Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mazlik85 píše:
Proboha proč mají takoví lidé děti
Aby nemuseli makat? ![]()
@anairda píše:
Aby nemuseli makat?
Ne, protože na jeho vyrobení ti stačí IQ tykve…
@Mazlik85 píše:
Proboha proč mají takoví lidé děti
To taky nikdy nepochopím ![]()
@Anonymní píše:
Vím že je to blbý a nikdy ji nebiju, jsem klidná. Proto kdo četl tak ví, že mi to vyčítá. Ujely mi nervy, kdyz jsem poslouchala jak s její vychovou nic nedělam a to jak se chová i s tim zpíváním je kvůli mě.
ne nejsi klidná, tebe prostě partner vytočil, tak jsi si zchladila žáhu na své dceři to je celé, měla jsi dát pohlavek jemu, a ne dceři, jenže ono je to snadnější že, vůči partnerovi by jsi si to nedovolila, ale vůči dceři ano.
@romype píše:
ne nejsi klidná, tebe prostě partner vytočil, tak jsi si zchladila žáhu na své dceři to je celé, měla jsi dát pohlavek jemu, a ne dceři, jenže ono je to snadnější že, vůči partnerovi by jsi si to nedovolila, ale vůči dceři ano.
Kdyby to nebylo v autě, tak mu pohlavky vrátím.
@Anonymní píše:
jak říkám, úplný kliďas…
@j.a.n.i1 píše:
Ne, protože na jeho vyrobení ti stačí IQ tykve…
No fakt mi přijde, že hlavně těm s IQ tykve to jde mimořádně dobře a rychle…
a často… ![]()
@neumisa píše:
jak říkám, úplný kliďas…
Nenechám na sebe sahat. udělal to jednou a naposled. Tohle neodpustím
@Anonymní píše:Jdi k psychologovi, a to říkám se vší vážností. Ani ty, ani tvůj partner nejste duševně v pořádku a vaše malá při téhle „výchově“ nebude taky, pokud to nezačneš řešit s odborníkem.
Upřímně? Je mi líto dítěte, které v „tomhle“ musí vyrůstat…
Ptomin ale tohle je příšerný ty pises at nezpívá pak řekne tvůj milej at zaspiva a když řekne ze jsi nemůže vzpomenout tak ji das a je úplně jedni jestli to je pres bundu nebo ne. Dala jsi ji. A ze zpívá hrozné??? Je to malý děcko nebude zpívat nako extra co cekaa. Hlavně jestli ty umis zpívat lip na nakou superstar. Jak tak koukam to děcko jste AI raději neměli pořizovat… A tu facku si dostala právem.. Nejdrziv si zamysli jak se k dceři chovas…
@Anonymní píše:
A tvoje dítě na sebe má nechat sahat a dělat ti otloukánka, jen aby ty ses mohla někde vybít ![]()
@Anonymní píše:
a že své dítě tlučeš proto, že máš vztek na chlapa, to dopustíš?
Milá zakladatelko, to, že se k tobě muž choval hrubě a fackoval tě, je samozřejmě špatně a může to být důvodem k rozchodu. Ale musíš pochopit, že ty jsi dospělá osoba a máš možnost se bránit a třeba se i rozejít. Proto tady ostatní diskutující víc soucítí s tím dítětem než s tebou, protože to dítě se bránit nemohlo! A ono dítěti opravdu není do zpěvu, když otec několik minut spílá matce (to by ostatně nebylo nikomu, kdo by byl něčeho takového svědkem) - takže to, že nechtělo zpívat, byla naprosto pochopitelná reakce.