Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lili píše:
Rekla bych ze ji trapi cela ta situace co v aute nastala jezisi jak asi mohla pripoutane dite navlecene z predni sedacky nejak vyrazne placnout
je úplně jedno, jak MOC ji mohla nebo nemohla plácnout, jde o to, že si na děcku vybila vztek, který měla na chlapa.
No co by si vyvodilo ze se tata s mamou rafli nooo hrozna tragedie kdyz jeden chce aby zpivalo a druhy ne,
@Lili píše:
No co by si vyvodilo ze se tata s mamou rafli nooo hrozna tragedie kdyz jeden chce aby zpivalo a druhy ne,
a proto dostane natlučeno.
@Lili píše:
Ne, vyvodí si z toho, že rodiče se rafli a proto ona dostala…
A ty jsi si nikdy nevybila vztek? Vy jste tady vsechny 365 dni v roce vyrovnane usmevave ja tedy ne a dokazu si to aspon priznat
@Lili píše:
A ty jsi si nikdy nevybila vztek? Vy jste tady vsechny 365 dni v roce vyrovnane usmevave ja tedy ne a dokazu si to aspon priznat
nikdy ne na dítěti. Odneslo to pár věcí, ale dítě nikdy.
@Lili píše:
Ne, nikdy na diteti ani zadne partnerce
@Lili píše:
Natluceno od ridice ktery se soustredi na rizeni aha
co prosím?
@Lili píše:
To by te meli nekam vystavit
Spis tebe a tobe podobe. Aby si clovek mohl odplivnout… jestli ti pripada chovani tech dvou individui normalni ![]()
Příspěvek upraven 23.12.14 v 22:10
@Lili píše:
Vztek si vybiju maximálně tím, že na kluky zařvu, nebo dostanu přes zadek, ale ne tím, že: „davala jsem ji po ruce a ramenou“… Prostě mlátit dítě hlava nehlava fakt ne…
Navíc jsem pak naštvaná sama na sebe, že kluci schytali něco, co schytat neměli, nehážu vinu na nikoho jinýho… Protože to je MOJE selhání…
Zakldatelku víc trápí to, že ona schytala dva pohlavky než to, jak křivdila té malé…
Naopak tady vystupuje stylem „Já nic, já muzikant“ ![]()
@neumisa píše:
nikdy ne na dítěti. Odneslo to pár věcí, ale dítě nikdy.
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Ne, nikdy na diteti ani zadne partnerce
Neprijde mi norma prijde mi to jako vyhrocena situace kterou vy tady korunujete skolenim mozna i zavolanim socialky plivej si jak chces ty tve reakce uz jsou ted zcela vyklidnene ![]()
používej, prosím, tlačítko „zmínit“, aby bylo jasné, s kým vlastně mluvíš.