesicnim broučkem. Pak se mi to rozleželo v hlavě. Nemuzu na nej vyrukovat ze vim ze to byla ex a proč mi lže. Pripadala bych si jako hysterka, ale zariven me to trichu stve protože mame maly dite a o tom ji ocividne nerekl

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4910
9.2.24 22:57

Nějak se tady dotazy ohledně,,mohu ven s kámošem/ex/kolegou" rozmohly:D

To je nám tady nějakej nešvar:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15819
9.2.24 23:08

Já na moji povahu řeším věci nebo problémy tak, že co na srdci, to na jazyku. ;)
Zkrátka, než se tím trápit a možná i zbytečně, tak bych se ho na to narovinu zeptala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 23:12

A proč bys nemohla? Já když mne neco sejří, tak to řeknu rovnou. Ať se pročistí vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 23:18

Vím jak by zareagoval, řekl by že to není pravda a vyrukovat s důkazy nemohu, žádné nemám, je to slovo proti slovu. Říkam si, že není spatne jit na schuzku s ex, ale proc? Kdyz je to tolik let… ted je zenaty a mame dite coz ona asi neví

• Citovat
  • Upravit
4910
9.2.24 23:20

Schuzku s ex, ale proc?

většinou to jeden chce dát do kupy…většinou. nééé vždy. někdo se chce jen šíleně pochlubit novým životem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
9.2.24 23:20

Jak pises, jste manzele, za me je tohle naprosto normalni vytahnout hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 23:23
@Justin Case píše:
Schuzku s ex, ale proc?většinou to jeden chce dát do kupy…většinou. nééé vždy. někdo se chce jen šíleně pochlubit novým životem:)

To je pravda :think: ja osobně bych teds nešla, pro mě je můj ex minulost a tím zustane, na schuzku bych nesla, mozna proto me to vrtá hlsvou ale třeba s ní nikam nešel

Teď mi vlastně došlo že něco podobného rekl kdyz jsem byla tehotna, jen nerekl to specifické slovo podle kterěho jsem poznala že jde o ex a měli schuzku, uz se teda asi sesli jednou :think: ale jde o moji domněnku

• Citovat
  • Upravit
4910
9.2.24 23:24

Domněnky do hlavy nebrat. To už si o tom vážně fakt promluvte. Nicméně jak píšeš. Ale tam to bude tím, že jsi se rozešla ty s EX, zatímco tady je dost možný, že se rozešel on s ní…je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 23:27
@Justin Case píše:
Domněnky do hlavy nebrat. To už si o tom vážně fakt promluvte. Nicméně jak píšeš. Ale tam to bude tím, že jsi se rozešla ty s EX, zatímco tady je dost možný, že se rozešel on s ní…je to tak?

Ano jak pises, ja se rozesla e ex. A u něj popravdě nevim, dost se v jeho ex plácám :lol: myslim ze ona s nim ale ruku do ohne bych za to nedala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.24 23:36

Vzhledem k tomu, ze to není přítel ale manžel,
navíc se kterým máte dítě bych to s ním resil ale v klidu.
V manželství by nemělo být nic tabu, a když mě něco tíží tak bych to měl s manželem/ kou probrat pokud chci mít s nim zdravý vztah.
Pokud začne histerčit on, a chtěl by důkazy jak tady píšete tak bych asi začal panikarit, protože když člověk nemá co schovávat tak neutoci s tím na vas.
Když se mě manželka na něco zepta, jsem za to rád protože vím že zbytečně nebude mít v hlavě žádné strasaky.
Pokud kolem toho začne dělat humbuk tak dle me v tom něco bude o čem vám nechce říct z obav ze by zůstal sam.
Nechci tady dělat velkého rádce ohledně manželství a poradenství ale s manželkou máme opravdu krásný vztah a to především díky komunikaci a nic netajeni si navzájem.
Me se take jednou ozvala byvala, manželce jsem to rekl, probrali jsme to v klidu a odpověděl jsem ji s čistým srdcem i svědomím.
A té bývalé jsem ani neodpovídal, neviděl jsem důvod proč vytvářet konverzaci sní, když mám manželku.
Když bych ji tolik nemel rád, otočil bych to spíše proti ní.
Ano vztah ma být o důvěře, ale přece jen vím že jsou zde mnohé ženy byly v minulosti podváděny a jsou z toho dneska citlivější, o to víc Když je to chlap má znát svou manželku a v klidu to probrat.
Neberte to jako útok nebo bůhví co, píšu pouze z vlastní zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
13923
10.2.24 01:20
@Anonymní píše:
Nemuzu na nej vyrukovat ze vim ze to byla ex a proč mi lže. Pripadala bych si jako hysterka, ale zariven me to trichu stve protože mame maly dite a o tom ji ocividne nerekl

Můžeš, jen by to mělo být řečeno v klidu.

že ti to vadí, že ty se s bývalými za jeho zády nescházíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
10.2.24 06:42

Nerekl ti to, protoze jsi evidentne zarliva stihacka. S ruznymi ex si napisu a vidim se zcela bezne, narozdil od tebe v tom nevidim zadny problem, prijde mi to naprosto normalni a nechtela bych mit partnera, pres kterym to musim zatloukat a resi to jako ty. Mate ve vztahu nejaky problem?? Pokud ne, pak nechapu, co vlastne resis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
10.2.24 07:27

Asi ví, že jsi žárlivá, proto ti neřekl, že volala zrovna ex, nechtěl dělat zbytečně dusno. Jinak já osobně nevidím důvod, proč se s ex scházet. Dovedu si představit asi jedině situaci, kdy by mému manželovi zavolala jeho exmanželka (nemají spolu děti), a potřebovala pomoct nebo byla v nějaké krizi, tak to jsem si jistá, že by jí manžel pomohl, ale scházet se s nějakými expřítelkyněmi, se kterými byl třeba pár měsíců, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.24 08:11

No ví, že by se mi to nelibilo, samozrejmě. Vím, že i jemu by se nelibilo kdyby mi napsal ex zda jdeme ven, by me doma zavrel a nikam nepustil :lol: v tomhle si nemame s manzelem co vycitat. Kdysi jsem mu rekla, ze bych s ex ven nikdy nešla a u nej bych to taky netolerovala, nevidim duvod proc se stykat s ex, proto mi to asi nerekl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky