Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že rozchod je správní volba, on ti pohlavky dávat neměl, ale nezlob se na mě - mlátit dítě za to, že si nemůže vzpomenout na písmičku???
Chudák holka - díky vám oběma.
Proč biješ dítě? Protože chtěla zpívat? Tohle rozchod asi nespraví…
Jestli sem to dobre pochopila tak by ses mela zklidnit i ty, chovani k dceri mas otresne ![]()
Jen nechali proč si malýmu dítěti dávala pres ruce a rameno ze jsi nemůže vzpomrnou kazdej si na něco nevzpomene kord malý díte to si ji dávala bezdůvodné…
Chudak dite… pohlavky ti davat nemel, ale mlatit takhle hystericky dite, jeste kvuli blbine, to je vazne sila ![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:02
No ty kokso, vy jste mi dvojka…
taky bych ti nezazpívala…
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:02
@geilens souhlasím a ještě to tady klidně o sobě napíše
to mi hlava nebere. Fackuje se celá rodina, to my jsme opak, u nás nemlátí nikdo a nikoho
to bych nedovolila. Naše děti jdou maximálně na hambu.
Chlapa se nezastavám, tohle se nedělá, ale upřímně bych ti taky jednu švihla, když pleskneš dítěti jen proto, že si nevzpomene na písničku! ![]()
Pár facek si zasloužíte oba. Ty už jsi dostala (podle mě oprávněně), teď ještě on a pak si sbal kufry ať se na to, co předvádíte nemusí vaše dítě dívat ![]()
Proc si tu holku jako pohlavkovala ty? Tak nejak jste si kvit, ne? Ty zbytecne malou a on zbytecne tebe. Chudak dite svedkem tohoto!
Nelíbí se ti, jak se on chová k tobě, ale ty se stejně chováš k dceři ![]()
Ahoj..
Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny 

Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě