Masturbace a lepší usnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.26 15:47

masturbace a lepsi usnuti

Chtěla jsem se zeptat, kde maminy masturbujete?
Ja teda většinou ne, když mám přítele, ale když on nemá chuť nebo je v práci (noční), tak někdy mi masturbace pomáhá líp usnout :lol: jenže u nás v posteli spí dcera (2roky), tak si říkám není to divné? Stačí mi vlastní fantazie (nepouštím si nic), jsem ticho a lehnu si na druhý kraj postele a po dokončení hned usnu.
Někteří provozují sex v posteli s dítětem nebo ve stejné místnosti a to mi přijde víc divné. Jinak teda provozuji i ve vaně, v obyváku, ale to když není partner doma no. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11364
2.1.26 16:12

Ty jo, na tohle bych neměl odvahu se zeptat ani já, a to jsem voseklej jak veverka z Luhačovic. Jisté je jedno: matky na Emiminu si to občas dělají. Jak často a kde už jsou jen domněnky, spekulace a urban legendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 16:15

@Ploskutáček Já nevím, mně na tom nepřijde nic špatného se na to zeptat, myslím že se tu řeší bizárnější temata 😂 jen že mě jedna matka za to odsoudila, tak mě zajímalo jestli nejsem vadná 😅

• Citovat
  • Upravit
4043
2.1.26 16:16
@Ploskutáček píše: Více

No já si u podobných příspěvků vždycky říkám, jestli je to fakt nějaká „odvážná mamina“ (odvážnější než Plosky), nebo nějakej pupkatej úchyl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11364
2.1.26 16:18
@Anonymní píše: Více

Nejsi, pokud jsi žena, dostane se ti faktů a upřímných odpovědí. Pokud jsi nešťastnou shodou náhod muž, budeš označen za trolla, honibrka a leštiče kopí. Ženy sdílí svá intimní tajemství výhradně mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.1.26 16:20
@Ploskutáček píše: Více

Líp bych to nenapsala… ale jak tady poznat, která z těch variant platí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 16:24

@Moringa To nevím, pod přezdívkami se může schovávat mnoho idiotů. Já pod svou přezdívkou jsem v mnoha diskuzích, kde mě už znají a prostě jsem si nelajzla, aby mě někdo poznal a pak odsuzoval no. 😅 tak jsem raději dala anonym.

• Citovat
  • Upravit
297
2.1.26 16:24

A co by na tom bylo divného? Pokud dítě spí je to ok ne?
Kolikrát sem měla s mužem sex když malé dítě bylo v pokoji a spalo. Nevidím na tom nic divného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 16:25

@Ta1983 To já nevím, co ji přišlo divné. Ona odsuzuje i sex ve stejné místnosti jak dítě, i přesto že spí dítě tvrdě jak dřevo. Asi 100 lidí 100 chutí, jen mě to trošku vystresovalo.

• Citovat
  • Upravit
11364
2.1.26 16:27
@Moringa píše: Více

To se nikdy neví. Vždycky jsem tvrdil, že pokud by mě zajímal sexuální život žen a neměl bych kamarádky, zeptal bych se tady.

Na druhou stranu působí důvěryhodnějc někdo, kdo má pár set příspěvků, je to místní štamgast, než ten, kdo se zeptá Kdy jste si naposledy vyklepaly myšáka? a takový tazatel bude mít pouze jeden příspěvek, což bude právě ten dotaz, nebo hůř, bude to anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
2.1.26 16:27

A co tě prosím vystresovalo? Že si děláš dobře když v blízkosti někdo spí?? Vážně??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
2.1.26 16:32

A to já ten anonym chápu… ale víš jak, těch honibrků se tady vyskytuje fakt dost :)
Jinak bych se ale tou „jednou matkou“ nenechala stresovat… vadné ani odsouzeníhodné mi to nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 16:35

@smile_xxx nojo, nevěděla jsem mezi jaké téma to vložit, tak jsem založila 2. 😅 chyba

• Citovat
  • Upravit
297
2.1.26 16:35
@Moringa píše: Více

Kdyby nezaložila dvě diskuze tak by se tomu možná dalo i věřit malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová