Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Milé čtenářky,
chci se zeptat, co mám dělat. Po provedení laparoskopie necítím stehno od třísel až ke koleni, pořád cítím brnění a bolest v třísle. Nikdo mi ani nevysvětlit, co se mohlo stát a jestli byl napíchnut nějaký nerv?
Má někdo taky zkušenost?
Laparky jsem měla 2, ale ani jednou se mi toto nestalo. Možná by nebylo od věci kontaktovat lékaře. Podle mě to normální není. Každopádně držím pěstí aby to nic nebylo a nejspíš to opravdu nic nebude. ale jistotu dá jen lékař. ![]()
Může to být z toho, jak si ležela na operačním stole. Pánev je vysunuta a spuštěna dolů a nohy od sebe. Píšu o gyne. operacích. Můžeš mít skříplý nerv v křížové oblasti. Řeš to a nenechej se odbít.
I když u nás si sem tam na to taky stěžují, ale odeznívá to samo. Nevím, na čem si byla, jak dlouho si na stole ležela a jak dlouho si po operaci. Držím palce.
Já jsem taky měla bolest z třísel až ke koleni ,ale asi jen dva tři dny asi mě natáhli nějaký sval .Jestli tě to bolí ale už dýl určitě bych šla k dr na kontrolu.
Mě zas začalo bolet kol pupíku a to už asi týden a to jsem už 6 týdnu po té lapárce .
Jedná se skříplý nerv, trvá to cca půl roku, poté se vše vrátí do normálu. ![]()