Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
23.12.14 10:57
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji :think:

ale že by to někteří potřebovali - převýchovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
23.12.14 10:58

@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.

Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.14 10:58
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě
Nevím jestli se rozčilovat v tomhle vánočním čase, ale má pravdu, jseš p… a chudák dítě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.14 10:59

A nebudeš ty učitelka zpěvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@BlueFairy píše:
@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.

No alespon tak, uff… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
@Kamča.dalmatinka píše:
Nevím jestli se rozčilovat v tomhle vánočním čase, ale má pravdu, jseš p… a chudák dítě

Souhlasim :lol:

• Citovat
  • Upravit
Meha
@jdukolem píše:
a tvá dcera ti to odpustí? :think:
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov :nevim:

Přesně, je mi z toho úplně smutno, chudáci děti, co mají takové rodiče…

• Citovat
  • Upravit
4373
@jdukolem píše: :nevim: nesnaž se to pochopit… tomu neporozumíš, podle mě je vztažení ruky na partnera /ku tabu, ale ne každý to bere jako normu

Zas nebuď chytrá, jo… Mě nikdo nebije, tak že mě nedělej chudáka.

Příspěvek upraven 23.12.14 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
23.12.14 11:00

Skoda, že dcera si na bití stěžovat nemá kde :( vadí ti to, co sama děláš mnohem mladším lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve

Zena se nebije (ani muz, samozrejme), ale jedna facka hysterce je ucinnejsi, nez sahodlouhy vystup. V pripade zakladatelky bych ji rovnou vykopla na cerstvy vzduch, aby se probrala. Chudak dite.

Vy dva jdete od sebe, at se na takove labily a jejich sceny nemusi vase dite divat. A ty sakra zamakej na svem chovani vuci dceri. I rodic ujede a dela chyby, ale tohle je vyssi level.

• Citovat
  • Upravit
286
@Kamča.dalmatinka píše:
A nebudeš ty učitelka zpěvu?
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@BlueFairy píše:
@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.

chlap byl nervozní - jeli na pohřeb jeho dědy… zakladatelka měla být ta kdo podpoří partnera a nebude hrotit situaci… chlap měl podle mě nárok na to být nervní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
23.12.14 11:01
@Anonymní píše:
Ahoj..

Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji :roll: Už jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny :zed:
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě :zed:

Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítě

musela jsem si to přečíst dvakrát :roll: rozhodně nejsem dokonalá matka a dceru občas plácnu ale vždycky je to za to že i přes několik mých varování neposlechne, rozhodně bych jí neplácla kvůli tomu co popisuješ ty-je úplně jedno jestli si nevzpomněla nebo to bylo schválně. Moje dcera dost často předstírá že něco zapomněla a to jen protože to prostě nechce udělat u tebe by za to asi byla bita dost často tvá dcera byla u vaší hádky takže měla důvod zapomenout. A navíc i když dceři něco nejde tak jí to kvůli tomu nezakážu :nevim:

to ale nemění nic na tom že partner by se k tobě takhle chovat neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@BlueFairy píše:
Zas nebuď chytrá, jo…

no kvůli tobě hloupá nebudu :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
@Anonymní píše:
Takže jeho nadávky a ponižování a kriceni je nic? Ok tak ja s ním zůstanu, kdyz za to mužu opravdu já. Alespoň je to vyreseno. :roll:

A tvoje ječení a výlev vůči dítěti je nic? Víš co tomu nebožátku způsobuješ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí