Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, čtu že máte z M&S hodně rádi sušenky. Jaké tam máte oblíbené? Nějaké plněné, polomáčené nebo jen „suché“? Mají i nějaké celozrnné nebo s vločkama?
Jé já se přidám k diskuzi..
Banánové mléko - vynikající.. chleba výborný a dnes jsem koupila paštiku, tak uvidím, jak bude chutnat.. šunky jsou dobré teda jo? KOukala že stojí 90Kč a mají 99%masa.. tak to bych taky zkusila..
Co jogurty?
@PetaP Jogurty jsem kupovala v Londýně, ale podle mě to bude stejná kvalita.
Škoda, že tady je ten MS tak prťavý, v Londýně měl 2 obrovská patra s jídlem. Líbilo se mi to nakrájené ovoce, luxusní saláty, 2 regály kvalitních toustů, hotová chlazená jídla
Dobré mají i ty jejich džusy ![]()
@PetaP
Jogurty jsou bozske, zvlast ty luxury. Miluju angrestovy, liskooriskovy s karamelem, hruskovy s ostruzinami, zazvorovy… no vlastne vsechny. ![]()
Já jsem závislá na jednom jejich čaji - Empress grey tea, jinej už roky nepiju.
Pak hodně kupuju veci na pečení - kypřící prášek v růžové krabičce je boží, mouky, muscovado cukry, několik druhů úžasných štavnatých rozinek a pak taky rýži - taky několik druhů, pesto a naše nejoblíbenější hořké čokolády - nejlepší je ta s kandovanou pomerančovou kůrou a ta s kávovými zrny. No je toho moc.
Joooo a zmrzliny!! Ty jsou skvělé na úrovni Haagen dazs za podstatně nižší cenu.
Nakupuju. Ruzny omacky, koreni, digestiv susenky, tr.cukr, mraz. hrasek, vino obcas. Skoda, ze v Brne je vyber dost bidny. Zadne cerstve potraviny, jen trvanlive a par mrazenych
V UK to byl raj.
Marks and Spencer miluji. Mají tam skvělé potraviny
Nejčastěji kupuji čokolády, čaje, koření a hotové omáčky, hodně kupuju taky džusy, a ledové čaje. Pak mají dokonalé máslové sušenky a různé druhy musli. Ještě je výborné jejich arašídové máslo, a taky zmrzlina
A výborné jsou i limitované edice, ikdyž ty jsou pak trošku dražší. Na Velikonoce jsem tam koupila takovou plechovku zajíce a byly v tom hrozně dobré čokoládové vajíčka
Pak jsou taky skvělé i limitované edice na Vánoce.
![]()
Jsem se taky kdysi v Londyne uplne nadchla, ale postupem casu musim rict, ze si dost vybiram. Prece jen je tam dost Ecek, dochucovadel, barev… Kazda blbost je balena 2× (obal a v tom jeste plastova krabicka), takze je to dost neekologicke. Takze ano, sve kouzlo MS ma. Kybl polivky a je clovek behem chvilky zasycen a pochutna si… ale jen nekde na cestach. Jinak preferuji Grunt a podobne farmarske potraviny.
Letos jsem četla v novinách, že chtěli tady otevřít celý potravinový obchod, ale bohužel žádný výrobce nesplnoval jejich podmínky.
@afghani tak zrovna jejich rozpustne kafe bych si vybrala radeji nez nejake bezne dostupne rozpustne. Prece jen je v MS vyber o dost zajimavejsi. Ale jejich kavicka z espressa mi teda nechutnala…
@afghani tohle je slozita diskuse, protoze je tezke najit miru toho co kdo povazuje za umele ci ne. Jakmile je jidlo v krabicce, folii apod, tak uz se mu snazim vyhybat. Preferuji „normalni“ nezpracovanou potravinu. A vetsina lidi chodi do MS pro balene ochucene veci. Taky nejime doma mrazene, toho je v MS hromada. Urcite je to kvalitnejsi nakup nez v Tescu, ale kdyz utrhnes salat na zahrade, tak ti za chvili zacne vadnout, i v lednicce. Ty jejich prece jen vydrzi cely den? Mozna i dele?
@Busy Bee píše:
Já jsem závislá na jednom jejich čaji - Empress grey tea, jinej už roky nepiju.Pak hodně kupuju veci na pečení - kypřící prášek v růžové krabičce je boží, mouky, muscovado cukry, několik druhů úžasných štavnatých rozinek a pak taky rýži - taky několik druhů, pesto a naše nejoblíbenější hořké čokolády - nejlepší je ta s kandovanou pomerančovou kůrou a ta s kávovými zrny. No je toho moc.
Joooo a zmrzliny!! Ty jsou skvělé na úrovni Haagen dazs za podstatně nižší cenu.
Uplne slintam, zitra tam jedu, jinak budu uplne out. To je nedovolena reklama, vsechno koupim. Uz nic nedoporucuj, prosim.
Ahoj holky taky bych ráda zkusila výrobky z Marks & Spencer ale tady v Liberci vím jen o Marks & Spencer kde prodávají oblečení o jídle sem nikdy neslyšela ![]()