Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pohádali jste se kvůli pi..vině…Jestli to tak děláte denně v reálném životě, tak máte hrozný vztah. Měli byste s tím něco dělat oba dva a pak teprve zamýšlet rozchod…Jste nervní, řešíte kraviny, máte vůbec dost času na sebe a na rodinu?
Příspěvek upraven 23.12.14 v 11:12
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Asi si necetla diskuziSouhlasim s tim, ze po diteti vyjela uplne zcestne, jen si na diteti vybila frustraci
Jinak opravnena facka od chlapa neexistuje. Je to hloupost. Stejne jako je hloupost s hysterkou ZIT
Ale tahle oprávněná byla, dcera ji ji vrátit nemohla, ona ji hystericky tloukla
v tomto případě ti facku posvětí i psychiatr ![]()
@j.a.n.i1 píše:
A ono ti snad nadávalo a křičelo na tebe to dítě, že ho mlátíš? Jinak si s ním nezůstávej, ale je otázkou zda by tomu dítěti nebylo lépe s ním
Přesně to jsem si také říkala. Vybila sis vztek na přítele na malé nevinné dceři.
Tobě by to dítě měli odebrat…!!!
A ještě ze sebe budeš dělat chudinku. Ono bouchat dítě přes bundu - je jedno, že to možná tak nebolí, ale hlavní je to ponížení a zloba zuřící matky, která jí mydlí hlava nehlava ve vzteku, protože jí naštval přítel, na kterého si netroufne. Můj historick 1. poblión zde na e-miminu… ![]()
@Charmeuse píše:
Ono by tohle téma nemělo být o tom, že tě plesknul, ale o tom, že ti hrubě a nesmyslně vyčetl - navíc před těmi dětmi, žes měla ty (asi bez jeho pomoci) dítě bez peněz a že seš zřejmě v jeho očích zkrátka lemra, no a v tom důsledku sis ty úplně hloupě zchladila žáhu na té malé, která měla vzhledem k té situaci vlastně úplně normální reakci, ale o to teď nejde. Tvůj chlap je pako, že na tebe vyrukuje s něčím takovým v autě před dítětem a ty si zbytečně a nemámovsky chladíš žáhu na malé, která za nic nemůže, ona totiž reagovala na ten stres ve voze, za který můžete vy dva. Tvoje i jeho fyzická reakce byla neadekvátní, u chlapa to vidím hůř, protože má větší sílu a proto by se měl víc kontrolovat, ale jenom on tuhle situaci nezpůsobil.
Já to vidím taky tak. Nicméně dokážu i pochopit. Pamatuji se na sebe a svého muže, když jsme byli mladí, narvaní hormonama, člověk vyletěl kvůli kravině jak parní hrnec. Párkrát jsme taky reagovali nevhodně a naštěstí si to naše děti nepamatujou.Dnes už by nás nenapadlo podobné kraviny řešit. Pro zakladatelku, byla to stresová situace, pokud se často neopakuje, nech to být. Zkus trénovat ovládání i v situaci kdy bude přítel rýpat, ono ho to taky čase přejde nejspíš samo. ![]()
@araw píše:
Ale tahle oprávněná byla, dcera ji ji vrátit nemohla, ona ji hystericky tlouklav tomto případě ti facku posvětí i psychiatr
Nesouhlasim.
EDIT: Ale souhlasim, ze zakladatelka by potrebovala nejakou kapacitu v oboru psychiatrie ![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 11:14
@Electrolux_EHM_4400 Já znám takové ženské, není jich moc, ale znám, kdy to nespraví facka, ale chtělo by to sáhnout minimálně po sekeře.
Např. hysterická ženská, která půl hodiny ječí nesmysly na svého živitele a on, když to už nevydrží, odchází a ona místo aby zavřela hubu, tak za ním běží a ječí po něm dál na celou ves. Jako co má ten chlap dělat? Pro facku jde fakt hodně daleko.
@eva valoi píše:
@Electrolux_EHM_4400 Já znám takové ženské, není jich moc, ale znám, kdy to nespraví facka, ale chtělo by to sáhnout minimálně po sekeře.
Např. hysterická ženská, která půl hodiny ječí nesmysly na svého živitele a on, když to už nevydrží, odchází a ona místo aby zavřela hubu, tak za ním běží a ječí po něm dál na celou ves. Jako co má ten chlap dělat? Pro facku jde fakt hodně daleko.
To myslis vazne? Z takoveho mysleni je mi smutno. Nechapu, proc s ni ten chlap je
Kopnout do zadele, hotovo, konec smytec ![]()
Jestli ty mas nervy v haj.lu, tak je smutne vybijet si na male, bych strelila jednu tobe za to chovani
Neprocitala jsem diskuzi, ale tve napsani prispevku stacilo. Nejsem proti placnuti na zadek za neco co se fakt nedela a nebo v zajmu bezpecnosti ditete, ale kvuli takove kra.ine a tomu ze deti takove proste jsou, no nechapu ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To myslis vazne? Z takoveho mysleni je mi smutno. Nechapu, proc s ni ten chlap jeKopnout do zadele, hotovo, konec smytec
Praxe: Když se partner chová hrozně, tak ho zmlátím a budu předpokládat, že pak budeme žít šťastně až do smrti
@Electrolux_EHM_4400 Jsou různí lidé, různá sociální prostředí, ze kterých vyšli a ve kterých žijí. Někdy je to masakr. Většinou se nerozchází, když už to nějak skončí, tak hůř než rozvodem - cvokhaus, hřbitov, Mírov..
@enyf No to je tedy objev, takhle to řeší civilizovaní lidé, nikoli lidé vzešlí z afunkčních rodin a žijící v sociálně nevýhodném prostředí. Ti se řežou a hází po sobě věci, aby se druhý den mohli usmiřovat a prošu. kat noc a další den volat policii pro ublížení na zdraví.
@eva valoi píše:
@Electrolux_EHM_4400 Jsou různí lidé, různá sociální prostředí, ze kterých vyšli a ve kterých žijí. Někdy je to masakr. Většinou se nerozchází, když už to nějak skončí, tak hůř než rozvodem - cvokhaus, hřbitov, Mírov..
To je vsechno krasne, ale urcite nelze rict, je normalni bit partnera/-tku… ci reci o tom… ze je to lepsi… ze si to zaslouzi… apod. Za me HUMUS… je mi jedno kdo je z jakeho prostredi… takovych lidi si nevazim, a nemam rad ani ty, kdo rikaji, ze je to NORMALNI ci LEPSI ci SI TO ZASLOUZI ![]()
Jak asi tomu dítěti je, když jí zakazujes zpívat a že zpívá hrozně… To se pak nemůžeš divit, že si „nemůže vzpomenout“. A ty ji za to jeste zmydlis. Podle mě tě proplesknul aby si se probrala. Taky bych to udělala.
Ovšem ty kydy z jeho strany taky nebyly ok, ale asi dost udělala nervozita a pocity z pohřbu.
@Electrolux_EHM_4400 Normální to není pro nás, pro jiné je zase nenormální se rozcházet kvůli pár pohlavkům.
My se doma nepereme, nehádáme, nerozcházíme, někdo by v takovém klidném vztahu umřel nudou.
@eva valoi píše:
@Electrolux_EHM_4400 Normální to není pro nás, pro jiné je zase nenormální se rozcházet kvůli pár pohlavkům.
My se doma nepereme, nehádáme, nerozcházíme, někdo by v takovém klidném vztahu umřel nudou.
At umre nudou
Pro spolecnost jenom dobre
![]()