Dal mi pohlavky

Anonymní
23.12.14 09:54

Dal mi pohlavky

Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
isp
1387
23.12.14 09:58

8o 8o 8o to myslíš vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.12.14 09:58

Myslím, že rozchod je správní volba, on ti pohlavky dávat neměl, ale nezlob se na mě - mlátit dítě za to, že si nemůže vzpomenout na písmičku???
Chudák holka - díky vám oběma.

• Citovat
  • Upravit
4465
23.12.14 09:59

Cože? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.12.14 10:00

Proč biješ dítě? Protože chtěla zpívat? Tohle rozchod asi nespraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
23.12.14 10:00

Jestli sem to dobre pochopila tak by ses mela zklidnit i ty, chovani k dceri mas otresne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
23.12.14 10:01

Jen nechali proč si malýmu dítěti dávala pres ruce a rameno ze jsi nemůže vzpomrnou kazdej si na něco nevzpomene kord malý díte to si ji dávala bezdůvodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400

Chudak dite… pohlavky ti davat nemel, ale mlatit takhle hystericky dite, jeste kvuli blbine, to je vazne sila :poblion:

Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:02

• Citovat
  • Upravit
8284

Taky jsem nejak nepochopila tvoje chovani k dceri… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26243

No ty kokso, vy jste mi dvojka… :roll: taky bych ti nezazpívala…

Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387

@geilens souhlasím a ještě to tady klidně o sobě napíše 8o to mi hlava nebere. Fackuje se celá rodina, to my jsme opak, u nás nemlátí nikdo a nikoho :cert: to bych nedovolila. Naše děti jdou maximálně na hambu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
23.12.14 10:02

Chlapa se nezastavám, tohle se nedělá, ale upřímně bych ti taky jednu švihla, když pleskneš dítěti jen proto, že si nevzpomene na písničku! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.12.14 10:03

Pár facek si zasloužíte oba. Ty už jsi dostala (podle mě oprávněně), teď ještě on a pak si sbal kufry ať se na to, co předvádíte nemusí vaše dítě dívat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947

Proc si tu holku jako pohlavkovala ty? Tak nejak jste si kvit, ne? Ty zbytecne malou a on zbytecne tebe. Chudak dite svedkem tohoto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

Nelíbí se ti, jak se on chová k tobě, ale ty se stejně chováš k dceři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie