Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
864
23.12.14 10:07
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve

možná měl pravdu, že jsi psychopat. Ty vážně nevíš, co bylo z Tvé strany špatně? Ani stopa zamyšlení, lítosti, že jsi zbytečně bila dítě, jen aby jsi si ulevila? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
23.12.14 10:07
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve

no a co? nejdřív jí to zakážeš (opominu to, že den před jsi jí ty písničky kritizovala) a pak by měla zpívat jen proto, že ty zrovna chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 10:08

Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
@Anonymní píše:

No a co? Je to dite, ma na to narok. Ale ty se chovas hystericky jak dite, a jsi dospela. To je jina kava :roll:

• Citovat
  • Upravit
34473
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy :poblion:

Znám vyjímky, které by to potřebovali i preventivně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy :poblion:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: s tím souhlasím! Jen vážně dobrej chlap ženskou neuhodí NIKDY A ZA NIC!

Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@neumisa píše:
no a co? nejdřív jí to zakážeš (opominu to, že den před jsi jí ty písničky kritizovala) a pak by měla zpívat jen proto, že ty zrovna chceš?

On chtel ne já

• Citovat
  • Upravit
34473
23.12.14 10:09
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.

A ty bys měla náladu na zpívání když jste před tím předvedli to, co jste předvedli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
23.12.14 10:10
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.

s každým tvým příspěvkem je to horší a horší. Psychomatka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
23.12.14 10:11
@Anonymní píše:

no a co, že zpívala hrozně? je to děcko, ne operní zpěvačka! A že dostala přes bundu? O to přece nejde, jde o to, že vůbec dostala za něco, co nemohla ovlivnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

Tak teda ženská, ty jsi dobre mimo 8o Chovas se stejně hystericky jako moje matka s kterou se raději do dnes nebavím :poblion: Fuuj, takhle se chovat - k dítěti, zmatene a vysinute. Já se takhle chovat chytnu ji taky a chlapovi bych se nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
@Anonymní píše:
On chtel ne já

a proto jsi ji zbila. bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.12.14 10:12

S přítelem se rozejít a zamyslet se nad svým chováním vůči dceři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394

Chudák dítě:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408

Dítě pohlavkuješ jako by se nechumelilo, ale jakmile někdo vztáhne ruku na tebe, už tu máme ublíženou diskuzi „Dal mi pohlavky“. U dítěte to nevadí, ale u tebe je to pohroma. Jste oba divní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí