Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
nakupujete někdo jídlo z M&S? S čím konkrétně jste spokojené? Přemýšlím, že tam na jídlo budu chodit častěji, podle složení se mi to zdá dost kvalitní a něco ani není tak drahé, zvlášť v akci.
Kupuju tam celozrnné těstoviny, melasu, kávu a čaj (oboje fair trade), to vše pravidelně; dále příležitostně oříšky, musli, „nutelu“, čokoládu, výjimečně sendviče. Zatím se vším maximální spokojenost. Cenny jsou vyšší, ale používají vajíčka z volných chovů, výrobky většinou vyrobené v UK (žádné Polsko
). Obecně sice radši kupuju lokální - české potraviny, ale v MS jsem s kvalitou spokojená, je to pro mě dobrá alternativa.
Polevky v plechovce, curry a jina indicka jidla v plechovce, jahodovy cheesecake, testoviny, vino. Vetsinou cekam na akci, nedavno meli akci druhy kus za 50%.
Digestive sušenky, protože v ikee mi je před drahně let zrušili a MS je jediný obchod, kde jsem je našla ![]()
@natelia píše:
Kupuju tam celozrnné těstoviny, melasu, kávu a čaj (oboje fair trade), to vše pravidelně; dále příležitostně oříšky, musli, „nutelu“, čokoládu, výjimečně sendviče. Zatím se vším maximální spokojenost. Cenny jsou vyšší, ale používají vajíčka z volných chovů, výrobky většinou vyrobené v UK(žádné Polsko). Obecně sice radši kupuju lokální - české potraviny, ale v MS jsem s kvalitou spokojená, je to pro mě dobrá alternativa.
tak to je určitě větší kvalita, když je to z ukrajiny
![]()
@MambaJ píše:
tak to je určitě větší kvalita, když je to z ukrajiny![]()
![]()
Ukraina má zkratku UA…
Susenky, cokoladu, zkaramelizovanou cibulku (mnam), zkousela jsem i salamy, syry a jogurty. Moje segra s rodinou tam nakupuji hodne a sirsi sortiment (maso, mrazene dorty, pecivo, musli…) a jsou nadseni!
Když jsem bydlela v ČR, tak jsem jidlo na kupovala opravdu jenom tam..krom slaného pečiva, jsem mela jidlo opravdu jenom z M&S..veškeré omáčky, těstoviny, ovocné i zeleninové saláty, maso, ryby i alkohol a hlavně tedy sladkosti.. Jsou to opravdu moc dobre věci i kdyz někdy trosku dražší..pak jsem se přestěhovala do UK a chodím tam sice méně, protoze to vsechno, co jsem tam nakupovala mam ted tady v normálním obchodě, nicméně tam chodím zásadně na cookies, muffinky a koblihy to opravdu milujeme! ![]()
Kupujeme mandlovo pistaciové sušenky, máslové sušenky, muscovado, louhové preclíky, stilton, anglickou slaninu, chlazené těstoviny to asi nejčastěji.
Lososa a steaky v akci, řeřichu, sirup, dim sum, stilton, sušenky ![]()
Kupujeme sušenky, čaje, ovocné sirupy, vino. Libi se mi, ze maji potraviny s minimem " èček"
Skoda ze v Ostrave neni takova nabídka potravin jak na Čerňáku
Moc ráda tam nakupuju.
Kvalita např. šunky opravdu nejde srovnat.
Dost často tam nakupuju většinou ve slevách a musím říct, že mají vše skvělé.
Sušenky, víno, losos, šunka, korpus na pizzu.
Moc ráda tam ochutnávám věci co jsem jiné než v našich obchodech.
Mám z MS hodně ráda sušenky, občas si kupuju i ovocné čaje. S čajem z klas. obchodu se nedají srovnávat. Mají výbornou chuť.
Píšete, že si občas kupujete i musli. Zatím jsem je z MS nezkoušela a zatím se po nich ani nedívala. Jaké jsou? Mají lepší chuť, jsou méně sladké, mají lepší složení než z klas. obchodu nebo má MS nějakou jinou příchuť, co jinde nemají?