Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
tterko: sice nevím jak je to možné že nožem je to lepší, ale když říkáš, vyzkouším to ![]()
Ahojte, když jsem dělala Elišce dort k narozkám, tak jsem jen udělala puding z litru mléka 4 sáčků, nechala vychladnout, ale každou chvilku jsem to promíchávala, pak jsem jen vmíchala Zlatou Hanou (nebo Zlatou Hanu? teď nevím jak to napsat
) a bylo to. Než jsem začala zdobit, šoupla jsem to na chvilku do ledničky
Pitrisku: prosím můžeš mi sem napsat ještě ten recept na ty žloutkové řezy?
Dobrý den,
tak jsem se řídila Vaší radou , a opravdu ,ten nemá chybu ,dělala jsem ho v robotu dle návodu a byl neskutečně nadýchaný a hladký,super.Díky.
Dělala jsem krém dle vašeho návodu ,v robotu s planetárním systémem ,a opravdu nemá chybu ,byl neskutečně nadýchaný a krásně hladký,super.Díky
ahoj holky dělám těd rodičům dort (měli 27 výročí svatby) a mám moc řídký krém dá se to ještě něčím zachránit nebo musím začít od začátku
Holky, prosím, poraďte, co se zbylým krémem (máslo, cukr, rum, kakao)? Dělala jsem ho do vosích hnízd a zbyl mi, tak nevím, co s ním tak narychlo ![]()
@prcekniky píše:
Holky, prosím, poraďte, co se zbylým krémem (máslo, cukr, rum, kakao)? Dělala jsem ho do vosích hnízd a zbyl mi, tak nevím, co s ním tak narychlo
Nastikat na detske piskoty nechat zatuhnout venku a namocit v cokolade, do nastrikaneho kremu by nebylo spatne schovat mandli nebo liskac pulku. Taky to tak udelam.
@IvkaH píše:
Nastikat na detske piskoty nechat zatuhnout venku a namocit v cokolade, do nastrikaneho kremu by nebylo spatne schovat mandli nebo liskac pulku. Taky to tak udelam.
Super nápad, jdu na to, díky ![]()
@katula9 Co jsi dala do toho krému? A nemáš ho zdrclý, neudělalo se ti tam něco takového jako kdybys nasypala krupici? To bys musela začít, né úplně znovu, ale novým máslem. Zkus zahustit rozemletými piškoty nebo oříšky.
Holky, můžu udělat pudinkovo-máslový krém dneska, když bude až na sobotu? Nějak se mi zítra nedostává času :-/ Budu jím plnit roládu.
@malinika díky
většinou dělám den předem, ale teď nějak nestíhám ![]()
@Teruna000 Já ho třeba dávám do vánočního cukroví, a vydrží v něm mnohem déle než 2 dny. ![]()