Manželství na půl úvazku

Anonymní
16.2.12 09:40

Manželství na půl úvazku

Ahoj,štve mě že jako manželé splou žijeme tak na půl ve společné domácnosti.Zbytek přespávám u své sestry v bytě. Přijde mi že jako manželé bychom měli být spolu. A ne že v týdnu jsem vždy pár dnů někde mimo a pár dnů s manželem. Manžel to zdůvodňuje tím, že potřebuje být pár dnů sám a že má hodně práce na PC, jede k rodičům atd. Jen podotýkám, že manžel je nyní nezaměstnaný a já na rizikovém doma. Chápu, že každý chce být někdy sám, ale ne takhle pořád…Zajímá mě váš názor na tohle soužití.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
16.2.12 09:42

To mi prijde vice nez divne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.2.12 09:42

Cože? 8o Takže doma seš půl týdne a druhou půlku týdne přespáváš u sestry, aby manžel mohl být sám? Pochopila jsme to dobře nebo jsem natvrdlá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
16.2.12 09:44

A jak to budete provozovat s miminem? 8o To mi teda moc normální nepřijde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.2.12 09:45

To je hodně zvláštní. A to jsi těhotná. Takže, když má manžel práci nebo jede pryč, tak ti řekne, že máš odjet? Dům je jeho? Ale i kdyby, myslím, jestli za tím není něco jiného? Třeba ne. Promluv si s ním v klidu. Až se narodí dítě, tak budeš odjíždět i s ním?? Malé mimčo potřebuje svoje prostředí, svoje jistoty. Jak dlouho jste spolu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.2.12 09:45

Já jsem tedy taky občas ráda, když manžel někam odejde (on bohužel nechodí ani do hospody :-)) a mám chvilku klid. Takže touhu po občasném soukromí chápu. Ale tohle mi přijde opravdu divné, zvlášť, pokud jste manželé.

Ale hlavně mu prosím tě neříkej, že holky na diskuzích říkaly, že se chová divně :-) To by Tě takymohl vystěhovat definitivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
16.2.12 09:46

To je docela zvláštní :nevim: Nějak si to nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.2.12 09:47
alviola píše: … Ale hlavně mu prosím tě neříkej, že holky na diskuzích říkaly, že se chová divně :-) To by Tě takymohl vystěhovat definitivně :-)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
16.2.12 09:47

Jestli jsem to pochopila správně, tak on jede k rodičům a Ty přespáváš u sestry? A proč odcházíš k sestře? Tak zůstaň doma… když budeš doma Ty, tak on nezůstane?

Je to hodně zvláštní… skoro bych řekla, že to je, jako by s Tebou na jednu stranu chtěl být (kvůli dítěti?), ale jinak ne… Nechápu to. :think: :nevim:

Ale napadá mě - a máte své bydlení? Nemyslím vyloženě ve svém vlastnictví, ale jestli máte - i kdyby nájem - pěkně zařízení, prostě jestli máte to svoje vlastní, rodinné zázemí. Asi bych si s ním promluvila, že když jsi těhotná, potřebuješ oporu, navíc tím, že jste se vzali a čekáte malé, jsem založili rodinu a jako rodina byste spolu měli fungovat, ne jako dva vysokoškoláci, co jsou spolu na prodloužený víkend a jinak oba jinde… Prostě bych mu řekla, že takhle Ti to nevyhovuje a v žádném případě Ti to nebude vyhovovat, až se prcek narodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.12 09:48

My to tak taky děláme.Jsem v průměru tak dva dny z týdne pryč i s dítětem.On má čas na svoje koníčky a já si taky odpočinu.Je to divné,ale zatím mi to vyhovuje,až mi to vyhovovat nebude,tak to dělat nebudem.Pokud je ti to ale nepříjemné,tak bych mu to řekla a stála bych si za svým,že takhle teda ne.

• Citovat
  • Upravit
3011
16.2.12 09:48

Zakladatelko, a to jste se tak domluvili vzájemně, nebo to navrhl manžel a jaké pro toto poliviční soužití jsou důvody?
Přemýšlela jsi o tom, jak se narodí miminko, to budeš pendlovat s miminkem půl týdne k sestře a půl týdne u manžela :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
16.2.12 09:49

A tomu říkáš manželství? To mi přijde jako začátek vztahu, kdy spolu začínáte a a občas přespíš u něj, občas u sestry.. Jako nějaký vztah - celek mi to tedy nepřijde, natož manželství.. ALe tak o tom jsi věděla, že to tak bude, už když sis ho brala ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.2.12 09:49

To mi prijde dost ujete. Jsem vdana uz skoro 7 let a tohle si vubec nedokazu predstavit.Jak to budete delat, az se vam mimi narodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
16.2.12 09:54

Mně ty vysokoškolský vztahy dost vyhovovaly :pankac: Půl týdne jsem sekala dobrotu, půl týdne si dělala, co chtěla. To bylo fakt super. Ale s dětma by to bylo fakt nereálné :think:
Tuhle situaci dokážu pochopit, pokud jste „přechozený“ studentský pár. Vzali jste se, navíc čekáte dítě, takže je možná na čase udělat ve vztahu další krok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.2.12 09:59

Jestli chce být sám, tak ať jde na procházku. :mrgreen: Ne, vážně, není to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí