Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26245
23.12.14 10:52
@eva valoi píše:
Já myslím, že byste se rozcházet rozhodně neměli, protože se jeden k druhému velice dobře hodíte.

akorát to dítě by se s nimi mělo rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@jdukolem píše:
a ty bys měla po hádce rodičů náladu do zpěvu? já teda ne.. hele zkus se nad tím aspon trochu zamyslet.. ta malá mezi vámi je chudák

Jak se chceš zamyslet, když není čím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980

A manžel ví, že dřepíš u netu a pomluváš ho tady místo toho, aby ses naučila trochu ovládat? Nediv se zdejším reakcím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
23.12.14 10:53

Tvl co to je 8o se prober, magoři jste oba dva a jestli se budeš takhle chovat k dceři vyroste z ní taky magor :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Anonymní píše:
Nenechám na sebe sahat. udělal to jednou a naposled. Tohle neodpustím

a tvá dcera ti to odpustí? :think:
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@araw píše:
a dítě jo? :poblion:

Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji :think:

• Citovat
  • Upravit
26245
23.12.14 10:54
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52

já s tebou souhlasím - nicméně si umím představit situaci, kdy hysterická ženská dostane lepanec zcela zaslouženě. Neříkám, že je to úplně správné ani že to sedí na tento případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
@neumisa píše:
akorát to dítě by se s nimi mělo rozejít.

To ano, ale víš, jak to u nás chodí. Znám dost psychopatů a nic se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@jdukolem píše:
a tvá dcera ti to odpustí? :think:
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov :nevim:
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 10:55
@neumisa píše:
já s tebou souhlasím - nicméně si umím představit situaci, kdy hysterická ženská dostane lepanec zcela zaslouženě. Neříkám, že je to úplně správné ani že to sedí na tento případ.

Proc by mela dostat lepanes? 8o Proste se „kopne do zadele“ a je klid :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26245
@eva valoi píše:
To ano, ale víš, jak to u nás chodí. Znám dost psychopatů a nic se neděje.

no právě - o to je to smutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
Vybusnejsi? Jako ze te uhodi? :roll:
:nevim: nesnaž se to pochopit… tomu neporozumíš, podle mě je vztažení ruky na partnera /ku tabu, ale ne každý to bere jako normu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.12.14 10:56
Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52

Ano nebije..Podle mě si ale zasloužila..samozřejmě jako manžel by jí neměl bít a už vůbec ne před malou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.12.14 10:57
Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji :think:

Výchovné plácnutí od dvou nevychovanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
23.12.14 10:57

Chudák holčička.
Vy jí zkritizujete, že neumí zpívat, pak se hádáte v autě a ještě ji zbijete, protože se jí nechce zpívat.
Kreténi, vás bych fakt chtěla za rodiče.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky