Masérka tantry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
153
23.12.14 19:59

Masérka tantry

Ahoj som v stave žeby som začala robit tantra masáže, ale stále som na vážkach mne to pripadá ako pomoc druhým lebo je to i o predávaní energie a vlastne uspokojovanie potrieb po dotykoch. To slovo tanra vo mne nevyvoláva že sa jedná o poskytovanie erotických služieb preto by som si na to spravila kurz. Jedinou vecou čo ma trápi je to žeby som o tom mohla mat inu predstavu ako to s tou tantrou je. Viem že sa tam masírujú všetky časti tela, ale aj tak mi to znie ako niečo dobré čo možem spravit pre človeka, niečo čo mu pomože sa uvolnit a vypustit stres. Ale myslím žeby to moj manžel nepochopil takže mu o tom nesmiem ani povedat a to ma tiež trápi. Mám kurz na normálne masáže, ale teraz ide tantra. Pri normálnych masážach sa človek nadrie za málo penazí a pri tantre sa tak nenadre a je to ocenené. Mate niekto skusenosti že ste tantra masérkou a ako ste sa k tomu dostali a či ste nemali v tomto smere najaké dilema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
23.12.14 20:08

Popravdě, já bych na tantra masáž nešla a kdyby tam šel můj chlap, asi bych z toho nebyla nadšená. Na těhle masážích semi nelíbí, že se masíruje každá část těla a na intimních místech je to trochu osobní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.12.14 20:10

Janett27: při masáži se nedřeš pokud neumíš, mojí oblíbené masérka má 74let a zvládá to i když nepoužívá silu, má ale špičkové vybavení, lasery, rázovou vlnu redot, elektro, magnet, nejaké kryo hračky atd… JInak pokud to manžel neskousne tak to tantrických masáží nejdi musíš si ujasnit priority co je pro tebe v životě důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.12.14 20:13

Podle mě jsou dnes tantra masáže jen honitba zabalená do růžové stuhy :roll: většina masérek nemá žádný kurz, jen jakože namasírují, vyhoní ptáka a o to jde těm pánům především.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.12.14 20:29
@BlueFairy píše:
Podle mě jsou dnes tantra masáže jen honitba zabalená do růžové stuhy :roll: většina masérek nemá žádný kurz, jen jakože namasírují, vyhoní ptáka a o to jde těm pánům především.

S tím souhlasím…podle mě dochází k přenesení významu a pod pojmem tantra se dnes schovává něco jiného, než co tantra ve skutečnosti je.

@MartinKa36 tak ono asi záleží o jakou masáž jde, podle toho se ta masérka nadře, něco jiného je když jdeš na „dobrovolnou“ masáž - myslím tím na odreagování a něco jiného je když máš třeba bloknutá záda.

• Citovat
  • Upravit
153
23.12.14 20:31
@BlueFairy píše:

no to vím že nekteré masérky po masaži normálne maju s klientmi sex ale nevim, ale ja chcem pracovat v salone kde to poznam a tam sex neni povolen čož je pre mna super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
23.12.14 20:33

Bola některá z vás na tantra masáži??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.12.14 20:33

@MarkétkaBeruška přesně jsi to vystihla :palec: a právě za tímto tam zákazníci chodí. Nechodí si tam „revitalizovat čakry“, chodí si tam na honibrka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.12.14 20:34

@janett27 nebyla, ale viděla jsem asi hodinové video tantra masáže ženy ženou a byla jsem pěkně, ale pěkně nažhavená :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.12.14 20:35
@BlueFairy píše:
@MarkétkaBeruška přesně jsi to vystihla :palec: a právě za tímto tam zákazníci chodí. Nechodí si tam „revitalizovat čakry“, chodí si tam na honibrka :roll:

přesně tak. Já sama tantru vůbec neodsuzuji, ale to také neznamená že bych měla v plánu ji absolvovat.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 20:41
@janett27 píše:
no to vím že nekteré masérky po masaži normálne maju s klientmi sex ale nevim, ale ja chcem pracovat v salone kde to poznam a tam sex neni povolen čož je pre mna super

To ze ladis klientovi pistalu neni sex? :think:

• Citovat
  • Upravit
4443
23.12.14 20:57

@janett27 tak nejsou tantra masáže jako tantra masáže… ty levnější většinou dělají děvčata co mají jen nějaký kurz ale nevěří tomu, nejsou žádní jogíni nezabývají se energiemi. Tantra není jen masáž, je to o tom předávání energií a práci s energií a kdo se tomu nevěnuje tak potom už poskytuje jen erotickou službu. Manžel na takové „masáži“ byl v domění že zažije nějaký esoterický zážitek a v podstatě to bylo jen o té službě… A jelikož jsem to zjistila že tam byl až po, tak jsem to taky nevzala dobře… Klasická tantra masáž trvá několik hodin, ne 90 minut a fakt to není hlavně o to „vyhonit“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.12.14 21:14

Ahoj, mám kamošku čo robí tantrické masáže. Aby to nebola len službička, treba na to životný štýl a nie len kurz. Ako už bolo vyšie spomenuté je to harmonizácii tela, usmernení energie.
On sa venovala 10 rokov ajurvede a joge, kým začala provozovat tantru. Ak to chceš brať ako ľahšie zarobené peniažky, tak sa na to vykašli. Čo tak skúsiť aroma masáže, pri tom je menej práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 22:01

Příjde mi to jen jinak nazvaná prostituce - nelíbí se mi to a musím se přiznat, že na ty masérky koukám i skrze prsty coby na ženy, které si samy sebe neváží. Spolužačka při studiu vysoké dělala tantru a říkala, že tam chlapi chodí vyloženě na honitbu a rovnou ji říkají, aby přešla rovnou k věci… :nevim:

Když už to dělat, tak asi tajně - fakt si nedokážu představit, jak bych se cítila po prvním klientovi… Brrr

• Citovat
  • Upravit
4077
23.12.14 22:20
@MarkétkaBeruška píše:
S tím souhlasím…podle mě dochází k přenesení významu a pod pojmem tantra se dnes schovává něco jiného, než co tantra ve skutečnosti je.@MartinKa36 tak ono asi záleží o jakou masáž jde, podle toho se ta masérka nadře, něco jiného je když jdeš na „dobrovolnou“ masáž - myslím tím na odreagování a něco jiného je když máš třeba bloknutá záda.

Jde spíš o to jak se to dělá, a ona věci jako jsou bloknutá záda zvládne i ve svém veku místo toby aby uvolňovala svaly hrubou silou tak si pomůže přístroji a navíc na rozíl od normálních maséru záda srovná pomocí různých hmatů jako fyzioterapeut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí