Marks & Spencer, nakupujete jídlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
1.6.14 17:48

Ahoj holky, čtu že máte z M&S hodně rádi sušenky. Jaké tam máte oblíbené? Nějaké plněné, polomáčené nebo jen „suché“? Mají i nějaké celozrnné nebo s vločkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
3.9.14 19:42

Jé já se přidám k diskuzi..
Banánové mléko - vynikající.. chleba výborný a dnes jsem koupila paštiku, tak uvidím, jak bude chutnat.. šunky jsou dobré teda jo? KOukala že stojí 90Kč a mají 99%masa.. tak to bych taky zkusila..
Co jogurty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.9.14 22:17

@PetaP Jogurty jsem kupovala v Londýně, ale podle mě to bude stejná kvalita.

Škoda, že tady je ten MS tak prťavý, v Londýně měl 2 obrovská patra s jídlem. Líbilo se mi to nakrájené ovoce, luxusní saláty, 2 regály kvalitních toustů, hotová chlazená jídla :pankac: Dobré mají i ty jejich džusy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
3.9.14 22:31

Já doteď žila s pocitem, že prodávají jen oblečení 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.9.14 22:37

@PetaP
Jogurty jsou bozske, zvlast ty luxury. Miluju angrestovy, liskooriskovy s karamelem, hruskovy s ostruzinami, zazvorovy… no vlastne vsechny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.9.14 22:45

Já jsem závislá na jednom jejich čaji - Empress grey tea, jinej už roky nepiju. :) Pak hodně kupuju veci na pečení - kypřící prášek v růžové krabičce je boží, mouky, muscovado cukry, několik druhů úžasných štavnatých rozinek a pak taky rýži - taky několik druhů, pesto a naše nejoblíbenější hořké čokolády - nejlepší je ta s kandovanou pomerančovou kůrou a ta s kávovými zrny. No je toho moc. :-) Joooo a zmrzliny!! Ty jsou skvělé na úrovni Haagen dazs za podstatně nižší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.14 22:56

Nakupuju. Ruzny omacky, koreni, digestiv susenky, tr.cukr, mraz. hrasek, vino obcas. Skoda, ze v Brne je vyber dost bidny. Zadne cerstve potraviny, jen trvanlive a par mrazenych :( V UK to byl raj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.14 22:59

JO! A musli a caje. Jsou luxusni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.9.14 23:19

Marks and Spencer miluji. Mají tam skvělé potraviny :palec: Nejčastěji kupuji čokolády, čaje, koření a hotové omáčky, hodně kupuju taky džusy, a ledové čaje. Pak mají dokonalé máslové sušenky a různé druhy musli. Ještě je výborné jejich arašídové máslo, a taky zmrzlina :palec: A výborné jsou i limitované edice, ikdyž ty jsou pak trošku dražší. Na Velikonoce jsem tam koupila takovou plechovku zajíce a byly v tom hrozně dobré čokoládové vajíčka :) :mrgreen: Pak jsou taky skvělé i limitované edice na Vánoce.
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:24

Jsem se taky kdysi v Londyne uplne nadchla, ale postupem casu musim rict, ze si dost vybiram. Prece jen je tam dost Ecek, dochucovadel, barev… Kazda blbost je balena 2× (obal a v tom jeste plastova krabicka), takze je to dost neekologicke. Takze ano, sve kouzlo MS ma. Kybl polivky a je clovek behem chvilky zasycen a pochutna si… ale jen nekde na cestach. Jinak preferuji Grunt a podobne farmarske potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.9.14 23:26

Letos jsem četla v novinách, že chtěli tady otevřít celý potravinový obchod, ale bohužel žádný výrobce nesplnoval jejich podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:29

@afghani tak zrovna jejich rozpustne kafe bych si vybrala radeji nez nejake bezne dostupne rozpustne. Prece jen je v MS vyber o dost zajimavejsi. Ale jejich kavicka z espressa mi teda nechutnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:36

@afghani tohle je slozita diskuse, protoze je tezke najit miru toho co kdo povazuje za umele ci ne. Jakmile je jidlo v krabicce, folii apod, tak uz se mu snazim vyhybat. Preferuji „normalni“ nezpracovanou potravinu. A vetsina lidi chodi do MS pro balene ochucene veci. Taky nejime doma mrazene, toho je v MS hromada. Urcite je to kvalitnejsi nakup nez v Tescu, ale kdyz utrhnes salat na zahrade, tak ti za chvili zacne vadnout, i v lednicce. Ty jejich prece jen vydrzi cely den? Mozna i dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
3.9.14 23:43
@Busy Bee píše:
Já jsem závislá na jednom jejich čaji - Empress grey tea, jinej už roky nepiju. :) Pak hodně kupuju veci na pečení - kypřící prášek v růžové krabičce je boží, mouky, muscovado cukry, několik druhů úžasných štavnatých rozinek a pak taky rýži - taky několik druhů, pesto a naše nejoblíbenější hořké čokolády - nejlepší je ta s kandovanou pomerančovou kůrou a ta s kávovými zrny. No je toho moc. :-) Joooo a zmrzliny!! Ty jsou skvělé na úrovni Haagen dazs za podstatně nižší cenu.

Uplne slintam, zitra tam jedu, jinak budu uplne out. To je nedovolena reklama, vsechno koupim. Uz nic nedoporucuj, prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 23:52

Ahoj holky taky bych ráda zkusila výrobky z Marks & Spencer ale tady v Liberci vím jen o Marks & Spencer kde prodávají oblečení o jídle sem nikdy neslyšela :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii