Manžel vyhrožuje sebevraždou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
23.12.14 01:16

@maminka189 No jemu to prý nepomohlo. To opravdu nemá cenu řešit. Musí sám. Mně teba tři měsíce lhal, že k psychologovi chodí a antidepresiva bere. :? Tak co s takovým? Celá rodina z něho vystresovaná a já zezačátku taky. Mám ale nějaký pud sebezáchovy, mám se ráda a mám malé dítě, tak se prostě nemůžu vyčerpávat na dospělým chlapovi, co na sebe úplně kašle a rád sám sebe nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
23.12.14 01:24

@Lynette :hug: máš můj obdiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.12.14 01:34

@maminka189 Díky. Já to vidím tak, že o štěstí se člověk musí rvát a žijeme jen jednou. Určitě nejsem typ, co hází hned flintu do žita, ale nemám ráda, když se člověk snaží a nic z toho. Teď jsem s dítětem sama a je mi dobře. Když se mi podaří najít malému nového tatínka a sobě partnera, tak mi bude ještě líp :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
23.12.14 01:37

@Lynette :kytka: Tak to já už žádného chlapa nechci ani vidět. A pochybuji, že by někdo chtěl maminku s dítkem, které má zvláštní potřeby :kytka:

Hodně štěstí v hledání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.12.14 02:51

@maminka189 O tom bych já nepochybovala - jen bude těžší někoho takového najít. Kdo hledá, najde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.14 06:07

Teď pohled zase trochu z jiné strany. Můj otec pořádal „sebevražedné mejdany“ před námi dětmi..Mamka ho vždy chlácholila, on ji pak ještě zmlátil.. Většinou to bylo po tom, co prohrál celou výplatu v automatech. Když jsem byla v pubertě, začala jsem dělat to samé - když jsem byla v koncích. Dostal mě z toho až manžel :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1464
23.12.14 07:00
@Lynette píše:
Houby s octem. Příště až bude mít podobné řeči mu řekni, že tě to nebaví poslouchat a ať se buď zabije a nebo o tom furt nemluví. Dobrá reakce je taky mu říct: Vlk taky sliboval. :mrgreen: Můj říkal jak to napálí do stromu v jednom kuse, i že vyskočí z okna a to okno otevíral já jenom čekala kdy skočí a pak jsem ho našla ležet v posteli. Jednou jsem mu řekla, že je s tím už trapnej - ať se buď zabije nebo ať to neříká, že mě nebaví to furt poslouchat a mám klid.

jj, muj otec se taky takhle ‚sebevrazdil‘, nejdřív mamka volavala policajty, pak uz se ji ptali i oni, proč se o nej vlastne boji - automaty, psychické tyrani :cert:
a ja jezdila domu s tim, ze jsem se modlila, abych ho kdyžtak doma mrtvého našla ja a ne moji mladsi sourozenci :nevim:
snažili jsme se mu pomáhat, ale cloveku, ktery nechce, nepomůžete. Naštěstí uz jsou rozvedeni a je klid :pankac:
Hl. pozor, protože hranice mezi manipulaci, citovým vydiranim a psychickým týráním je velice tenká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
23.12.14 07:46

@HeyJude Taky už jsme od sebe. Koukám, že to je jak přes kopírák. Na mě byl vulgární, házel věcma, ničil věci kolem a pak se napřahoval, že mě uhodí. Už spolu nejsme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
23.12.14 12:37

Hele to ses ty s tim paprdou taxikarem, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.12.14 13:23

Zajímalo by mě, jestli je zakladatelky manžel už v pořádku doma a s jakou přijel.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
23.12.14 15:31

Zakladatelko, tak co žije?

• Citovat
  • Upravit
5548
23.12.14 19:59

@šmoulinka71 Taky by mě to zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
23.12.14 20:06
@maminka189 píše:
@šmoulinka71 Taky by mě to zajímalo

Asi umřela zakladatelka. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5548
23.12.14 20:10

@šmoulinka71 To je hloupá sranda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
23.12.14 20:41

Hele, nečetla jsem celou diskuzi, takže nevím, zda-li to zde nepadlo. ale pokud začne vyhrožovat sebevraždou, je nutné okamžitě zavolat 112 a sdělit jim to. Příjede si pro něj policie i sanitka a bez ohledu na to zda-li to myslel vážně, či ne, ho odvezou do blázince a tam si s ním už poradí. Pokud je to demonstrativní, tak už to alespoň nebude opakovat…
Sama jsem to aplikovala na svého otce, a to přímo na radu policie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí