Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budou Vánoce, někde se děti bijou, někde se rodiče hádají, někdo má na Vánoce 500 Kč na jídlo, někde nemají ani na dárky pro děti, někam chodí sociálka, já bych brečela, fakt! Je mi těch všech malých človíčků neskutečně líto
že je někdo plnoletý zdaleka nemusí znamenat že se umí chovat dospěle. CHJO
Vím že je to blbý a nikdy ji nebiju, jsem klidná. Proto kdo četl tak ví, že mi to vyčítá. Ujely mi nervy, kdyz jsem poslouchala jak s její vychovou nic nedělam a to jak se chová i s tim zpíváním je kvůli mě.
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.
Ty prostě odmítáš připustit, žes to přehnala jako první ty…
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
Jestli tohle není blbej vtip, tak se na mě nezlob, ale měl tvůj partner zastavit a vyhodit tě z auta. Mlátit dítě za to, že špatně zpívá? Jsi magor.
@Anonymní píše:
Vím že je to blbý a nikdy ji nebiju, jsem klidná. Proto kdo četl tak ví, že mi to vyčítá. Ujely mi nervy, kdyz jsem poslouchala jak s její vychovou nic nedělam a to jak se chová i s tim zpíváním je kvůli mě.
úplný kliďas, vystartuje v jedoucím autě po děcku… to bylo velmi klidné a bezpečné… ostatně jsi měla být ráda, že dcera řekla, že si nemůže vzpomenout, vždyť tvůj první požadavek byl, ať nezpívá - jen ti splnila tvé přání.
Jednoduše měla stres z toho, že na ní řve, tak to schytalo dítě no. Přece nebude mlátit jeho, když ví, že jí to vrátí. Hnus.
Úplně se mi sevřelo srdce. Zakladatelko, to, že měla zimní bundu Tě faaaakt neomlouvá za to, že jsi na ní takle vyletěla. Je mi z toho strašně smutno, jak se někdo nedokáže ovládat.
@j.a.n.i1 píše:
Ty prostě odmítáš připustit, žes to přehnala jako první ty…
Takže jeho nadávky a ponižování a kriceni je nic? Ok tak ja s ním zůstanu, kdyz za to mužu opravdu já. Alespoň je to vyreseno. ![]()
@Anonymní píše:
Takže jeho nadávky a ponižování a kriceni je nic? Ok tak ja s ním zůstanu, kdyz za to mužu opravdu já. Alespoň je to vyreseno.
kdybys netloukla děcko, ponižování a nadávek by se ti nedostalo.
@Anonymní píše:
Výchova není bití! Uvědom si, že tvoje dcera je to nejvíc co máš, nikdo na světě tě nemůže mít radši, je to tvoje krev, tvoje rodina. Cizím lidem jsi fuk ale ona tě má jistě ráda. Mysli nato, klidně od chlapa odejdi, ale ona by měla být u tebe na 1. místě! Ať si chlap mele co chce.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:23
@neumisa píše:
kdybys netloukla děcko, ponižování a nadávek by se ti nedostalo.
To bylo už předtím. Nez sem se otočila. Pisu to tam
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
Už jen kvůli tvým vyjadřovacím schopnostem, bych ti to dítě odebrala, to je síla, nedá se to číst a už vůbec ne pochopit… Vy asi budete rodinka. ![]()
Raději nekomentovat.
![]()
@Anonymní píše:
To bylo už předtím. Nez sem se otočila. Pisu to tam
ten první spisek je dost zmatený, to sorry, nejsem děd Vševěd. A je jedno, jestli to bylo před tím nebo potom, chovala ses ke své dceři dost děsně.
@Anonymní píše:
Takže jeho nadávky a ponižování a kriceni je nic? Ok tak ja s ním zůstanu, kdyz za to mužu opravdu já. Alespoň je to vyreseno.
A ono ti snad nadávalo a křičelo na tebe to dítě, že ho mlátíš? Jinak si s ním nezůstávej, ale je otázkou zda by tomu dítěti nebylo lépe s ním ![]()