Dal mi pohlavky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
23.12.14 23:20
@Anonymní píše:
Taky jsem pro její vysněnej dárek musela jet až do Brna, vyšel mě pěkně draho :mrgreen: :roll: Jistě, Vánoce budou s rodinou, takže v míru ;)

Tak to jsem moc ráda.
A co to je za dárek? Jestli to tedy můžeš prozradit ;)

• Citovat
  • Upravit
9006
23.12.14 23:21

Zakladatelko drzim palce a preji hezke svatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
@lalalalala píše:
nene ne.. milý si na omylu.. není to o sednutí na zadnici! je to o tom, že Ty jako chlap, prostě některým věcím nemůžeš porozumět.. a přesto napíšeš názor.. který se prostě absolutně nehodí…potkala jsem Tě zatím párkrát a pokaždý jsem si říkala, co to ta… kurňa mele?? 8o 8o 8o adnes jsem zjistila, že jsi chlap.. tak už to chápu o něco víc :think:
Ale prostě a jednoduše.. nevíš co píšeš mi kolikrát přijde.. a k něžnějšímu pohlaví by ses měl chovat s ůctou :oops: (když si neuvědomuješ co vlastně píšeš)
a nechtěj po mě příklad, já to vypouštím ani si nevzpomenu na onu diskusi.. :nevim: ale vím, že to bylo hoodně mimo mísu.

Co to je za blabol… nazor ktery se nehodi :think: Jinak skoda ze nemas lepsi pamet :,(

• Citovat
  • Upravit
1056
@Anonymní píše:
Nene, jeli jsme ji pro dárek, byla u babčky..To by mě tam nechal spíš s ní, než aby jí bral.Ale tak předpokládám, že to by snad neudělal

aha… já to pochopila tak, že byla s vámi v aztě :think: tož to je fuk, hlavn, že s ní neodjel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 23:23

Horší je, že vše bylo nachystané u jeho rodiny, prý mi dárky i nákup doveze zítra. Tak doufám, že to splní. Protože to by bylo po dárkách..

No a jinak je na mě samotřejmě i našvaná moje mamka. Hldala malou a potřbovala dodělat věci na zítřek. No nemůžu ji vysvětlovat proč jsem místo v 18:00 dojela před chvílí :zed:

• Citovat
  • Upravit
9006
23.12.14 23:24

@terinka4444 Nooo tak ja si myslim ze se dost nudi a ze ani partnerkunatoz dite nema a pak tady vyklada jak je vyrovnanej a ty jehonevhodny prispevky nechci ani komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
23.12.14 23:24

@terinka4444
To bys asi neměla ráda styl psaní Hausmanna, tenhle pán se stylizuje do role typického českého šovinisty a ženské ho většinou na diskuzích strašně cupujou. :)
Pro zakladatelku: mrzí mě tvoje situace, nesouhlasím s tím výbuchem, který jste měli v autě, předpokládám, že to nebude tvůj standart, ale je potřeba hodit zpátečku.
Pro ostatní, co se zastávají toho pohlavkování: zakladatelka buchla úplně zcestně, ale ten chlap se neměl snižovat na její úroveň a pohlavkovat jí taky. Má přirozeně větší sílu, tak měl zastavit, ženskou strhnout a třeba vysadit. A tak i tak neschvaluju bití do hlavy u malých ani velkých, i když je někdy ta šiška blíž a rukou líp dosažitelná :), hlava je na hlazení, ne fackování, takže za mě tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 23:26
@Meha píše:
Tak to jsem moc ráda.
A co to je za dárek? Jestli to tedy můžeš prozradit ;)

Trpasličí jezevčik červené barvy-zázrak, že si ho zájemci nakonec nevzali..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.14 23:27

@lalalalala :lol: Hezky jsi z toho vybruslila

@Lili Děkuji i za obranu ;)

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
@Lili píše:
@terinka4444 Nooo tak ja si myslim ze se dost nudi a ze ani partnerkunatoz dite nema a pak tady vyklada jak je vyrovnanej a ty jehonevhodny prispevky nechci ani komentovat

:P jeste si zapomnela napsat, ze se tu naramne bavim… :lol: pak bys mela alespon jednu vec z tveho MYSLENI spravne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3509

8o tvl eště psa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
23.12.14 23:28

Jooo snazis se ale jsi proste trapnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.12.14 23:29
@Pincenza píše:
8o tvl eště psa!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
@Electrolux_EHM_4400 píše: :P jeste si zapomnela napsat, ze se tu naramne bavim… :lol: pak bys mela alespon jednu vec z tveho MYSLENI spravne :mrgreen: :mrgreen:
:roll: normální troll
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Pincenza píše:
8o tvl eště psa!

No a to si zítra budu dělat test, jestli náhodou nejsem těhotná :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek