Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby můj přítel dal dítěti pohlavek za to ze si nemůže vzpomenout tak bych mu vrátila taky ze za to nemůže a at to nedělá.. Možná si ten pohlavek dostala pravém..
No, sice zastávám názor, že se partner nebije, ale nejsem si jistá, zda bych pro tuhle situaci neměla pochopení
ty chceš aby dítě nezpívalo a když tedy nezpívá, tak ho biješ ![]()
Já prožívala něco podobného jako ty byla jsem s přítelem 6 let pořád mi nadával pak už mě i začal mlátit a to byla pro mě poslední kapka raději jsem od měj odešla a mám klid. Já mám teorii že by se vztah kuli dětem neměl udržovat.
@Anonymní píše:
Ahoj..Predevčirem jsme jeli i s holkama(jednu naše druhá pujčena.)půl hodiny v autě a vybíraly vánoční písničky ke stromečku. Já jim říkala co mají zlepšit. Nakonec dělaly naschvaly. Druhy den jsme zase jeli v autě ale už jen s dcerou, jeli jsme na pohřeb jeho dědy. Mala zas že nám zazpívá a zase to zahuhlala.On řekl, že je to hrozny a ať zpívat znovu, ja ji řekla ať raději nezpívá, že jedeme na pohreb a nehodlám se zase rozčilovat jako včera. V tom začal, že jsem flegma urejpana jako moje matka, že mám stejný přístup jako ona a ať se na sebe podivam, měla jsem dítě v 19 bez peněz, že jsem neschopna, že si hraju na čistotu, ale vše mi opadává od ruky.Byla jsem ticho..Takhle mi nadával a urážel 5 minut. Pak řekl male at zazpívá a ona řekla, že si nemůže vzpomenout.To už jsem vyletěla, otočila se dozadu a davala jsem ji po ruce a ramenou( mela zimni bundu)on mi dal najednou pohlave, že jsem psychopat. Kdyz jsem se otáčela zpet dal mi ještě. Ze jsem pry magor a zabiju ji
Je rozchod správná volba? I přesto že je v tom dítěUž jsem začala nadàvat i jà, že mi nadává že nic nedělam, tak teď je snad spokojenej! Vyslechla jsem si, že jsem pi. a atd a že spolu končíme. Dohromady to trvalo půl hodiny
Pak jsme se ignorovali a pak i bavili.Muj záměr je jasny, rozejdem se, ale kvůli male az po svatkàch.
Měla jsem tady diskuzi o tom že mi v hádce nadává, některé jste psaly, že u toho nezůstane a já tomu až do včerejška opravdu nevěřila.
A on si ještě dovolí večer když spím za mnou jít a objímat mě
Proč dcera dostala??? Za co?
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve
@Anonymní píše:
Jenomže ona to řekla naschvál ne protože si ne vzpomela. neříkala ji zdaleka poprve
mohlo to být naschvál kvůli tomu, že se její rodiče hádali. Děti jsou vnímavější než si myslíš.
A hlavne buh vi, co mezi vami je, jestli to ten chlap uz dlouho nedrzel v sobe. ![]()
Ja tomu fakt nerozumim. Rodice se hadaji a dite ma v klidu zazpivat, pak dostane facku, za to, ze melo urco strach. Kolik je diteti?
@terien píše:
Pár facek si zasloužíte oba. Ty už jsi dostala (podle mě oprávněně),teď ještě on a pak si sbal kufry ať se na to, co předvádíte nemusí vaše dítě dívat
To si nemyslim, zenska se nebije. Nikdy ![]()
@Anonymní píše:
Ví jak tě naštvat a ty vybouchneš, to je přesně to, co jsi dělat neměla. Jsi rodič a děti nám brnkají na nervy pořád. My jako dospělí musíme udržet nervy na uzdě. Stejně ti bití nic nevyřeší
neměla jsi jí bít ty a manžel neměl být tebe.
Příspěvek upraven 23.12.14 v 10:09
Jo dobře tak jestli to řekla naschvál tak ji nemusela kvůli tomu hnedka mlátit…
@Anonymní píše:
Kdyby můj přítel dal dítěti pohlavek za to ze si nemůže vzpomenout tak bych mu vrátila taky ze za to nemůže a at to nedělá.. Možná si ten pohlavek dostala pravém..
Chlap se nebije. Nikdy ![]()
@Anonymní píše:
No a co? Tohle je důvod abys jí jednu pleskla? To bych chtěla vidět co děláš když fakt zlobí. Si nejdřív srovnej jak se chováte vy s tatínkem a co ta holka doma vidí ![]()
@ynax píše:
mohlo to být naschvál kvůli tomu, že se její rodiče hádali. Děti jsou vnímavější než si myslíš.
Nebo to taky vůbec nemuselo být naschvál, mohla ji opravdu ta hádka natolik rozhodit, že prostě nevěděla…