Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Mianinka V mrazáku? Tak to nevadí. I kdyby byla čerstvá, po jednom dni, pokud fakt nejedou, bych je zpracovala.
@Litta Asi tak, to bych pak vařila jen z prošlého a do mrazáku to vlastně ani dávat nemusela ![]()
@Mianinka A jak dlouho tam míváš jiné maso? Vždyť datum spotřeby je vždycky ani ne týden, ne? (maso nekupuji, takže nevím, ale co pamatuji matně, tak snad ani týden v lednici být nemohlo…)
Já právě maso když koupím tak ho hned zpracuji. Ty stehna byly v rodinném balení a minulý měsíc jsem pekla stehna a zbytek dala zmrazit. A doba je právě do dnes
@Mianinka a nemyslis nahodou, ze ty stehna uz si kupovala mrazeny a je na nich nejaky datum spotreby? To uz bych pak asi vic resila, ale pokud sis do mrazaku dala maso cerstvy, tak by to bylo urcite jeste jedly.
@Mianinka
minulý měsíc jsi pekla stehna z balíku, který teď prochází? ![]()
@Kaculatko píše:
@Mianinka a nemyslis nahodou, ze ty stehna uz si kupovala mrazeny a je na nich nejaky datum spotreby? To uz bych pak asi vic resila, ale pokud sis do mrazaku dala maso cerstvy, tak by to bylo urcite jeste jedly.
I kdyby byly mražené, jeden den sem, týden tam. ![]()
Ahoj holky, mám takový dotaz. Dnes jsem si všimla, že mám v mrazáku kuřecí stehna s lhůtou do dneška. Myslíte, kdybych to zítra upekla tak s tím něco bude? Jsem těhu tak právě mám trochu strach. Maso nesmrdí, vypadá normálně. Nebo nechat raději pejskovi
Děkuji