Masivní výtok

Anonymní
16.6.11 11:10

Masivni vytok

Ahoj,
chtela bych poprosit o radu, o pripojeni zkusenosti.
Jsem docela vyplasena- dnes rano byla pode mnou v posteli uplna louze. Myslela jsem si, ze jde o menses, ale byla to cira tekutina bez zapachu. Jsem pul roku po porodu, stale kojim. Jela jsem k dr., gynekolog tvrdi, ze na utz nic nevidi, ze se jedna o infekcni vytok, predepsal mi Polygynax, ten ale momentalne stahli z lekaren, takze nasledne zmenil na Macmiror. Mne ale porad nejde z hlavy to mnozstvi, jeste kdyz jsem vstala, tak to teklo po zemi, peru veskere lozni pradlo a dvakrat jsem vytirala podlahu 8-o
Omlouvam se za anonym, ale je to hrozne neprijemny. :-?
Predem moc dekuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
16.6.11 11:52

a neměla jsi nějaký erotický sen s vyvrcholením? občas některé ženy mívají tzv. výron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
16.6.11 11:54
Aty píše:
a neměla jsi nějaký erotický sen s vyvrcholením? občas některé ženy mívají tzv. výron.

Taký mě napadl mokrý orgasmus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
16.6.11 12:06

To je divné. Jak poznal tu infekci? To by se mělo až podle stěru, ne? A to se ti stalo jen v noci v takovém množství až to bylo na podlaze a pak přes den už jako nic? A pokud se nepletu, tak infekční výtok je cítit. A s tím orgasmem to tedy nevím, já tedy o nikom takovém neslyšela, ale třeba se pletu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
16.6.11 12:08
delice píše:
To je divné. Jak poznal tu infekci? To by se mělo až podle stěru, ne? A to se ti stalo jen v noci v takovém množství až to bylo na podlaze a pak přes den už jako nic? A pokud se nepletu, tak infekční výtok je cítit. A s tím orgasmem to tedy nevím, já tedy o nikom takovém neslyšela, ale třeba se pletu. :think:

Před několika dny tady byla na to téma diskuse:
Ženská ejakulace-mokrý orgasmus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.11 13:16

Holky,
moc vam dekuju za prispevky. Zacina to byt fakt zahada, vrta mi to cely den hlavou :-(
Orgasmus to nebude, uz kvuli tomu mnozstvi. Ani zadnej navozujici impuls nebyl.
Taky me napadla moc, ale stalo se to rano, pricemz celou noc jsem nebyla na zachode, takze mi bylo divne, ze by byla tak koncentrovana. Kdyz jsem vstala, porad mi to teklo po nohou, ale na malou jsem si normalne dosla. Ani mocovy mechyr me netrapi (jednu zkusenost uz jsem s tim mela).
delice Nechapu, jak dr. infekci poznal. Myslim, ze mi naslepo nasadil ten Macmiror a rekl mi, ze kdyby potize pokracovaly, mam prijit v pondeli. Ale porad mam nejak pocit, ze to nejak neresi ten ranni sok 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.11 13:23

delice Jeste doplneni: rano jsem mela pod sebou louzi a pak to jeste nejakou dobu vytekalo na zem, vzala jsem si vlozku, ted v ni citim mokro, ale to bude i tim Macmirorem.

• Citovat
  • Upravit
1906
16.6.11 13:55

No tak to je tedy záhada :think: Chápala bych, kdyby to bylo nějak postupně, ale takhle najednou z ničeho nic. No stát se to mně, tak jsem taky v šoku. Snad vykoumáš co to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí