Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
23.12.14 10:39

Kdybych ti měla napsat, co si o tobě myslím, tak je to na banán. Měl ti jednu rovnou fláknout :roll: sorry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 10:40

@enyf
Díky

• Citovat
  • Upravit
101562

@BlueFairy Vždyť to udělal… i když já spíše myslím, že měl zastavit a nechat ji ať dojde pěšky, alespoň by měla čas přemýšlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

oba byste zasloužili odebrat dítě. Na pohlavek jsi ty stejně jako on. Jediný, kdo si v tomto případě pohlavek nezasloužil byla vaše malá :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
49159
23.12.14 10:44
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve

ale to není důvod ji uhodit - ty seš ta dospělá a měla by ses ovládat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.12.14 10:44
@j.a.n.i1 píše:
@BlueFairy Vždyť to udělal… i když já spíše myslím, že měl zastavit a nechat ji ať dojde pěšky, alespoň by měla čas přemýšlet…

No samozřejmě jsem to napsala takhle v afektu, ale dokážu si představit, ze by mi můj taky pleskl, kdybych se takhle chovala k dětem. Jenže já bych držela zobák, šoupala nohama, styděla se a neee že tady budu ještě držkovat na emiminu 8o

Myslím si, že chlapovi jen ujely nervy, sice nehezky ale stane se. Podle mě by se zakladatelce při příjezdu omluvil, že to přehnal. Můj je občas taky výbušnější…

Chudák holčička, ty si stěžuješ na chlapa ale k malé se chovas ještě hůř, protože ty jsi po té čuni dostala po právu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.12.14 10:46
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.

a ty bys měla po hádce rodičů náladu do zpěvu? já teda ne.. hele zkus se nad tím aspon trochu zamyslet.. ta malá mezi vámi je chudák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.12.14 10:47
@Anonymní píše:
Vím že je to blbý a nikdy ji nebiju, jsem klidná. Proto kdo četl tak ví, že mi to vyčítá. Ujely mi nervy, kdyz jsem poslouchala jak s její vychovou nic nedělam a to jak se chová i s tim zpíváním je kvůli mě.

tobě ujely nervy? ale ta malá za tvý nervy přece nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 10:48
@BlueFairy píše:
No samozřejmě jsem to napsala takhle v afektu, ale dokážu si představit, ze by mi můj taky pleskl, kdybych se takhle chovala k dětem. Jenže já bych držela zobák, šoupala nohama, styděla se a neee že tady budu ještě držkovat na emiminu 8o

Myslím si, že chlapovi jen ujely nervy, sice nehezky ale stane se. Podle mě by se zakladatelce při příjezdu omluvil, že to přehnal. Můj je občas taky výbušnější…

Chudák holčička, ty si stěžuješ na chlapa ale k malé se chovas ještě hůř, protože ty jsi po té čuni dostala po právu :evil:

Vybusnejsi? Jako ze te uhodi? :roll:

• Citovat
  • Upravit
14809
23.12.14 10:49

Já myslím, že byste se rozcházet rozhodně neměli, protože se jeden k druhému velice dobře hodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.12.14 10:50
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.

Vy jste dva debilové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.12.14 10:50
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

8o 8o 8o Manžel ti dal zaslouženě..ikdyž nadávat si a bít se před malou taky neni nic moc. Ale dát malý za to, že si nevzpomněla na písničku? Chudák malá..ta si s váma asi užije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.12.14 10:51

Nečtu příspěvky, ale za ten psychiatrický výstup a bezdůvodné mlácení dcery by jsis zasloužila víc jak pohlavek. Jsi magor, v tom má pravdu!!! Co si myslíš voe, že ty můžeš bezdůvodně tlouct dítě a naopak, když ti dá párfacek na probrání je on ten špatnej? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy :poblion:

a dítě jo? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@Oli90 píše:
8o 8o 8o Manžel ti dal zaslouženě..ikdyž nadávat si a bít se před malou taky neni nic moc. Ale dát malý za to, že si nevzpomněla na písničku? Chudák malá..ta si s váma asi užije…

Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí