Marks & Spencer, nakupujete jídlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
3.9.14 22:56

Nakupuju. Ruzny omacky, koreni, digestiv susenky, tr.cukr, mraz. hrasek, vino obcas. Skoda, ze v Brne je vyber dost bidny. Zadne cerstve potraviny, jen trvanlive a par mrazenych :( V UK to byl raj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
3.9.14 22:59

JO! A musli a caje. Jsou luxusni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.9.14 23:19

Marks and Spencer miluji. Mají tam skvělé potraviny :palec: Nejčastěji kupuji čokolády, čaje, koření a hotové omáčky, hodně kupuju taky džusy, a ledové čaje. Pak mají dokonalé máslové sušenky a různé druhy musli. Ještě je výborné jejich arašídové máslo, a taky zmrzlina :palec: A výborné jsou i limitované edice, ikdyž ty jsou pak trošku dražší. Na Velikonoce jsem tam koupila takovou plechovku zajíce a byly v tom hrozně dobré čokoládové vajíčka :) :mrgreen: Pak jsou taky skvělé i limitované edice na Vánoce.
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:24

Jsem se taky kdysi v Londyne uplne nadchla, ale postupem casu musim rict, ze si dost vybiram. Prece jen je tam dost Ecek, dochucovadel, barev… Kazda blbost je balena 2× (obal a v tom jeste plastova krabicka), takze je to dost neekologicke. Takze ano, sve kouzlo MS ma. Kybl polivky a je clovek behem chvilky zasycen a pochutna si… ale jen nekde na cestach. Jinak preferuji Grunt a podobne farmarske potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.9.14 23:26

Letos jsem četla v novinách, že chtěli tady otevřít celý potravinový obchod, ale bohužel žádný výrobce nesplnoval jejich podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:29

@afghani tak zrovna jejich rozpustne kafe bych si vybrala radeji nez nejake bezne dostupne rozpustne. Prece jen je v MS vyber o dost zajimavejsi. Ale jejich kavicka z espressa mi teda nechutnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
3.9.14 23:36

@afghani tohle je slozita diskuse, protoze je tezke najit miru toho co kdo povazuje za umele ci ne. Jakmile je jidlo v krabicce, folii apod, tak uz se mu snazim vyhybat. Preferuji „normalni“ nezpracovanou potravinu. A vetsina lidi chodi do MS pro balene ochucene veci. Taky nejime doma mrazene, toho je v MS hromada. Urcite je to kvalitnejsi nakup nez v Tescu, ale kdyz utrhnes salat na zahrade, tak ti za chvili zacne vadnout, i v lednicce. Ty jejich prece jen vydrzi cely den? Mozna i dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
3.9.14 23:43
@Busy Bee píše:
Já jsem závislá na jednom jejich čaji - Empress grey tea, jinej už roky nepiju. :) Pak hodně kupuju veci na pečení - kypřící prášek v růžové krabičce je boží, mouky, muscovado cukry, několik druhů úžasných štavnatých rozinek a pak taky rýži - taky několik druhů, pesto a naše nejoblíbenější hořké čokolády - nejlepší je ta s kandovanou pomerančovou kůrou a ta s kávovými zrny. No je toho moc. :-) Joooo a zmrzliny!! Ty jsou skvělé na úrovni Haagen dazs za podstatně nižší cenu.

Uplne slintam, zitra tam jedu, jinak budu uplne out. To je nedovolena reklama, vsechno koupim. Uz nic nedoporucuj, prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 23:52

Ahoj holky taky bych ráda zkusila výrobky z Marks & Spencer ale tady v Liberci vím jen o Marks & Spencer kde prodávají oblečení o jídle sem nikdy neslyšela :nevim:

• Citovat
  • Upravit
664
3.9.14 23:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky taky bych ráda zkusila výrobky z Marks & Spencer ale tady v Liberci vím jen o Marks & Spencer kde prodávají oblečení o jídle sem nikdy neslyšela :nevim:

V Nise maji samozrejme i jidlo, zkus se lepe podivat :palec: V hornim patre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.14 00:17

@Gonyosoma Ty jo tak to mi nějak uniklo :think: no nebydlím tu dlouho :nevim: děkuju moc ;)

• Citovat
  • Upravit
664
4.9.14 00:21
@Anonymní píše:
@Gonyosoma Ty jo tak to mi nějak uniklo :think: no nebydlím tu dlouho :nevim: děkuju moc ;)

Neni zac. Vyber neni bohuzel nijak zavratny, ale vybrat se tam urcite da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
4.9.14 07:55

Ja ziju v UK a v Mark Spencer nakupuju moc rada. Vyrobky maji velmi kvalitni a hlavne, kdyz je clovek na cestach, tak se u nich daji koupit rychle zdrave svaciny. Ja jsem bezlepkar a ted zavedli na benzinkach i bezlepkove sendvice, takze mnam :D

• Citovat
  • Upravit
2451
4.9.14 08:02

Chicken Tikka Masala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.9.14 08:50

Zrovna včera jsem tam udělala tak velký nákup, že jsem musela okamžitě volat muži, aby mi přijel naproti, že to sama nemám šanci dopravit domů :-D Nj, 20% sleva na musli a sladkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí