Ahoj chci se zeptat na názor, jestli máte někdo zkušenost a pomáhá to. Někde jsem četla, že by u bolestivé menstruace mělo pomoc do pupíku nakapat olej (peprmintoví, šalvějový a zázvorový) spojený z masáží, byly tam asi 4 způsoby, jeden ze způsobů je, že si člověk ukazováčkem 4×-10× jemě zmáčkne pupík, druhý je, že si člověk, ukazováčkem v pupíku 6×-10× otočí po směru hodinových ručiček, další dva si nepamatuju. Myslíte, že to opravdu pomáhá?
Masáž a olej u bolestivé menstruace, zkušenosti?
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Tak to vyzkoušej. Já si nemyslím, že šťourání v pupíku pomáhá, ale co si kdo myslí, je ti stejně k prdu.
A když zmáčkneš pupík vícekrát, tak se stane co? Podle mě je to totální hovadina. Na MS bolesti pomáhá úprava stravy, kontryhelovy čaj, atd. Ne kroužení prstem v pupíku.
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat na názor, jestli máte někdo zkušenost a pomáhá to. Někde jsem četla, že by u bolestivé menstruace mělo pomoc do pupíku nakapat olej (peprmintoví, šalvějový a zázvorový) spojený z masáží, byly tam asi 4 způsoby, jeden ze způsobů je, že si člověk ukazováčkem 4×-10× jemě zmáčkne pupík, druhý je, že si člověk, ukazováčkem v pupíku 6×-10× otočí po směru hodinových ručiček, další dva si nepamatuju. Myslíte, že to opravdu pomáhá?
Masáž bych při MS rozhodně vynechala. Mně pomohlo teplo a klid, jindy pohyb. Když už, vzala bych si analgetika a zbytečně se netrápila.
Další podobná témata podle názvu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.