Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Busy Bee já viděla včera jogurt mangový, dole mangový kompot, pak jogurt a zvláště musli a to samé jen švestkový.. ty normální nemaj průhledný krabičky tak nevím, ale stojí za to vyzkoušet jo? ![]()
@MUFICE ty toustový chleby to je něco.. včera jsem koupila semínkový a je fakt luxusní.. pro pečivo budu chodit asi jen tam už..
džusy nevím, koukala jsem na ně a nekoupila.. ale musím to vyzkoušet taky
Pražandy a kde to nakupujete? Já v OC Chodov, jinde ani moc nevím..
Jo a bruselská paštika dobrá, ještě zkusím příště farmářskou.. (muž teda říkal, že je moc namletá, ale já tam ty kousky jater moc nemusím..)
Malý od včerejška vypil celý litr toho banánového mléka, mooc dobrý
@Anonymní píše:
Ahoj holky taky bych ráda zkusila výrobky z Marks & Spencer ale tady v Liberci vím jen o Marks & Spencer kde prodávají oblečení o jídle sem nikdy neslyšela
Zrovna se hrnu na konec diskuze, abych se poptala
Jezdíme do MS v Liberci a o nějaký šunce, zmrzlině nebo jogurtech si můžeme nechat zdát. Jako něco tam maj, ale žalostně málo. Kam tedy v Praze? Liší se to nebo je výběr stejnej?
Ja chodim v praze na budejovickou, kupuju caje, kafe a coociesky ![]()
@kolik
Tak pardon…trosku fantazie a prijdes na to ![]()
@PetaP
Dekuji za opravu
Tady je to dneska nejak nabrousene…uz i u tematu jidla by cloveka nekdo nejradeji ukrizoval…radeji jdu pryc ![]()
@PetaP
No ja jinde nebyla, tak moc neumim posoudit vyber a velikost ![]()
Je tam pruchod skrz tu cast s oblecenim a nebo i rovnou z venku-je to v dbk uplne dole na stejnem podlazi jako vylez z metra
@Papia jj to já vím že v dbk je M&S ale nenapadlo mě že tam maj i jídlo, já celkově dbk moc nemusím, ale tam se kouknu ![]()
@kolik no já tam byla ve človíčkově předloni nebo loni a hrůza právě.. vše špinavé, skoro žádné hračky, takové ušmudlané mi to přišlo.. obsluha dost nepříjemná, tak jsem tam byla naposled.. ale jestli je to zrekonstruované tak by to mohlo být fajn
@PetaP Největší potraviny jsou na Václaváku, tam je celé patro. Občas chodím i na Anděl, tam je toho taky dost.