Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poslala to za nej pritelkyne? Proc ti to vadi? Ja bych byla rada ze mam penize.
Já si myslím, že to jde.Teda takhle, u nás to praktikujem taky, kdy výživné na mužovy děti občas pošlem z mého účtu, nebo posílal můj otec na účet ex od muže.Ale vždycky jsme to dopředu hlásili, že to půjde z jiného účtu ať se nemusí posílat peníze muži na účet a potom teprve k ex.
Zjistila bych si, zda-li se opravdu jedná o výživné.Aby to nebyl třeba omyl.
Nevím, neznám to jméno. Jasně, že jsem ráda, že peníze přišly. Ale není to s ním jednoduché. Jen sem chtěla vědět, jestli s tím máte někdo zkušenost. Těžko budu vysvětlovat proč mi to vadí.
já taky posílám výživné ze svého účtu-přítel účet nemá a chceme to mít doložené…ale my si o něj řekli s tím,že to bude chodit ode mě…a píšu tam do poznámky jeho jméno
nadruhou stranu já bych asi taky byla ráda,že ty peníze přišli,ale svého ex bych se poptala-radši
No právě, že tam napsáno není nic a ani mi on nic dopředu neoznámil. Jinak je mi jedno, že to bude posílat od jinud, ale měl mi to dát vědět. Do teď to chodilo z jeho účtu.
tak pokud neznáš číslo účtu ani jméno, tak bych to zjišťovala, co ti vlastně přišlo. Nečekala bych až by se někdo ozval s tím, že jsem se obohatila na jeho úkor s tím, že jsem peníze nevrátila. Ty přeci musíš vědět, od koho ti peníze přijdou, ne?
ale kdyz je to presna suma ktera ma chodit za dite tak je to jasny. Tak mu zavolej a zeptej se co se deje. Nebo spolu nemluvite? Rekni mu ze pak by mel platce dat do platby jeho jmeno.
No, asi bych z toho nedelala vedu, ted bych to nechala tak, hned jak se uvidite bych mu rekla, ze je mi jedno, z jakeho to chodi uctu, ale at tam napise alespon poznamku.
Jinak klidne nam vysvetli, proc ti vadi ze je to z jineho uctu, jsem zvedava, me by to zajimalo… ![]()
Driv muj chlap taky nemel ucet, tak jsme to platili z meho… a exce jsme to urcite neoznamovali…
Nejde o to, že to poslal z jiného účtu. Kdybych se o tyhle informace chtěla veřejně dělit, tak nebudu psát anonymně. Chtěla jsem jen rady, jestli má někdo zkušenost. Nestála jsem o důkladné rozebírání mé situace vůči otci. Vědu z toho nedělám, jen chci mít klid. Jinak všem děkuji za názor.
není nic snazšího než zavolat a zeptat se ne?…jinak moje babička platila výživné za svého syna jinak by šel bručet
…takže je možné vše
netlacte ji. Evidentne neco v komunikaci nefunguje. Vyzivne muze za nej platit cela rodina i kamarati, hlavne ze plati.
janka174 píše:
netlacte ji. Evidentne neco v komunikaci nefunguje. Vyzivne muze za nej platit cela rodina i kamarati, hlavne ze plati.
Děkuji ![]()
Ahojky, omlouvám se za anonymitu,ale je to citlivé téma. Stalo se mi, že poslal za otce výživné někdo jiný. Teda přišla mi na účet částka ve výši výživného, jen cizí jméno v řádku. Nikde není napsáno, že se jedná o výživné. Jde to? Může rozdávat číslo účtu bez mého vědomí a nechat na sebe platit výživné? Děkuji za rady.