Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eva valoi píše:
Já myslím, že byste se rozcházet rozhodně neměli, protože se jeden k druhému velice dobře hodíte.
akorát to dítě by se s nimi mělo rozejít.
@jdukolem píše:
a ty bys měla po hádce rodičů náladu do zpěvu? já teda ne.. hele zkus se nad tím aspon trochu zamyslet.. ta malá mezi vámi je chudák
Jak se chceš zamyslet, když není čím… ![]()
A manžel ví, že dřepíš u netu a pomluváš ho tady místo toho, aby ses naučila trochu ovládat? Nediv se zdejším reakcím.
Tvl co to je
se prober, magoři jste oba dva a jestli se budeš takhle chovat k dceři vyroste z ní taky magor
![]()
@Anonymní píše:
Nenechám na sebe sahat. udělal to jednou a naposled. Tohle neodpustím
a tvá dcera ti to odpustí? ![]()
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov ![]()
@araw píše:
a dítě jo?
Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne?![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52
já s tebou souhlasím - nicméně si umím představit situaci, kdy hysterická ženská dostane lepanec zcela zaslouženě. Neříkám, že je to úplně správné ani že to sedí na tento případ.
@neumisa píše:
akorát to dítě by se s nimi mělo rozejít.
To ano, ale víš, jak to u nás chodí. Znám dost psychopatů a nic se neděje.
@jdukolem píše:
a tvá dcera ti to odpustí?
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov
@neumisa píše:
já s tebou souhlasím - nicméně si umím představit situaci, kdy hysterická ženská dostane lepanec zcela zaslouženě. Neříkám, že je to úplně správné ani že to sedí na tento případ.
Proc by mela dostat lepanes?
Proste se „kopne do zadele“ a je klid ![]()
@eva valoi píše:
To ano, ale víš, jak to u nás chodí. Znám dost psychopatů a nic se neděje.
no právě - o to je to smutnější.
Vybusnejsi? Jako ze te uhodi?
Tvl, jak muzete rict, ze ji dal manzel zaslouzene… ano, je to hysterka, Milka jak vysita. Ale to je snad zaklad, ze chlap zenskou nebije, ne?![]()
![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:52
Ano nebije..Podle mě si ale zasloužila..samozřejmě jako manžel by jí neměl bít a už vůbec ne před malou..
Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji
Výchovné plácnutí od dvou nevychovanců.
Chudák holčička.
Vy jí zkritizujete, že neumí zpívat, pak se hádáte v autě a ještě ji zbijete, protože se jí nechce zpívat.
Kreténi, vás bych fakt chtěla za rodiče.