Po provedení laparoskopie

37
13.6.11 23:58

po provedení laparoskopie

Milé čtenářky,
chci se zeptat, co mám dělat. Po provedení laparoskopie necítím stehno od třísel až ke koleni, pořád cítím brnění a bolest v třísle. Nikdo mi ani nevysvětlit, co se mohlo stát a jestli byl napíchnut nějaký nerv?

Má někdo taky zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
14.6.11 08:26

Laparky jsem měla 2, ale ani jednou se mi toto nestalo. Možná by nebylo od věci kontaktovat lékaře. Podle mě to normální není. Každopádně držím pěstí aby to nic nebylo a nejspíš to opravdu nic nebude. ale jistotu dá jen lékař. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
14.6.11 08:48

Může to být z toho, jak si ležela na operačním stole. Pánev je vysunuta a spuštěna dolů a nohy od sebe. Píšu o gyne. operacích. Můžeš mít skříplý nerv v křížové oblasti. Řeš to a nenechej se odbít.
I když u nás si sem tam na to taky stěžují, ale odeznívá to samo. Nevím, na čem si byla, jak dlouho si na stole ležela a jak dlouho si po operaci. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
14.6.11 09:37

Já jsem taky měla bolest z třísel až ke koleni ,ale asi jen dva tři dny asi mě natáhli nějaký sval .Jestli tě to bolí ale už dýl určitě bych šla k dr na kontrolu.
Mě zas začalo bolet kol pupíku a to už asi týden a to jsem už 6 týdnu po té lapárce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.6.11 21:41

Jedná se skříplý nerv, trvá to cca půl roku, poté se vše vrátí do normálu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí