Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko já to nechápu. Dítěti ještě není ani půl roku a ty zjistíš, že chlap je najednou nevhodný, to byl před rokem, když jste dítě dělali, tak jiný? Prostě nechápu to, pak je tolik dětí z rozvrácených rodin ![]()
Proč kupuje ex dárky? Dětem ano, to je jasný ale proč jí? A stejnej jako tobě? To by na mě bylo teda moc
Je toho nějak moc najednou a nedivím se že už ti to leze krkem. ![]()
No tady je nejdůležitější věta,,
nejsem na něm finančně závislá" co by za to mnohé daly. Takže co dodat. ![]()
Zakladatelko, no to jsou stastne a vesele
Je opravdu jiste, ze nemuze mit zase neco s ex? Stejny darek vetsinou davaji muzi milenkam ![]()
Prijde mi, ze manzel je zbytecne moc v kontaktu se svoji ex…A vanoce ti pekne pokazil, jako by mu na tobe nezalezelo…
Zakladatelko, že už jsi tady zakládala jinou diskusi??? Ten tvůj poslední příspěvek mně jí připomněl a podle mého jsi to určitě ty. Také problémy se starším manželem ohledně vztahu k ex a chování k tobě. Tehdy šlo myslím o nějaké jezdění s ex po nákupech, k nim domů, na hřbitovy, plus k tomu lhostejnost a ošklivé chování k tobě, tvé propsby a debaty, které nikam nevedly. Pokud jsi to náhodou nebyla ty, ta žena má úplně stejný problém. Nevím, jak se ta diskuse jmenovala, jinak bych jí sem dala.
Ahoj,
moc se omlouvám, že píšu až ted' ale měla jsem toho hrozně moc a nestíhala. Manžel dojel v pořádku domů jako by se nechumelilo a chtěl se usmiřovat. Na to já jsem neměla ani náladu a pomyšlení takže jsme se chytly znova a on na mě začal poštěkávat, že nemusím mít strach, že už v životě nebude volat nikomu ze své rodiny načež jsem mu řekla, že nemám nic proti tomu, aby volal svému dítěti, to jsem v životě neřekla ale řekl mě znova, že prostě nebude volat nikdy a nikomu z rodidny, aby sem měla klid.Tak jsem mu řekla to je tvoje věc, ne moje.No byl klid, na štědrý den jsem s mužským byla u prarodičů a stavily jsem se na hřbitově, tedy manžel já čekala s dítětem v autě(nemá se do roka chodit s dítětem na hřbitov a já to dodržuju).Když jsme jel domů tak manžel mě řekl, prozvon' bývalku a řekni jí, že jsme se stavily na hřbitově, že už tam nemusí!!!Raději sem držela ústa a zvolala jí a řekla to co si pánešek přál!!Se nebudu hádat celý štědrý den s blbcem před dítětem! Doma jsem si daly večeři a koukám, manžel se rozvalil na gauč, tak jsem mu řekla, budou se rozbalovat dárky ale manžel na to, že ho hrozně bolí nohy a zachvilku začal chrápat tak, že by jsem mu dala pěstí!!Seděla jsem s miminkem sama pod stromečkem, rozbalovala mu dárečky a musela se držet, aby jsem nebrečela. Sice z toho nemá 5měsíční dítě rozum ale než kazit ty krásná rozjářená a třpytící se očíčka, raději jsem se přemohla a dělala blbinky.Pak jsem dítě vykoupala a dala spát. Manžel na mě vylítl proč jsem nepočkala, že chtěl vidět jakou má prdola radost z dárků! Tak jsem mu řekla, že ví moc dobře, že koupu v 17:30-18:00 a dávám hned po koupání spát(pak spinká celou noc zlatíčko moje milovaný
),že se mohl přemoct a tu chvilku vydržet. Začal skučet, jak je byl a je unavený a že musí ještě pro má dárky od garáže, že je tam zapomněl(ani mě je nakonec nezabalil se slovy škoda vánočního papíru)-hlavně, že jeho bývalka to zabalené mít prostě musí a aby toho nebylo málo, dostala sem uplně stejný dárek jako ona!!!No nic, musím to nějak po novém roce vyřešit! S takovým materiálem se žít nedá! Naštěstí na ně nejsem finančně odkázaná! Ale Vám všem přeji krásné vánoční svátky a štastný nový rok 2015