Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lalalalala píše:
nene ne.. milý si na omylu.. není to o sednutí na zadnici! je to o tom, že Ty jako chlap, prostě některým věcím nemůžeš porozumět.. a přesto napíšeš názor.. který se prostě absolutně nehodí…potkala jsem Tě zatím párkrát a pokaždý jsem si říkala, co to ta… kurňa mele??![]()
![]()
adnes jsem zjistila, že jsi chlap.. tak už to chápu o něco víc
Ale prostě a jednoduše.. nevíš co píšeš mi kolikrát přijde.. a k něžnějšímu pohlaví by ses měl chovat s ůctou(když si neuvědomuješ co vlastně píšeš)
a nechtěj po mě příklad, já to vypouštím ani si nevzpomenu na onu diskusi..ale vím, že to bylo hoodně mimo mísu.
Co to je za blabol… nazor ktery se nehodi
Jinak skoda ze nemas lepsi pamet ![]()
@Anonymní píše:
Nene, jeli jsme ji pro dárek, byla u babčky..To by mě tam nechal spíš s ní, než aby jí bral.Ale tak předpokládám, že to by snad neudělal
aha… já to pochopila tak, že byla s vámi v aztě
tož to je fuk, hlavn, že s ní neodjel ![]()
Horší je, že vše bylo nachystané u jeho rodiny, prý mi dárky i nákup doveze zítra. Tak doufám, že to splní. Protože to by bylo po dárkách..
No a jinak je na mě samotřejmě i našvaná moje mamka. Hldala malou a potřbovala dodělat věci na zítřek. No nemůžu ji vysvětlovat proč jsem místo v 18:00 dojela před chvílí ![]()
@terinka4444 Nooo tak ja si myslim ze se dost nudi a ze ani partnerkunatoz dite nema a pak tady vyklada jak je vyrovnanej a ty jehonevhodny prispevky nechci ani komentovat
@terinka4444
To bys asi neměla ráda styl psaní Hausmanna, tenhle pán se stylizuje do role typického českého šovinisty a ženské ho většinou na diskuzích strašně cupujou. ![]()
Pro zakladatelku: mrzí mě tvoje situace, nesouhlasím s tím výbuchem, který jste měli v autě, předpokládám, že to nebude tvůj standart, ale je potřeba hodit zpátečku.
Pro ostatní, co se zastávají toho pohlavkování: zakladatelka buchla úplně zcestně, ale ten chlap se neměl snižovat na její úroveň a pohlavkovat jí taky. Má přirozeně větší sílu, tak měl zastavit, ženskou strhnout a třeba vysadit. A tak i tak neschvaluju bití do hlavy u malých ani velkých, i když je někdy ta šiška blíž a rukou líp dosažitelná
, hlava je na hlazení, ne fackování, takže za mě tak.
@Meha píše:
Tak to jsem moc ráda.
A co to je za dárek? Jestli to tedy můžeš prozradit
Trpasličí jezevčik červené barvy-zázrak, že si ho zájemci nakonec nevzali..
@Lili píše:
@terinka4444 Nooo tak ja si myslim ze se dost nudi a ze ani partnerkunatoz dite nema a pak tady vyklada jak je vyrovnanej a ty jehonevhodny prispevky nechci ani komentovat
jeste si zapomnela napsat, ze se tu naramne bavim…
pak bys mela alespon jednu vec z tveho MYSLENI spravne
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:jeste si zapomnela napsat, ze se tu naramne bavim…
pak bys mela alespon jednu vec z tveho MYSLENI spravne
![]()
@Pincenza píše:
tvl eště psa!
No a to si zítra budu dělat test, jestli náhodou nejsem těhotná ![]()
Tak to jsem moc ráda.
A co to je za dárek? Jestli to tedy můžeš prozradit