Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ani zenska, ani chlap. U ditete s vychovnym placnutim pres zadek nemam problem. Ale dospeli lide se uz snad nevychovavaji
ale že by to někteří potřebovali - převýchovu ![]()
@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.
Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.
@Anonymní píše:Nevím jestli se rozčilovat v tomhle vánočním čase, ale má pravdu, jseš p… a chudák dítě
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
@BlueFairy píše:
@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.
No alespon tak, uff… ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Nevím jestli se rozčilovat v tomhle vánočním čase, ale má pravdu, jseš p… a chudák dítě
Souhlasim ![]()
@jdukolem píše:
a tvá dcera ti to odpustí?
podle mě potřebuješ na terapii hlavně ty, protože at mě vytočí chlap sebevíc tak NIKDY nikdy nikdy nesmí můj vztek odskákat dítě…
představ si to - dělá blbiny, máma jí řekne at neblbne, že se to nehodí, otec je nervní - jeli jste na pohřeb jeho příbuzné nejspíš asi to byla napjatá situace sama o sobě, proběhne hádka - dle tvého projevu si servítky asi nebral dítě je z toho vykulený ale máma ho nepodpoří neutěší naopak ho zmydlí.. no tak nezlob se to je fakt blbákov
Přesně, je mi z toho úplně smutno, chudáci děti, co mají takové rodiče…
@jdukolem píše:nesnaž se to pochopit… tomu neporozumíš, podle mě je vztažení ruky na partnera /ku tabu, ale ne každý to bere jako normu
Zas nebuď chytrá, jo… Mě nikdo nebije, tak že mě nedělej chudáka.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 11:03
Skoda, že dcera si na bití stěžovat nemá kde
vadí ti to, co sama děláš mnohem mladším lidem.
Zena se nebije (ani muz, samozrejme), ale jedna facka hysterce je ucinnejsi, nez sahodlouhy vystup. V pripade zakladatelky bych ji rovnou vykopla na cerstvy vzduch, aby se probrala. Chudak dite.
Vy dva jdete od sebe, at se na takove labily a jejich sceny nemusi vase dite divat. A ty sakra zamakej na svem chovani vuci dceri. I rodic ujede a dela chyby, ale tohle je vyssi level.
@BlueFairy píše:
@Electrolux_EHM_4400 ne, že mu občas ujedou nervy a držkuje, ale pak se omluví, že toho má nad hlavu. To ale známe všichni, že… Když je shon a stres, člověk je podrážděný. Tak jsem to myslela, že třeba chlap byl na nervy z Vánočního shonu.Můj by na mě sáhl jednou a už by mě neviděl.
chlap byl nervozní - jeli na pohřeb jeho dědy… zakladatelka měla být ta kdo podpoří partnera a nebude hrotit situaci… chlap měl podle mě nárok na to být nervní..
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
musela jsem si to přečíst dvakrát
rozhodně nejsem dokonalá matka a dceru občas plácnu ale vždycky je to za to že i přes několik mých varování neposlechne, rozhodně bych jí neplácla kvůli tomu co popisuješ ty-je úplně jedno jestli si nevzpomněla nebo to bylo schválně. Moje dcera dost často předstírá že něco zapomněla a to jen protože to prostě nechce udělat u tebe by za to asi byla bita dost často tvá dcera byla u vaší hádky takže měla důvod zapomenout. A navíc i když dceři něco nejde tak jí to kvůli tomu nezakážu ![]()
to ale nemění nic na tom že partner by se k tobě takhle chovat neměl
@BlueFairy píše:
Zas nebuď chytrá, jo…
no kvůli tobě hloupá nebudu
![]()
@Anonymní píše:
Takže jeho nadávky a ponižování a kriceni je nic? Ok tak ja s ním zůstanu, kdyz za to mužu opravdu já. Alespoň je to vyreseno.
A tvoje ječení a výlev vůči dítěti je nic? Víš co tomu nebožátku způsobuješ ![]()