Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ZuzLeona koukni https://www.falcokrmiva.com/…y/kat37.html?…bdju36_up*MQ..&gclid=Cj0KCQjw2eilBhCCARIsAG0Pf8udauqhxoG7s_Dit7tf6CHbDyDCMNus5IeipezhjoKFEe0-xUqTDn0aAiM2EALw_wcB. To je hodně chválené, já konzervy nekupuji.
Hm.
On asi bude rozdíl čivava 8 měsíců vs. vlčák 14 let. Záleží na rase, stáří, kondici, fin. situaci chovatele, (ne)mlsnosti psa…
Střídáme Falco, Taste of Wild, Belcando, Carnilove Wild. Nedávno jsem koupila Bellfor a taky měla u psa úspěch.
@Ivan PPZ jako že čivava 8 m a starý pes budou žrát jiné maso? tam bych jen řešila % masa. V přírodě štěně vlka a dospělý vlk budou žrát jednu kořist ![]()
@Markéta80 píše:
@Ivan PPZ jako že čivava 8 m a starý pes budou žrát jiné maso? tam bych jen řešila % masa. V přírodě štěně vlka a dospělý vlk budou žrát jednu kořist
No, já (nechovatel čivav) bych řekl, že ano. A že spousta konzerv bude třeba jen ve velikosti 1 kg+.
Tady výrobky rufruf zkus. https://www.rufruf.cz/…rie/konzervy
Jinak jsou psi, co kvalitní konzervu nechtěj, ale po plechovce z Penny se můžou utlouct.
My teda nedáváme konzervu samostatně. Ale dávám pár lžic k suchým granulím na večeři. Prostě přilepšení.
Teď to dělá darebák, že první si vyhrabe čumákem tu konzervu a pak sbírá po zemi granule, které vyhodil.
Exclusive masova konzerva, slozeni pouze hov+veprove, maji v Mounfieldu. Velmi kvalitni, skutecne maso, zadne moucky, pimpete kosti ani vnitrnosti.
Dogákovi kupuji tyhle značky. Je to český výrobce a hezký poměrně cena / kvalita.
@Kelsey píše:
My teda nedáváme konzervu samostatně. Ale dávám pár lžic k suchým granulím na večeři. Prostě přilepšení.
Teď to dělá darebák, že první si vyhrabe čumákem tu konzervu a pak sbírá po zemi granule, které vyhodil.
Zvířátka jsou super ![]()
Ahoj já mám huskyho a nakupuju mu na louiepet a ty konzervy jsou fakt kvalitní, vonavě, štavnate… už suchou stravu nedostává
@Ahep píše:
Exclusive masova konzerva, slozeni pouze hov+veprove, maji v Mounfieldu. Velmi kvalitni, skutecne maso, zadne moucky, pimpete kosti ani vnitrnosti.
Také je kupujeme. Minulá fenka byla zmlsaná, jen tak něco ji nejelo a po těchto se mohla utlouct.
@Kamilka0 a není mu z toho blbě? přece jen by měl být nějaký poměr sucheho a mokrého krmiva ne?