Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To nebyla obrana spisnazor vis kdyz sem prece nekdo pisechce poradit a vypsat se tak mu nepomuzu tim ze ho budu poucovat a skolit
Příspěvek upraven 23.12.14 v 23:31
@Anonymní píše:
No a to si zítra budu dělat test, jestli náhodou nejsem těhotná
@Anonymní píše:
tak šťastné a veselé ![]()
@Meha píše:
A co jako?
jen, že to bude mít kdo schytat za dítě ![]()
@Anonymní píše:
Přeju Ti negativní test ![]()
@lalalalala píše:
jen, že to bude mít kdo schytat za dítě
Za jiných okolností by to možná bylo vtipný.
@Lili píše:
To nebyla obrana spisnazor vis kdyz jsem prece nekdo pisechce poradit a vypsat se tak mu nepomuzu tim ze ho budu poucovat a skolit
A tak já chápu i je, kolikrát jsem taky na straně ´´chytřejších´´Ale tak třeba ta situace i když extrémní byla potřeba, abych to ukončila..
Včera u nás v práci(jsem sestřička) přišla paní s tím, že ji chlap přetáhl židlí. Prý si to zasloužila a že jestli už to bude, že půjde na odpolední-takhle bych dopadnout nechtěla
@Anonymní píše:
A tak já chápu i je, kolikrát jsem taky na straně ´´chytřejších´´Ale tak třeba ta situace i když extrémní byla potřeba, abych to ukončila..Včera u nás v práci(jsem sestřička) přišla paní s tím, že ji chlap přetáhl židlí. Prý si to zasloužila a že jestli už to bude, že půjde na odpolední-takhle bych dopadnout nechtěla
Tak to je sila…
@lalalalala no úplně přesně takle jsem to nemyslela
, spíš že zakladatelka má očividně co dělat sama se sebou… ![]()
@Anonymní píše:
A tak já chápu i je, kolikrát jsem taky na straně ´´chytřejších´´Ale tak třeba ta situace i když extrémní byla potřeba, abych to ukončila..Včera u nás v práci(jsem sestřička) přišla paní s tím, že ji chlap přetáhl židlí. Prý si to zasloužila a že jestli už to bude, že půjde na odpolední-takhle bych dopadnout nechtěla
Co na to rikala Policie, kdyz mate ohlasovaci povinnost? ![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Co na to rikala Policie, kdyz mate ohlasovaci povinnost?
Pane boze za co ![]()
A co jako?