Manžel vyhrožuje sebevraždou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.12.14 12:38

Ahoj,

moc se omlouvám, že píšu až ted' ale měla jsem toho hrozně moc a nestíhala. Manžel dojel v pořádku domů jako by se nechumelilo a chtěl se usmiřovat. Na to já jsem neměla ani náladu a pomyšlení takže jsme se chytly znova a on na mě začal poštěkávat, že nemusím mít strach, že už v životě nebude volat nikomu ze své rodiny načež jsem mu řekla, že nemám nic proti tomu, aby volal svému dítěti, to jsem v životě neřekla ale řekl mě znova, že prostě nebude volat nikdy a nikomu z rodidny, aby sem měla klid.Tak jsem mu řekla to je tvoje věc, ne moje.No byl klid, na štědrý den jsem s mužským byla u prarodičů a stavily jsem se na hřbitově, tedy manžel já čekala s dítětem v autě(nemá se do roka chodit s dítětem na hřbitov a já to dodržuju).Když jsme jel domů tak manžel mě řekl, prozvon' bývalku a řekni jí, že jsme se stavily na hřbitově, že už tam nemusí!!!Raději sem držela ústa a zvolala jí a řekla to co si pánešek přál!!Se nebudu hádat celý štědrý den s blbcem před dítětem! Doma jsem si daly večeři a koukám, manžel se rozvalil na gauč, tak jsem mu řekla, budou se rozbalovat dárky ale manžel na to, že ho hrozně bolí nohy a zachvilku začal chrápat tak, že by jsem mu dala pěstí!!Seděla jsem s miminkem sama pod stromečkem, rozbalovala mu dárečky a musela se držet, aby jsem nebrečela. Sice z toho nemá 5měsíční dítě rozum ale než kazit ty krásná rozjářená a třpytící se očíčka, raději jsem se přemohla a dělala blbinky.Pak jsem dítě vykoupala a dala spát. Manžel na mě vylítl proč jsem nepočkala, že chtěl vidět jakou má prdola radost z dárků! Tak jsem mu řekla, že ví moc dobře, že koupu v 17:30-18:00 a dávám hned po koupání spát(pak spinká celou noc zlatíčko moje milovaný :srdce: ),že se mohl přemoct a tu chvilku vydržet. Začal skučet, jak je byl a je unavený a že musí ještě pro má dárky od garáže, že je tam zapomněl(ani mě je nakonec nezabalil se slovy škoda vánočního papíru)-hlavně, že jeho bývalka to zabalené mít prostě musí a aby toho nebylo málo, dostala sem uplně stejný dárek jako ona!!!No nic, musím to nějak po novém roce vyřešit! S takovým materiálem se žít nedá! Naštěstí na ně nejsem finančně odkázaná! Ale Vám všem přeji krásné vánoční svátky a štastný nový rok 2015 :srdce:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
25.12.14 12:48

Zakladatelko já to nechápu. Dítěti ještě není ani půl roku a ty zjistíš, že chlap je najednou nevhodný, to byl před rokem, když jste dítě dělali, tak jiný? Prostě nechápu to, pak je tolik dětí z rozvrácených rodin 8o

• Citovat
  • Upravit
33736
25.12.14 15:35

Proč kupuje ex dárky? Dětem ano, to je jasný ale proč jí? A stejnej jako tobě? To by na mě bylo teda moc :zed: Je toho nějak moc najednou a nedivím se že už ti to leze krkem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
25.12.14 15:52

No tady je nejdůležitější věta,,
nejsem na něm finančně závislá" co by za to mnohé daly. Takže co dodat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.12.14 16:09

Zakladatelko, no to jsou stastne a vesele :? Je opravdu jiste, ze nemuze mit zase neco s ex? Stejny darek vetsinou davaji muzi milenkam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
25.12.14 16:23

Prijde mi, ze manzel je zbytecne moc v kontaktu se svoji ex…A vanoce ti pekne pokazil, jako by mu na tobe nezalezelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
26.12.14 05:39

Zakladatelko, že už jsi tady zakládala jinou diskusi??? Ten tvůj poslední příspěvek mně jí připomněl a podle mého jsi to určitě ty. Také problémy se starším manželem ohledně vztahu k ex a chování k tobě. Tehdy šlo myslím o nějaké jezdění s ex po nákupech, k nim domů, na hřbitovy, plus k tomu lhostejnost a ošklivé chování k tobě, tvé propsby a debaty, které nikam nevedly. Pokud jsi to náhodou nebyla ty, ta žena má úplně stejný problém. Nevím, jak se ta diskuse jmenovala, jinak bych jí sem dala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky