Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@L92 píše:
@renda81
Je fakt k nezaplacení mlátit mámu před dítětem.
A je super mlátit dítě stylem, co ho mlátila jeho vlastní matka
To je úplně super, z pozice dítěte bych byla šťastná, že se za mě alespoň druhý rodič postaví…
Holky, co říkáte, že chlap neměl právo jí vlepit… Jak byste se zachovaly, kdyby váš partner takhle začal mlátit vaše dítě? Řekli byste mu „Pepíku, prosimtě nech toho?“ Moje první reakce by teda byla ta, že bych mlátila jeho, aby mrňouse nechal…
![]()
Mně je líto dětí, co mají takovýhle rodiče (i když u nás doma je občas taky itálie). U doktorky v čekárně jsem viděla „mámu“ která nadávala synovi do debilů a pohlavních orgánů jen proto, že se dost rychle neoblíkal…
Říkala mu, že si ho odnese čert do pekla a ona mu jenom zamává… Kluk byl chudák ubrečenej… Radši si nepředstavuju, jak to vypadá u nich doma, když na veřejnosti se chová ta „máma“ takhle… ![]()
@kate02 píše:
Hele, je základ, že chlap ženskou nebije, ALE on do jisté míry bránil to dítě… Diskuzi nedočítám, ale pokud je to táta dítěte, tak měl plný právo ho před hysterickou matkou chránit…Celý to jeho chování bylo reakcí na chování zakladatelky, která je zbytečně kritická k malé holce…
Kdyz se nekdo chova jako hovado, nebudu se prece chovat jako hovado i ja. Branit ho mel jiste plne pravo, ale zadne ALE neni. Zensky se proste nebijou. Tecka.
Kdyby kdokoliv začal tímto stylem bušit do dítěte, tak mu jí takovou natáhu že by hledal zuby. Kdyby to byla matka dětí, patřily by jí dvě. Představila jsem si tu situaci, jak se otočí k dítěti a a začne do něj bušit kam se zrovna trefí ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Kdyz se nekdo chova jako hovado, nebudu se prece chovat jako hovado i ja. Branit ho mel jiste plne pravo, ale zadne ALE neni. Zensky se proste nebijou. Tecka.
Děti se taky prostě nebijou…
A podle mě v téhle situaci nejlíp platilo „Na hrubý pytel hrubá záplata“… ![]()
@kate02 píše:
Děti se taky prostě nebijou…A podle mě v téhle situaci nejlíp platilo „Na hrubý pytel hrubá záplata“…
Tak pokud je tvuj styl se snizit na uroven blba, tak asi jo. Ja takovy nejsem. Taky bych takovou hysterku ihned kopnul do pr.dele
ale rozhodne bych ji nemlatil.
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tak pokud je tvuj styl se snizit na uroven blba, tak asi jo. Ja takovy nejsem. Taky bych takovou hysterku ihned kopnul do pr.deleale rozhodne bych ji nemlatil.
A jak bys v té situaci to dítě ochránil?
Tohle bylo očividně nejrychlejší řešení… Navíc zakladatelka se bránit může, bušit do malýho dítěte je prostě ubohý… Zvlášť, když vůbec nereagovalo na ni… Je mi z toho fakt úzko, jak se ta malá musela cítit… ![]()
Nehledě na to, že pokud řídil, tak mu musela v tom řízení překážet, takže je ohrozila hned dvakrát… Prostě klidná, zodpovědná matka… ![]()
@kate02 píše:
A jak bys v té situaci to dítě ochránil?Tohle bylo očividně nejrychlejší řešení… Navíc zakladatelka se bránit může, bušit do malýho dítěte je prostě ubohý… Zvlášť, když vůbec nereagovalo na ni… Je mi z toho fakt úzko, jak se ta malá musela cítit…
Mne by se nic takoveho stat nemohlo, protoze takovy psychopat by se mnou nesedel v aute. A kdyby nahodou, tak bych ji jen odtahnul s tim, ze se ma probrat.
@Emilie píše:
To se dva hledali. On chlap, podle mně, asi taky mele z psoledního, ono žít vedle někoho takového, jako je asi zakladatelka, taky není jednoduchý. Prostě podle mně tím, že ještě spolu stále sjte, to jen zhoršujete, zostřujete, oba jste ze sebe navzájem jen víc a víc zpruzený. A navíc ukázkovej případ, že ho*no padá dolů.Neříkám, že je každý spisovatel schopen vykonstruovat příběh, natožtak, jak se skutečně stal, ale já mám dojem, že bys měla problém to i převyprávět. Zkus zapracovat na sobě i v tomto směru.
Jak vedle me? jasne jsem psala, ze dceru nebiju nikdy a že on tohle deptàní dělá často. Psala jsem i to, že jsem tady psala diskuzi a to že mi natáhne předpovídali.
@L92 píše:
@terinka4444
Já ji neobhajuju. Částečně možná ano a to jen z toho hlediska, že on do ní šije v autě, jak je pí.. a bůhvíco vše a ona to neunese a seřeže dítě (což je chyba. Díkybohu se shodneme všichni). On jí nemá co pohlavkovat. To mi tady nikdo nebude psát, že je to normální. Oba jsou hovada, že si SVOJE neshody řeší před dítětem, které za to nemůže. Veškerý násilí na dítěti je špatný! Ale i to když mu otec pohlavkuje matku.
já jsem vždycky první ta, co hájí ženskou před chlapem. Nemá jí co nadávat a už vůbec ne pohlavkovat. S tím naprosto souhlasím, pokud ona ale zbije dítě, páč je vytočená, v tomto případě mám radost, že jí to někdo vrátil a ukázal jí, jaké to je, že může dostat po papule jen proto, že ten někdo je vzteklý a má tu moc jí zmlátit, páč je silnější.
@terinka4444 píše:
já jsem vždycky první ta, co hájí ženskou před chlapem. Nemá jí co nadávat a už vůbec ne pohlavkovat. S tím naprosto souhlasím, pokud ona ale zbije dítě, páč je vytočená, v tomto případě mám radost, že jí to někdo vrátil a ukázal jí, jaké to je, že může dostat po papule jen proto, že ten někdo je vzteklý a má tu moc jí zmlátit, páč je silnější.
Aha, tak kdyz zenska do me bude busit, tak ji mam dat DELO, abych ji ukazal, jake to je… protoze mam tu moc a jsem silnejsi?
Zajimava uvaha ![]()
EDIT: Neni lepsi ji kopnout do zadele? ![]()
@Anonymní píše:
Jak vedle me? jasne jsem psala, ze dceru nebiju nikdy a že on tohle deptàní dělá často. Psala jsem i to, že jsem tady psala diskuzi a to že mi natáhne předpovídali.
dceru nebiješ nikdy, ale dva dny držkuješ, že blbě zpívá a pak jí vytočená zmlátíš? Tak jí nikdy nebiješ, zbilas jí nebo ne? Jaké to je, když ti někdo nandá z pozice toho, že je silnější a má nad tebou moc? Hezké, že? přesně to, co on udělal tobě, ty jsi udělala své malé. Ty se mlžeš sebrat a opustit ho, můžeš to udělat teď hned. Ta maličká tě opustit nemůže a kdyby cekla, dostala by znovu.
@Electrolux_EHM_4400
Souhlasím ve všem, cos napsal! Mlátit ženskou je bez ale. A mlátit jí před dítětem je ještě větší nesmysl.
@L92 píše:
@Electrolux_EHM_4400
Souhlasím ve všem, cos napsal! Mlátit ženskou je bez ale. A mlátit jí před dítětem je ještě větší nesmysl.
To te muselo bolet ![]()