Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terinka4444 Mě celkově vadí chlapi na emiminu.
Mě celkově asi vadí chlapi. Totiž.
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tak vetsina feministicky ladenych uzivatelek, co maji pocit, ze si chlap ma pred zenskou automaticky sednout na p.rdel, me nema rado
ty nevím, že by si zrovna berry myslela, že by si z ní měl chlap sednout na prdelku
a ani já si to nemyslím, myslím, že ve vztahu má být primárně úcta. A co já nesnáším, jsou šovinisti.
@Anonymní píše:
Psala jsem to z telefonu, tak se omlouvám, že nešlo reagovat na vše..Dcera jeho není..Já to vím, že reakce moje na malou nebyla v pořádku, jenomže já měla náladu v pohodě, nechtěla jsme se hádat a on furt musí vrtat a vrtat. Ještě než jsem odjížděli, tak jedla Jesenku a dala mu ochutnat. Zmačkala to a on hned musel kritizovat, že to přesně vypovídá o její povaze, že je jako já. Že normální vyrovnanej člověk to mačká odspodu..No a pak na ní vyrukoval s tou písničkou. To, že zapomněla bylo opravdu naschvávál a to že zpívá hrozně nebylo na její zpěv, ale na to, že huhlala. Snažíme se, aby si dávala na slova pozor, protože to fláká záměrně.
Situace se vyvinula tak, že jsme jeli na nákupy posledních dárků. Já si koupila Jesenku taky a on si prostě nemohl odpustit rejpavý komentář, no dívej. Jak jsme říkal, úplně jako malá. Můžeš mi říct jak mačkáš pastu? Kdyby to řekl v pohodě, zasměju se, že je celá já, ale on z toho má radost, že mě nachytal ´´na švestkách´´.Každopádně mě to utvrdilo v tom, že takhle žít nemůžu, myslela jsem si, že jsme teda vlastně jsme, ale on zřejmě ne. Přitom to, že končíme, že se se mnou nebude věčně rozčilovat řekl on. Když jsem mu mimo naše město řekla, že na peníze, které mám u něho nespěchám a došlo mu, že jsme rozchod vzala vážně, tak mi řekl, že jsem pi.a.Moje reakce byla taková, že jsme mu řekl, že se mlátit nenechám, že už ty nadávky byly extrém. Tak se zachoval tak, že mi zastavil u obchodního centra v Brně, kde to moc neznám a odjel. Na jednu stranu cítím úlevu, ale na druhou stranu i tak člověka mrzí rozchod
No hura, alespon ze to ma ten bizarni pribeh stastny konec ![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 23:13
@Pincenza píše:
@terinka4444 Mě celkově vadí chlapi na emiminu.Mě celkově asi vadí chlapi. Totiž.
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Tak vetsina feministicky ladenych uzivatelek, co maji pocit, ze si chlap ma pred zenskou automaticky sednout na p.rdel, me nema rado
nene ne.. milý si na omylu.. není to o sednutí na zadnici! je to o tom, že Ty jako chlap, prostě některým věcím nemůžeš porozumět.. a přesto napíšeš názor.. který se prostě absolutně nehodí…potkala jsem Tě zatím párkrát a pokaždý jsem si říkala, co to ta… kurňa mele??
adnes jsem zjistila, že jsi chlap.. tak už to chápu o něco víc ![]()
Ale prostě a jednoduše.. nevíš co píšeš mi kolikrát přijde.. a k něžnějšímu pohlaví by ses měl chovat s ůctou
(když si neuvědomuješ co vlastně píšeš)
a nechtěj po mě příklad, já to vypouštím ani si nevzpomenu na onu diskusi..
ale vím, že to bylo hoodně mimo mísu.
@Anonymní píše:
Psala jsem to z telefonu, tak se omlouvám, že nešlo reagovat na vše..Dcera jeho není..Já to vím, že reakce moje na malou nebyla v pořádku, jenomže já měla náladu v pohodě, nechtěla jsme se hádat a on furt musí vrtat a vrtat. Ještě než jsem odjížděli, tak jedla Jesenku a dala mu ochutnat. Zmačkala to a on hned musel kritizovat, že to přesně vypovídá o její povaze, že je jako já. Že normální vyrovnanej člověk to mačká odspodu..No a pak na ní vyrukoval s tou písničkou. To, že zapomněla bylo opravdu naschvávál a to že zpívá hrozně nebylo na její zpěv, ale na to, že huhlala. Snažíme se, aby si dávala na slova pozor, protože to fláká záměrně.
Situace se vyvinula tak, že jsme jeli na nákupy posledních dárků. Já si koupila Jesenku taky a on si prostě nemohl odpustit rejpavý komentář, no dívej. Jak jsme říkal, úplně jako malá. Můžeš mi říct jak mačkáš pastu? Kdyby to řekl v pohodě, zasměju se, že je celá já, ale on z toho má radost, že mě nachytal ´´na švestkách´´.Každopádně mě to utvrdilo v tom, že takhle žít nemůžu, myslela jsem si, že jsme teda vlastně jsme, ale on zřejmě ne. Přitom to, že končíme, že se se mnou nebude věčně rozčilovat řekl on. Když jsem mu mimo naše město řekla, že na peníze, které mám u něho nespěchám a došlo mu, že jsme rozchod vzala vážně, tak mi řekl, že jsem pi.a.Moje reakce byla taková, že jsme mu řekl, že se mlátit nenechám, že už ty nadávky byly extrém. Tak se zachoval tak, že mi zastavil u obchodního centra v Brně, kde to moc neznám a odjel.
Na jednu stranu cítím úlevu, ale na druhou stranu i tak člověka mrzí rozchod.
přeju tobě a maličké pokud možno krásný zítřejší den. K huhllání slov, pokud huhlá, navštiv logopeda. Upozorňování a opravování a nadávání za to je pro mluvu kontraproduktivní.
Jako normalne se tak nevyjadruju ale ty jsi skutecne kus hoveziho
@Anonymní píše:
Situace se vyvinula tak, že jsme jeli na nákupy posledních dárků. Já si koupila Jesenku taky a on si prostě nemohl odpustit rejpavý komentář, no dívej. Jak jsme říkal, úplně jako malá. Můžeš mi říct jak mačkáš pastu? Kdyby to řekl v pohodě, zasměju se, že je celá já, ale on z toho má radost, že mě nachytal ´´na švestkách´´.Každopádně mě to utvrdilo v tom, že takhle žít nemůžu, myslela jsem si, že jsme teda vlastně jsme, ale on zřejmě ne. Přitom to, že končíme, že se se mnou nebude věčně rozčilovat řekl on. Když jsem mu mimo naše město řekla, že na peníze, které mám u něho nespěchám a došlo mu, že jsme rozchod vzala vážně, tak mi řekl, že jsem pi.a.Moje reakce byla taková, že jsme mu řekl, že se mlátit nenechám, že už ty nadávky byly extrém. Tak se zachoval tak, že mi zastavil u obchodního centra v Brně, kde to moc neznám a odjel.
Hlavně se teď soustřeď na dcerku a připrav jí hezké Vánoce.
@Anonymní píše:
Odjel i s tvou dcerou? ![]()
@Lili píše:
Jako normalne se tak nevyjadruju ale ty jsi skutecne kus hoveziho
ale kližka, do pravé svíčkové má daleko
joj, v jednotě je síla ![]()
@Meha píše:
Hlavně se teď soustřeď na dcerku a připrav jí hezké Vánoce.
Taky jsem pro její vysněnej dárek musela jet až do Brna, vyšel mě pěkně draho
Jistě, Vánoce budou s rodinou, takže v míru ![]()
@lalalalala píše:
Odjel i s tvou dcerou?
Nene, jeli jsme ji pro dárek, byla u babčky..To by mě tam nechal spíš s ní, než aby jí bral.Ale tak předpokládám, že to by snad neudělal
@Anonymní píše:
Taky jsem pro její vysněnej dárek musela jet až do Brna, vyšel mě pěkně draho![]()
Jistě, Vánoce budou s rodinou, takže v míru