Změna váhy před menstruací

35
14.6.11 14:15

Změna váhy před menstruací

Ahoj holky,

ráda bych se dověděla, jak jste na tom se změnou váhy před menstruací.
Mě se vždy tak týden před menzes zvýší váha tak o 2 kila. V průběhu se to zase ustálí na původní váhu. Jak jste na tom vy? Dá se s tím něco dělat?
Díky za příspěvky.

Příspěvek upraven 14.06.11 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
861
14.6.11 14:17

Ahoj, já to teda nemám o dvě kila, ale tak o půl. Někdo mi říkal, že je to kvůli tomu, že před MS zadržuju vodu, ale od žádného Dr. to nevím… Jestli je to tak, tak se s tím asi nedá dělat nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
14.6.11 14:21

Ahoj,já mám taky týden před MS tak 1-2kg nahoře a ustálí se to po MS.Proto v té době nelezu na váhu :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
14.6.11 14:47

Já před MS taky přiberu cca 1 kg. Ale cítím to i na sobě, že jsem předtím nafouklá jak vzducholoď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
14.6.11 15:00

Bohuzel taky znam… Ze den na den priberu dve kila, jsem nafoukla, opuchla, no fuj :-? A do toho jeste navaly :roll: To mi pripomnelo, ze bych se mela objednat na preventivku na gyndu :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.6.11 15:23

Nevím kolik přbírám, ale mam vždy tak drobek nafouklé břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
14.6.11 15:39

U mě to bylo 1 kg rovný. Podle mě je to voda, kterou tělo zadrží, asi bych si s tím nedělala hlavu, vždyť se to vždycky vrátí k normálu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.6.11 16:34

no já taky naberu, navíc se mi vytvoří škaredé polštářky na břiše a stehnech :poblion: , které při spuštění MS zmizí 8-o

• Citovat
  • Upravit
12978
14.6.11 18:25

Tak na to 1 kg bych to u sebe viděla..Navíc břicho jak balon..A pak když to dostanu zase naopak chodím hodně na velkou, takže se zdám lehčí a lehčí..Takže rychlá kompenzace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.6.11 14:34

tohle vím od doktorky, zadržuješ vodu :wink: je to prý zcela normální a není to škodlivé, ale jestli můžu poradit, pít mátový čaj a nejíst vůbec kořeněná jídla 4 dny před začátkem mensesu - to mi hodně pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.6.11 21:12

naprosto to samé i já - ale klidně i víc kilo, jsem hubená, tak to je i viditelné - navíc se mi i zvětšují prsa, teď co jsem těhotná, tak jsem pochopila - přesně takhle jsem vypadala celý 1. trimestr -megaprsa, taková celkově oteklá…
teď jsem četla, že ženy, co se jim hodně mění váha během cyklu mají tendenci hodně přibrat v těhotenství…šmankote :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.2.16 21:35

AHoj 8o prosím mám problem myslite si ze je normální když já vubec při menstruaci ani před ní nepřiberu ani to kilo??? 8o :roll: Mám z toho obavy všude čtu že se přibírá ale já nepřiberu :( jeto vubec normalni? ma nekdo zkusenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.2.16 23:58

@Jerryxxx prečo by to nebolo normálne? :) Každý človek je iný. Možno sa napr. zdravo stravuješ.. ješ málo soli (soľ zadržiava vodu) alebo to máš dané geneticky :nevim: Myslím, že sa kvôli tomu trápiť nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí