Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@glorča Ctu az ted, promin… zjistila. Nejdou
Resp. jsou moc uzke a sklouzavaji. Kluci s nima drandi mimo koleje a fakt jsou idealni na tahani s sebou.
Dobrý den, mohla by jste mi poradit? Chceme synovi pořídit první vláčkodráhu Mašinka Tomáš, ale aby byla mašinka elektrická na baterky a táhla vagónky. Viděla jsem ty plastové, ale to se mi moc nelíbí, protože mají spojení mezi sebou na plastové háčky a u známe jsem viděla bytelné, kovové, které mezi sebou drží na magnety a jezdí sami(jsou i elektrické) a ty jsem nikde zatím neviděla. Jen takové menší na magnety, co ale nejezdí sami. Poradíte mi, která je to řada? Vím, že jsou nějaké trackmaster, take and play, ale není to ani jedna z nich.
Děkuji.
Petra
Nevím, jak ostatní, ale u nás máme originálního Tomáše a považujeme ho za naprosto vyhozené peníze. S vagónky nevyjede do nejmenšího kopce, na každé výhybce stejně neví, jak pokračovat
, jakmile je na kolejích hrbolek (třeba ne úplně přesně spojené koleje, protože jsme je k sobě narvali, aby „to vyšlo“ ), tak vykolejí… jezdí šíleně pomalu… s obyč dřevěnými je daleko větší zábava.