Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
23.12.14 22:34

@terinka4444 Lidi si u nicků pamatují, co kde píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
23.12.14 22:34

@terinka4444 Hele a co by jineho delal kdyz zrovna neplive a na partnerky a deti je usmevavy :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 22:35
@terinka4444 píše:
jo, jsem cholerik, ale neječím na manžela. Hele, ty mě sleduješ?

Ne, jen mam dobrou pamet :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
23.12.14 22:38
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ne, jen mam dobrou pamet :kytka:

někdy ti mám intenzivní pocit, že po mně z nějakého důvodu jedeš, nemyšleno jedeš v dobrém. Nemáš rád mé názory, to chápu, ani já drtivou většinu tvých, ale někdy z tebe nemám dobrý pocit. Ale možná jsem jen paranoidní :think: Tak pro klid tvé duše, nebiju svého manžela, nebiju své děti, příčí se mi lidé, co někoho bijou, nebiju svého psa ani dvé kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 22:41
@terinka4444 píše:
někdy ti mám intenzivní pocit, že po mně z nějakého důvodu jedeš, nemyšleno jedeš v dobrém. Nemáš rád mé názory, to chápu, ani já drtivou většinu tvých, ale někdy z tebe nemám dobrý pocit. Ale možná jsem jen paranoidní :think: Tak pro klid tvé duše, nebiju svého manžela, nebiju své děti, příčí se mi lidé, co někoho bijou, nebiju svého psa ani dvé kočky.

:P to je dobre, bud ve strehu :cert:

• Citovat
  • Upravit
69235
23.12.14 22:43
@Electrolux_EHM_4400 píše: :P to je dobre, bud ve strehu :cert:

před tebou jsem, neboj :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
23.12.14 22:43

@Electrolux_EHM_4400 Tak jsi teda hustej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
23.12.14 22:55
@terinka4444 píše:
někdy ti mám intenzivní pocit, že po mně z nějakého důvodu jedeš, nemyšleno jedeš v dobrém. Nemáš rád mé názory, to chápu, ani já drtivou většinu tvých, ale někdy z tebe nemám dobrý pocit. Ale možná jsem jen paranoidní :think: Tak pro klid tvé duše, nebiju svého manžela, nebiju své děti, příčí se mi lidé, co někoho bijou, nebiju svého psa ani dvé kočky.
:pankac:
100pro souhlas.. jinak.. jsem nevěděla, že je to chlap… o to víc mi vadí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 22:58
@lalalalala píše: :pankac:
100pro souhlas.. jinak.. jsem nevěděla, že je to chlap… o to víc mi vadí :mrgreen:
:*
  • Citovat
  • Upravit
69235
23.12.14 22:59
@lalalalala píše: :pankac:
100pro souhlas.. jinak.. jsem nevěděla, že je to chlap… o to víc mi vadí :mrgreen:

založíme klub :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 23:03
@terinka4444 píše:
založíme klub :mrgreen: :mrgreen:

Jen do toho, devcata, kdyz se potrebujete druzit, abyste mi stacily :hug: A nezapomente pribalit berry a koblihu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1056
23.12.14 23:06
Jen do toho, devcata, kdyz se potrebujete druzit, abyste mi stacily :hug: A nezapomente pribalit berry a koblihu :srdce:
:lol: :lol: :lol: :lol:
ty se strčíš do kapsy sám většinou :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 23:07
Jen do toho, devcata, kdyz se potrebujete druzit, abyste mi stacily :hug: A nezapomente pribalit berry a koblihu :srdce:

berry tě taky nesnáší? Hned je mi holka jedna milejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
23.12.14 23:09
@terinka4444 píše:
berry tě taky nesnáší? Hned je mi holka jedna milejší :mrgreen:

Tak vetsina feministicky ladenych uzivatelek, co maji pocit, ze si chlap ma pred zenskou automaticky sednout na p.rdel, me nema rado :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.14 23:09

Psala jsem to z telefonu, tak se omlouvám, že nešlo reagovat na vše..Dcera jeho není..

Já to vím, že reakce moje na malou nebyla v pořádku, jenomže já měla náladu v pohodě, nechtěla jsme se hádat a on furt musí vrtat a vrtat. Ještě než jsem odjížděli, tak jedla Jesenku a dala mu ochutnat. Zmačkala to a on hned musel kritizovat, že to přesně vypovídá o její povaze, že je jako já. Že normální vyrovnanej člověk to mačká odspodu..No a pak na ní vyrukoval s tou písničkou. To, že zapomněla bylo opravdu naschvávál a to že zpívá hrozně nebylo na její zpěv, ale na to, že huhlala. Snažíme se, aby si dávala na slova pozor, protože to fláká záměrně.

Situace se vyvinula tak, že jsme jeli na nákupy posledních dárků. Já si koupila Jesenku taky a on si prostě nemohl odpustit rejpavý komentář, no dívej. Jak jsme říkal, úplně jako malá. Můžeš mi říct jak mačkáš pastu? Kdyby to řekl v pohodě, zasměju se, že je celá já, ale on z toho má radost, že mě nachytal ´´na švestkách´´.Každopádně mě to utvrdilo v tom, že takhle žít nemůžu, myslela jsem si, že jsme teda vlastně jsme, ale on zřejmě ne. Přitom to, že končíme, že se se mnou nebude věčně rozčilovat řekl on. Když jsem mu mimo naše město řekla, že na peníze, které mám u něho nespěchám a došlo mu, že jsme rozchod vzala vážně, tak mi řekl, že jsem pi.a.Moje reakce byla taková, že jsme mu řekl, že se mlátit nenechám, že už ty nadávky byly extrém. Tak se zachoval tak, že mi zastavil u obchodního centra v Brně, kde to moc neznám a odjel.

Na jednu stranu cítím úlevu, ale na druhou stranu i tak člověka mrzí rozchod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky