Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě sem nepročetla celou diskuzi (dočtu později) ale dle mě sis pár facek za svoje chování k dceři zasloužila…
Ahoj zakl. Kdyz jsi rikala, ze to mohla rict naschval, ze si na pisnicku nepamatuje, napadlo te, ze ty naschvaly dela, protoze je nestastna?? Ja kdyz se nasi hadali delala to same a taky jsem ji kolikrat slizla a ver mi, ze to pro me bylo strasne. Takze malou nebij, ona za Tvuj vztah s pritelem nemuze, vztek si vybij radsi v posilovne a od pritele odejdi. I kdyz uprimne nevim jestli sis tu facku od nej nezaslouzila
vzhledem k tomu jak se k dceri chovas, nehlede na to, ze jsou Vanoce.
@Charmeuse píše:
Ono by tohle téma nemělo být o tom, že tě plesknul, ale o tom, že ti hrubě a nesmyslně vyčetl - navíc před těmi dětmi, žes měla ty (asi bez jeho pomoci) dítě bez peněz a že seš zřejmě v jeho očích zkrátka lemra, no a v tom důsledku sis ty úplně hloupě zchladila žáhu na té malé, která měla vzhledem k té situaci vlastně úplně normální reakci, ale o to teď nejde. Tvůj chlap je pako, že na tebe vyrukuje s něčím takovým v autě před dítětem a ty si zbytečně a nemámovsky chladíš žáhu na malé, která za nic nemůže, ona totiž reagovala na ten stres ve voze, za který můžete vy dva. Tvoje i jeho fyzická reakce byla neadekvátní, u chlapa to vidím hůř, protože má větší sílu a proto by se měl víc kontrolovat, ale jenom on tuhle situaci nezpůsobil.
naprosto přesně shrnuto, takhle to vidím já a lépe bych to nenapsala
Když čtu takový příspěvek, tak si říkám, jestli si zakladatelka nedělá pr..l. To snad není ani pravda. ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, názor jsem si udělala z prvních pár stran. Tak dítě bys opravdu mlátit neměla. Je to koloběh manžel štve tebe, deptá tě, nadává ti a teď i mlátí a ty si nenajdeš někoho sobě rovného, na kom by sis to vybila, tak to odnáší dcera. Nemyslím si, že jsi úplně ztracená matka, jen potřebuješ odejít od de.bila co ti říká pí a mlátí tě.
EDIT: napsat, že si to zasloužila je na pár facek taky.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 13:28
Přečetla jsem jen úvodní příspěvek a z toho mi je jedno jasné, že tys to přehnala se takhle chovat k malé, to že tě pak za tvé chování pohlavkoval jedině dobře. Tvoje dcera musí být chudák, když to schytá jen kvůli písničce - co když pak opravdu zlobí - to nechci raději domýšlet.
Zakladatelko, nečetla jsem příspěvky, jen úvodní. Ty jsi taky dobrej blázen. To tvoje bezdůvodné vyřvávání na dceru nechápu, stejně tak jako nechápu, proč ji biješ za to, že si nemůže vzpomenout na slova?? Asi to zní divně, ale zasloužilas facku, aby ses vzpamatovala..
Jinak jste ale povedená dvojka oba a vaší dcery je mi fakt líto!
Myslím si, že takhle rodina fungovat OPRAVDU NEMÁ! Aby otec dítěte mlátil matku a ta si to pak vybíjela na dítěti, že něco nechce? Neřeknu, kdyby nechtěla jít pryč a přitom stála uprostřed dálnice, ale že nechce zpívat píseničku, proboha proberte se lidi a podívejte se na to, co je životně důležité a co jsou naprosté kraviny.
Upřímně, ani nevím u koho by se to dítě mohlo mít líp, třeba by na malou otec neřval a nemlátil ji, tak jako to dělá její matka. O rozchodu bych popřemýšlela a taky bych popřemýšlela o tom, jak se chovat k malému dítěti. Za pár let by se ti mohlo stát, že dítě po tvém vzoru začne mlátit tebe, když ty si nebudeš moct vzpomenout, kam jsi položila třeba jeho domácí úkol.
Být tebou, zamyslela bych se nad sebou, rozhodně tohle není běžná situace a reakce. Myslím, že tu napsalo dost lidí rady, co s tím, tak snad do dítko bude vyrůstat v lepším prostředí.
@L92 píše:
@renda81
Je fakt k nezaplacení mlátit mámu před dítětem.
je fakt nezaplacení, když mě vytočí chlap jít a zmlátit malé dítě.
To se dva hledali. On chlap, podle mně, asi taky mele z psoledního, ono žít vedle někoho takového, jako je asi zakladatelka, taky není jednoduchý. Prostě podle mně tím, že ještě spolu stále sjte, to jen zhoršujete, zostřujete, oba jste ze sebe navzájem jen víc a víc zpruzený. A navíc ukázkovej případ, že ho*no padá dolů.
Neříkám, že je každý spisovatel schopen vykonstruovat příběh, natožtak, jak se skutečně stal, ale já mám dojem, že bys měla problém to i převyprávět. Zkus zapracovat na sobě i v tomto směru.
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
tak teda nevím podle mě jsi si to naprosto zasloužila, mlátit dítě zato že si nemůže vzpomenout a neumí zpívat tak jak se to líbí tobě, to mi přijde jako chování imbecila ![]()
@terinka4444
Já ji neobhajuju. Částečně možná ano a to jen z toho hlediska, že on do ní šije v autě, jak je pí.. a bůhvíco vše a ona to neunese a seřeže dítě (což je chyba. Díkybohu se shodneme všichni). On jí nemá co pohlavkovat. To mi tady nikdo nebude psát, že je to normální. Oba jsou hovada, že si SVOJE neshody řeší před dítětem, které za to nemůže. Veškerý násilí na dítěti je špatný! Ale i to když mu otec pohlavkuje matku.
@Anonymní píše:
Nenechám na sebe sahat. udělal to jednou a naposled. Tohle neodpustím
tak hlavně aby tě odpustila dcera
, jak jsi se cítila když jsi dostala pohlavky? ale raději s nim zůstan, hodíte se k sobě alespon nebudete dělat další lidi neštastné
Možná by to chtělo léky na nervy ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne?![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52
Hele, je základ, že chlap ženskou nebije, ALE on do jisté míry bránil to dítě… Diskuzi nedočítám, ale pokud je to táta dítěte, tak měl plný právo ho před hysterickou matkou chránit… ![]()
Celý to jeho chování bylo reakcí na chování zakladatelky, která je zbytečně kritická k malé holce… ![]()