Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takhle se lidi nezabíjí, buď v klidu
Manžel je asi trochu hysterický a potřeboval si ulevit.
Teda to je dáreček. Upřímně mi je tě líto. Pro mě jsou tihle manipulátoři nepochopitelní a nechtěla bych je doma. ![]()
Podle mě si ani neuvědomoval, co říká, natož udělat, co řekl…neboooj
Nenapadá mě vůbec nic co by jsi mohla udělat. Myslím, že už mu ta horká hlava vychladla. ![]()
Sebevraždu nespáchá, ale zřejmě máte problémy, které je třeba řešit.
Děkuji moc za podporu.Snad to bude dobré ale to čekání a ty nervy jsou hrozné
@majki.r píše:
Teda to je dáreček. Upřímně mi je tě líto. Pro mě jsou tihle manipulátoři nepochopitelní a nechtěla bych je doma.
Tak to být nemuselo. Píše, že i ona měla hysterák. Kdo ví, co si řekli. Pokud to byla ojedinělá věc, nemusí jít o manipulaci.
Pri hadce rekne clovek veci…bude dobre, uvidis…a hadka byla kvuli cemu?
My Tvého manžela neznáme, ale předpokládám, že to byl spíš nějaký hysterický výlev.
Můžeš mu do práce zavolat?
Ma nejake dlouhodobe psychicke problemy? Mluvil uz nekdy o sebevrazde?
Pokud nicnenasvedcuje tomu, ze by byl schopen to udelat, vypni si mobil a jdi spat.
Pokud ma problemy, mluvi o sebevrazde, trpina deprese ci je tam neco, conasvedcuje, ze to myslelvazne, zavolej policii, rekni jim spz auta, adresu prace, ze mas podezreni, ze chce spachat sebevrazdu, oni tomusi proverit, pripadne zavolat psychiatra, kteryho vysetri.
Vic nemuzes nic, je to dospely svepravny clovek zodpovedny za svoje ciny.
@Anonymní píše:
Děkuji moc za podporu.Snad to bude dobré ale to čekání a ty nervy jsou hrozné
A telefon u sebe nema? Ze bys mu zavolala, napsala? Bude to dobre uvidis
@Anonymní píše:
Dobrý večer,Proběhla dost hlasitá a prudká hádka a manžel než odjel do práce na noční začal řvát, že to napálí do stromu a zabije se. Prosím o radu, nevím co si počít, zda to brát vážně, nebo počkat do rána. Já sama jsem po té hádce psychicky vyčerpaná, měla jsem hysterický záchvat, v postýlce spinká naše 5měsíční štěstí a já nevím co dál.
Děkuji za anonym.
Jenom klid. Nejspíš jen upouštěl páru. Zvlášť jestli jste oba temperamentní. Spíš bych se bála, že řídí rozhozený, než toho, že by si ublížil. K tomu obvykle potřebuje člověk fakt silný impuls.
@blecha72 píše:
Sebevraždu nespáchá, ale zřejmě máte problémy, které je třeba řešit.
Ano, máme velké problémy. Snažím se je řešit ale vždy se to otočí proti mě. Takže jsem to já, kdo pořád vymýšlí problémy, jsem to já kdo vyvolává hádky atd. ach jo tohle je už na psychologa ale nedostanu ho tam nikdy.To vím
Dobrý večer,
Proběhla dost hlasitá a prudká hádka a manžel než odjel do práce na noční začal řvát, že to napálí do stromu a zabije se. Prosím o radu, nevím co si počít, zda to brát vážně, nebo počkat do rána. Já sama jsem po té hádce psychicky vyčerpaná, měla jsem hysterický záchvat, v postýlce spinká naše 5měsíční štěstí a já nevím co dál.
Děkuji za anonym.