Masérka tantry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.12.14 23:44
@Anonymní píše:
Příjde mi to jen jinak nazvaná prostituce

Dnes se žádné Brrr nekoná, dnes se už přes prsty nedívám-energie po schránce mé v rozletu-rezonují prudérní moralis nevnímám. Spolužačka ke mně přišla šířit osvětu, dnes však žádný kočkopes-masíruje mi rozetu. Neznámou dimenzi tak poznávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.12.14 00:09
@Therminal Earth píše:
Dnes se žádné Brrr nekoná, dnes se už přes prsty nedívám-energie po schránce mé v rozletu-rezonují prudérní moralis nevnímám. Spolužačka ke mně přišla šířit osvětu, dnes však žádný kočkopes-masíruje mi rozetu. Neznámou dimenzi tak poznávám…
:?: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
24.12.14 08:40
@MartinKa36 píše:
Jde spíš o to jak se to dělá, a ona věci jako jsou bloknutá záda zvládne i ve svém veku místo toby aby uvolňovala svaly hrubou silou tak si pomůže přístroji a navíc na rozíl od normálních maséru záda srovná pomocí různých hmatů jako fyzioterapeut..

Souhlasím. Před paní smekám, je fakt dobrá :potlesk: Tak samozřejmě masér a fyzioterapeut je obojí něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
153
1.1.15 18:20
@Kettrin píše:
Ahoj, mám kamošku čo robí tantrické masáže. Aby to nebola len službička, treba na to životný štýl a nie len kurz. Ako už bolo vyšie spomenuté je to harmonizácii tela, usmernení energie.
On sa venovala 10 rokov ajurvede a joge, kým začala provozovat tantru. Ak to chceš brať ako ľahšie zarobené peniažky, tak sa na to vykašli. Čo tak skúsiť aroma masáže, pri tom je menej práce?

No premýšlam ši dát rači peníze na kurz LOMI LOMI, a ajuvéry nebo ta tantra asi sa na to vyprdnu a budu delat si to prvé ne tantra lebo fakt to si chlapi prídu udelat len dobre, mám sice ešte reiki ale s tým som len začala takže to musím ešte rozvinut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.1.15 19:23

@janett27 presne, keby si to tak citila a bola bola by si si tou tantrou ista, nemusisi to tu riesit a nemas obavy co ti na to povie chlap.
S reiki nemam osobnu skusenost, ale asi je to tiez na celozivotne vzdelavanie…
Ale Lomi Lomi vyzera fajn…
Tak snadbsi nakdes techniku ktora ta bude bavit a zivit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
1.1.15 19:53

?

Tak jestli nějaká z vás přemýšlí nad poskytováním tantry, tak napište. Já bych se hlásil jako první zákazník a zároveň jako figurant, na kterém byste si mohli vyzkoušet co je třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.1.15 12:47

Hm, zajimave tema… Ja osobne jsem na takove masazi byl a to i s manzelkou. Prirozene tantru dnes nabizi kdejaka prostitutka, ale nevi o tom nic. Bez toho aby mela certifikat bychom do toho nesli…
Kvalitni tantra masaz trva dlouho a je draha, z toho na prvni pohled poznas co je to za sluzbu…jen pro info, nase 4 hodinova masaz cca 8500,–
A ta dama pod jeji z taktovkou se vse uskutecnilo stravila nekolik let ucenim se > v USA, na vychode atd. Dam priklad, nez jsme zacali, cedli jsme dlouhy rozhovor abychom se lepe poznali a prvni hodina byla o spravnem dychani, dychat se da do briska, do hrudniku atd, je to veda!
Kdyz jsem zacal doma o tantre, kterou dnes praktikuji na manzelce kdy se jen da, puvodne partnerka vubec nechtela slyset, pry ze je to prostituce, jen zasterka pro cunacinky…pak si od te damy precetla odpobrny clanek a pochopila, ze jde predevsim o duchovno az pak o fyzicno… a postupne jsme k tomu dosli oba, ze to proste zkusime a dodnes nelitujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí