Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve
možná měl pravdu, že jsi psychopat. Ty vážně nevíš, co bylo z Tvé strany špatně? Ani stopa zamyšlení, lítosti, že jsi zbytečně bila dítě, jen aby jsi si ulevila?
![]()
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve
no a co? nejdřív jí to zakážeš (opominu to, že den před jsi jí ty písničky kritizovala) a pak by měla zpívat jen proto, že ty zrovna chceš?
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.
@Anonymní píše:
No a co? Je to dite, ma na to narok. Ale ty se chovas hystericky jak dite, a jsi dospela. To je jina kava ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy
Znám vyjímky, které by to potřebovali i preventivně ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:11
@neumisa píše:
no a co? nejdřív jí to zakážeš (opominu to, že den před jsi jí ty písničky kritizovala) a pak by měla zpívat jen proto, že ty zrovna chceš?
On chtel ne já
@Anonymní píše:
Těžko pochopíte když jste tam nebyli. zpívala ale hrozne. Ja ji řekla ať toho necha ale po jeho vykladu ji zase rekl on at zpíva. na to řekla tohle. a určítě to ani přes bundu necítila. Schválně to řekl, aby to hodil na mě.
A ty bys měla náladu na zpívání když jste před tím předvedli to, co jste předvedli?
@Anonymní píše:
s každým tvým příspěvkem je to horší a horší. Psychomatka.
@Anonymní píše:
no a co, že zpívala hrozně? je to děcko, ne operní zpěvačka! A že dostala přes bundu? O to přece nejde, jde o to, že vůbec dostala za něco, co nemohla ovlivnit.
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
Tak teda ženská, ty jsi dobre mimo
Chovas se stejně hystericky jako moje matka s kterou se raději do dnes nebavím
Fuuj, takhle se chovat - k dítěti, zmatene a vysinute. Já se takhle chovat chytnu ji taky a chlapovi bych se nedivila.
@Anonymní píše:
On chtel ne já
a proto jsi ji zbila. bezva.
S přítelem se rozejít a zamyslet se nad svým chováním vůči dceři
Dítě pohlavkuješ jako by se nechumelilo, ale jakmile někdo vztáhne ruku na tebe, už tu máme ublíženou diskuzi „Dal mi pohlavky“. U dítěte to nevadí, ale u tebe je to pohroma. Jste oba divní.