Jak se zbavit bývalého přítele ze snů?

Anonymní
22.12.14 15:07

Jak se ho "zbavit"? :-(

Ahoj všem..
Předem se omlouvám za anonym, ale jde pro mne o dost choulostivé téma.
Jde o to:

Necelých 8let jsem byla s mužským, který byl mou první láskou a láskou s velkým L. Já zamilovaná až po uši, celá ta léta, leč ke konci už náš vztah téměř nefungoval-bydlení u jeho rodičů a jejich zasahování do našeho vztahu, dále nevěry a lhaní, zakazování mi přátel, se kterými jsem se nemohla stýkat, večer jsem nesměla chodit ven-protože to chodí ven jen kur*y(z hlavy jeho rodičů) atd. atd..
Přesto všechno jsem ho milovala a nemohla se odhodlat odejít(o rozchodu jsem uvažovala téměř dva roky, ale pořád jsem ho milovala a nešlo to, než se ve mne něco zlomilo a chvíli předtím, než bychm „oslavili společných 8let, sebrala jsem se a prostě odešla).
Nějakou chvíli jsem se z toho nemohla dostat, zapomenout, přijmout to, že jsem o něj přišla-(ano byla jsem blbá a ještě toho litovala!)..až jsem po x-měsících poznala mého nynějšího přítele a již brzy nastávajícího manžela.
Znovu jsem se zamilovala a pozapomněla na ex. Najednou jsem si na něj ani nevzpomněla a užívala si svůj nový život, s novým mužským.
Nynější přítel je skvělý, úžasný chlap, ve kterém mám oporu a jistotu do budoucnosti-jakožto chlapa.
Zařizujeme dům, jež jsem koupili a čekáme prvního potomka.
Problém nastal nyní, při těhotenství. :,(
"Trpím“ sny, jenže v těch jde pokaždé o mého ex a to v tom smyslu, jak se ke mne chce vrátit a já ho štastná přijímám zpět, přesto, že žiji spokojeně a nechci nic měnit.
Ráno se budím zničená a musím na to myslet.
Proč ho mám nyní, po x-letech, kdy jsem ho neviděla, nemyslela na něj, neustále ve snech?!?
Bojím se také, abych náhodou nemluvila ze spaní, abych o něm nemluvila a přítel toto neslyšel-on nesnese ani zmínku o mém ex za to, jak se ke mne choval.

A tak se ptám…Jak ho vymazat ze snů? :?: :?:  :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Electrolux_EHM_4400
22.12.14 15:10
@Anonymní píše:
Ahoj všem..
Předem se omlouvám za anonym, ale jde pro mne o dost choulostivé téma.
Jde o to:

Necelých 8let jsem byla s mužským, který byl mou první láskou a láskou s velkým L. Já zamilovaná až po uši, celá ta léta, leč ke konci už náš vztah téměř nefungoval-bydlení u jeho rodičů a jejich zasahování do našeho vztahu, dále nevěry a lhaní, zakazování mi přátel, se kterými jsem se nemohla stýkat, večer jsem nesměla chodit ven-protože to chodí ven jen kur*y(z hlavy jeho rodičů) atd. atd..
Přesto všechno jsem ho milovala a nemohla se odhodlat odejít(o rozchodu jsem uvažovala téměř dva roky, ale pořád jsem ho milovala a nešlo to, než se ve mne něco zlomilo a chvíli předtím, než bychm „oslavili společných 8let, sebrala jsem se a prostě odešla).
Nějakou chvíli jsem se z toho nemohla dostat, zapomenout, přijmout to, že jsem o něj přišla-(ano byla jsem blbá a ještě toho litovala!)..až jsem po x-měsících poznala mého nynějšího přítele a již brzy nastávajícího manžela.
Znovu jsem se zamilovala a pozapomněla na ex. Najednou jsem si na něj ani nevzpomněla a užívala si svůj nový život, s novým mužským.
Nynější přítel je skvělý, úžasný chlap, ve kterém mám oporu a jistotu do budoucnosti-jakožto chlapa.
Zařizujeme dům, jež jsem koupili a čekáme prvního potomka.
Problém nastal nyní, při těhotenství. :,(
"Trpím“ sny, jenže v těch jde pokaždé o mého ex a to v tom smyslu, jak se ke mne chce vrátit a já ho štastná přijímám zpět, přesto, že žiji spokojeně a nechci nic měnit.
Ráno se budím zničená a musím na to myslet.
Proč ho mám nyní, po x-letech, kdy jsem ho neviděla, nemyslela na něj, neustále ve snech?!?
Bojím se také, abych náhodou nemluvila ze spaní, abych o něm nemluvila a přítel toto neslyšel-on nesnese ani zmínku o mém ex za to, jak se ke mne choval.

A tak se ptám…Jak ho vymazat ze snů? :?: :?: :(

Doporucuji zkouknout toto http://www.csfd.cz/…rnene-mysli/

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
22.12.14 15:15

Sny.. nemas to v sobe uzavreny, skonceny, proto se ti to vraci..

• Citovat
  • Upravit
473
22.12.14 15:39

Já to třeba v sobě uzavřený mám. Nikdy jsem ani na minutu nelitovala, že jsem se rozvedla (je to 8 let). Přesto se mi čas od času zdá, že se ke mně bývalý chce vrátit a já mu to dovolím. Už v tom snu nad sebou kroutím hlavou a říkám si, že jsem úplně blbá. No, ráno se probudím, je mi chvíli mizerně, ale pak se to srovná. Už to dávám „k dobrému“ jako veselou historku. Co, za tím vězí, to nevím.

Edit: Oprava překlepů

Příspěvek upraven 22.12.14 v 15:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
22.12.14 15:39

Jsou to jenom sny, mozek si utřiďuje myšlenky, hoď to za hlavu, sen není skutečnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 15:41

Mám to stejně a to jsem od mého ex uz 7 let.. obcas se mi o něm zdá, ale je to míň a míň.. Taky že jsem se k němu vrátila a přitom bych to v reálu nikdy neudělala. Ex byl moje asi největší láska a proto ty sny.. Vím že je někde v mé hlavě ještě, když ho náhodně potkám buší mi srdce. Já se odstěhovala od něj protože už jsem nemohla dál, mě nic nezakazoval, u něj šlo „jen“ o nevěry.. Jsem ale ted spokojená s mým manželem, máme dítě, čekáme druhé.. ale myšlenkám a natož snům člověk nazakáže aby se neobjevovali…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.14 15:51
@Anonymní píše:
Mám to stejně a to jsem od mého ex uz 7 let.. obcas se mi o něm zdá, ale je to míň a míň.. Taky že jsem se k němu vrátila a přitom bych to v reálu nikdy neudělala. Ex byl moje asi největší láska a proto ty sny.. Vím že je někde v mé hlavě ještě, když ho náhodně potkám buší mi srdce. Já se odstěhovala od něj protože už jsem nemohla dál, mě nic nezakazoval, u něj šlo „jen“ o nevěry.. Jsem ale ted spokojená s mým manželem, máme dítě, čekáme druhé.. ale myšlenkám a natož snům člověk nazakáže aby se neobjevovali…

ahoj, taky se přidávám, teď cca 16 měsíců po rozchodu a po 5 měsících vztahu se mi 2 krát zdálo o ex - že mi „odpouští“ a že se chce vrátit… fakt jsem byla v tom snu na jedné straně na vážkách (je to alkoholik) a na druhé straně jsem věděla, že fakt ne, že budu radši „sama“ - jsem úplně zapomněla, že mám přítele :) ale když jsem se probudila vedle přítele akorát jsem se tomu snu zasmála, nicméně doufám, že už se mi nic takového zdát nebude

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.12.14 17:28

Hele, jsou to jenom sny, neměj z toho výčitky.
Mně se občas zdá o mém vztahu s různými lidmi, někdy nějací ex, někdy lidé, kteří se mi v reálu vůbec nelíbí a nikdy nelíbili, až se sama sobě divím, kde se to ve mně bere. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22.12.14 18:11

Sny sa Ti vzdy snazia nieco povedat. Ale neprezradim Ti co, nerozumiem ani tym vlastnym. A ani snar nepomoze, pretoze kazdy clovek ma svoj vlastny prekladovy slovnik, snar je len nejaky priemer hodne zosiroka do stratena.
Skus patrat sama v sebe. Odpustila si sebe, jemu? Neporovnavas s priatelom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.14 19:39

@Bábi Zlopočasná jemu jsem odpustila, to ju, ikdyž to trvalo, a s přítelem srovnávat nelze..
Ex a nynější přítel jsou, jak se říká NEBE A DUDY.
Jen si říkám, zda tím, když jsem teď těhotná, že třeba ty sny se mi s ním spojují proto, že vlastně tohle všechno jsem si kdysi přála mít s ním?… ale to je jen takové jediné co mne napadlo, jako spojitost s těmi sny. :nevim:
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
451
22.12.14 19:56

No mi se ted v tehu zacala ve snech objevovat moje prvni velka laska :lol: od rozchodu je to uz 15let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
22.12.14 20:18
@mische píše:
Jsou to jenom sny, mozek si utřiďuje myšlenky, hoď to za hlavu, sen není skutečnost ;)

Přesně, sny neznamenaj vůbec nic, nemyslet na ně, nehrabat se v tom.

• Citovat
  • Upravit
22.12.14 20:24
@Virginian píše:
Přesně, sny neznamenaj vůbec nic, nemyslet na ně, nehrabat se v tom.

Nesuhlasim. Sny znamenaju vela, len musis odhalit kluc. Ja som ten svoj (nastastie?) este nenasla. Moja mama napriklad vie dopredu ze niekto zomrie. Aj toto leto vedela tyzden dopredu (ked este svokor zil) ze pojdeme na pohreb. Len nevedela komu. Pravda, ona tieto sny neznasa. Nemoze s tym nic urobit. Ani s takou blbostu, ze ked sa jej sniva s vajickami, dostane antibiotika. Akoby to uz bolo dopredu rozhodnute, len dostala cas na zmierenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
22.12.14 22:58
@Bábi Zlopočasná píše:
Nesuhlasim. Sny znamenaju vela, len musis odhalit kluc. Ja som ten svoj (nastastie?) este nenasla. Moja mama napriklad vie dopredu ze niekto zomrie. Aj toto leto vedela tyzden dopredu (ked este svokor zil) ze pojdeme na pohreb. Len nevedela komu. Pravda, ona tieto sny neznasa. Nemoze s tym nic urobit. Ani s takou blbostu, ze ked sa jej sniva s vajickami, dostane antibiotika. Akoby to uz bolo dopredu rozhodnute, len dostala cas na zmierenie.

2× otcenas a bude dobre

• Citovat
  • Upravit
23.12.14 02:09

@Electrolux_EHM_4400 bud rad ze nevies ktora bije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí