Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.12.14 11:50

Měl ti zmlátit hubu pořádně a vykopat tě do lesa. Za co jsi zmlátila dítě? Za to, že si nemohlo vzpomenout na slova koledy? Dobře ti tak, alespoň vidíš, jaké to je, když tě silnější může zmlátit, kdykoliv si vzpomene a má špatnou náladu jen proto, že je větší a silnější. Dobře ti tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
23.12.14 11:59

Vy jste darecci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 12:02
@terinka4444 píše:
Měl ti zmlátit hubu pořádně a vykopat tě do lesa. Za co jsi zmlátila dítě? Za to, že si nemohlo vzpomenout na slova koledy? Dobře ti tak, alespoň vidíš, jaké to je, když tě silnější může zmlátit, kdykoliv si vzpomene a má špatnou náladu jen proto, že je větší a silnější. Dobře ti tak.

To je stejne uboha a hystericka reakce jako chovani zakladatelky vuci svemu diteti, ktere chudak odneslo jeji nezvladnute emoce :,( Zakladatelka bude pripad pro psychiatra, to je jasna vec… chudak dite :palec: ale partnerky (ani partneri) se PROSTE NEBIJI, vime? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
23.12.14 12:07

Děti se nebijí, víme? Silnější nebije slabšího, víme? Jen z pozice toho, že může, víme? Je to stejné. Ona se vůči bezbrannému dítěti, které se nemůže bránit ovládat nemusí? Ale na ní se berou ohledy? Znáš mě, víš moc dobře, že nesnáším, když se chlapi chovají neuctivě, neurvale a zle ke svým partnerkám. nesnáším bezpráví…o to horší, když někdo ubližuje vlastnímu dítěti, nesmí zpívat, protože zpívá blbě a pak dostane v hysterickém afektu zmláceno, protože si nevzpomene na slova, potřeboval chytit a namočit hubinu v nedalekém rybníku, aby se probrala. Ještě horší než bezpráví na vlastních partnerkách je bezpráví na nevinných dětech.
Měl zastavit a vyhodit ji u silnice z auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 12:11
@terinka4444 píše:
Děti se nebijí, víme? Silnější nebije slabšího, víme? Jen z pozice toho, že může, víme? Je to stejné. Ona se vůči bezbrannému dítěti, které se nemůže bránit ovládat nemusí? Ale na ní se berou ohledy? Znáš mě, víš moc dobře, že nesnáším, když se chlapi chovají neuctivě, neurvale a zle ke svým partnerkám. nesnáším bezpráví…o to horší, když někdo ubližuje vlastnímu dítěti, nesmí zpívat, protože zpívá blbě a pak dostane v hysterickém afektu zmláceno, protože si nevzpomene na slova, potřeboval chytit a namočit hubinu v nedalekém rybníku, aby se probrala. Ještě horší než bezpráví na vlastních partnerkách je bezpráví na nevinných dětech.
Měl zastavit a vyhodit ji u silnice z auta.

Ano, s tim zastavenim, vyhozenim souhlasim. Ale tim, ze se nekdo chova jako hovado, tak se nebudu chovat jako hovado snad ja, ne? :roll:

EDIT: Doplnil bych jen, ze ani slabsi by nemel byt silnejsiho, aby se pak nedivil :P

• Citovat
  • Upravit
69235
23.12.14 12:15
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ano, s tim zastavenim, vyhozenim souhlasim. Ale tim, ze se nekdo chova jako hovado, tak se nebudu chovat jako hovado snad ja, ne? :roll:EDIT: Doplnil bych jen, ze ani slabsi by nemel byt silnejsiho, aby se pak nedivil :P

někdo, byť můj vlastní partner, by udělal mému dítěti to, co matka těhle děti, že by se prostě otočil a ve vzteku začal bušit do mého dítěte, myslím(hypoteticky, páč je to něco nepředstavitelného) že by zažil horší věci než zakladatelka. Násilí neomlouvám, ale bože promiňte, tahle slepice si tu facku fakt zasloužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101739
23.12.14 12:19

@terinka4444 Jo, souhlasím, jsou situace, kdy bych se taky byla schopná chovat jako hovado…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
23.12.14 12:24

Nečetla jsem celou diskuzi, ale řeknu ti, ze jsi fakt kr*va. Zliskala bych tebe a jeste Te vyhodila z auta. Ty se hadas s chlapem a když to v tobě vře, tak zplacas decko. No to bych blila. Ty zato urcite zpivas krasne vid? Tvým konentarem ze neumí zpívat jsi ji mozna privodila doživotní blok ze zpěvu. Jestli to delas doma takto se vším, chudák holka, bude akorát zakomplexovana. Nevím cos tu chtěla slyset-holka si nemohla vzpomenout, protož na zpěv nebyla v aute atmosféra. Nechápu proč mas dite, když se k němu chovas jak hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
23.12.14 12:31

Mám takový pocit, že malá si nemohla vzpomenou právě kvůli vaší hádce. Uvědom si, že jste jeli ve stejným autě a to dítě (i když na zadní sedačce) vás slyší a vnímá! Zamyslela bych se nejdřív nad svým chováním, zamyslela bych se, proč jsem vlastně bila své dítě když si nemohlo vzpomenout na písničku. Protože v tu chvíli i toho přítele chápu ;) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
23.12.14 12:37

Ježíš aspirantka na matku roku koukám… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.12.14 12:37
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

Samozřejmě by tě bít neměl, o tom žádná, ale na druhou stranu. Můžeš mi vysvětlit za co jsi ty bila dceru? Za to že zrovna nechtěla zpívat? Popravdě, partner reagoval na to (neomlouvám ho, ale rozhodně si nemyslím, že je chyba jen v něm) že jsi mu mlátila dítě. Když nad tím tak přemýšlím, možná že bych i reagovala podobně.

• Citovat
  • Upravit
2655
23.12.14 12:49

Tve chovani k dceri bylo opravdu prehnane. :nevim: Ze jste oba na ostri nize prece neznamena, ze si ten vztek vybijes na diteti. Kupte si opozdene k Vanocum boxovaci pytel a svuj vztek vyvztekejte na nem nez k sobe navzajem. Preji klidne svatky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
23.12.14 12:59

Milá zakladatlko… diskuzi sem nečetla celou, na to nemám žaludek… Myslím že rozchod bude řešení ale nediv se až budete u soudu řešit jak často se ty uvidíš s dítětem a kolik mu budeš platit alimenty protože ty si opravdu nezasloužíš mít dítě… lisknout dítěti proto že si nas. raná na muže a pak se neumíš ovládnout, to opravdu není normální… běž se léčit a nesváděj vinu na chlapa :roll: Podívej se, já nejsem proti tomu dát dítěti NA ZADEK když neposlouchá, zlobí a koleduje si, běžně jsem proti tomu, aby chlap mlátil ženskou, ale že ti dal jeden nebo dva pohlavky za to že bez důvodu liskáš dítě, to se mu opravdu nedivím, být v jeho kůži tak bych ti taky liskla!!!

a jestli si čekala že se tě tady někdo bude zastávat a litovat tě, tak to asi žiješ na jiné planetě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.12.14 13:00

Zakladatelko, nikdo z nás tam s vámi nebyl a opravdu nevíme, co vše ti partner vyčetl a čím tě tak vytočil. Jenže zrovna v této situaci by se to dalo pochopit - zemřel mu děda a měl nervy na pochodu. Pokud to, co o tobě řekl, byla pravda, tak tím spíš jsi to měla v sobě udusit a ne vybít si zlost na dítěti. Možná by bylo dobré sem hodit odkaz na diskuzi o tom, jak tě uráží. Jen pro naši představu vašeho vztahu… Ovšem ta malá za nic nemohla a nechápala situaci, proč by nemohla zpívat koledy. Ale po kritice by se mi taky nechtělo zpívat :nevim:

@Kamča.dalmatinka píše:
A nebudeš ty učitelka zpěvu?

Můžu se ti zaručit, že většina učitelek zpěvu by právě dítě nekritizovala za to, že zpívá hrozně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
23.12.14 13:09

Co to kuva.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie