Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
maminky,presla jsem z Nutrilonu,kvuli nezdareni se stolice,pouze teplomerem,1denne,mel velke boleni a krece,ale kakani nemel tuhe,na mlickoHipp,prijde mi dost mastne,az se mi z toho navalilo,snad ta mastnota,jinak vune stejna jak u Nutrilonu,ale hlavne pokud to mimcu bude svedcit,mam trochu obavy ho dat mimcu,jsou nam3mesice,mate nekdo zkusenost s HIPP1?Diky moc.
Ahoj s HIPP zkušenosti nemám,ale po Nutrilonu jsme měli stejné problémy,Sunar ucpal úplně,nakonec pijeme Bebu,nejdřív HA,po té kadila obden a teď už jsme na normální a na příkrmech a kadí každej den bez problémů.
aho eldo,vy mate alerhie?Ze jste davala Bebu ha,nebo je odlehcena?Jinak se chci zeptat,jak dlouho to jine mleko zkouset,nez poznam nejaky rozdil,mne dr.rikala 14dni,nez se strivka vycisti od toho puvodniho.Dekuji za odpovedi.
U prvni dcery jsme mely od ctvrteho mesice plne Bebu HA do pul roka a kadila hezky jednou za tri dny, kdyz byla plne kojena kadila jednou za tri dny hromadu, kdyz kojena na stridacku s UM tak obden. Kdyz byla jen na Nutrilonu tak se bez teplomeru nevykadila vubec. Pak presla v pulroce na Bebu 2 Bifidus a kadeni taky bez problemu.
My nemame prokazane zadne alergie,tak nevim zda davat HAmleko,jestli je to lepsi a mimi to neuskodi,pokud nema alergie?Tak ted premyslim,jestli Beba ci Hipp.