Je mi smutno, ale vím, že je to nespravné

Anonymní
1.1.26 13:40

Je mi smutno, ale vim že je to nespravné

Dobrý den, vím, že dostanu od mnohých z Vás čočku, ale nikdy by mě nenapadlo, že se to někdy bude týkat mě, a vím, že je to nesprávné, ale prostě si nemůžu pomoct…Jsem už skoro rok sama. V lednu minulého roku jsem dostala SMS po 4 letech vztahu: „Najdi si někoho, s kým si budeš rozumět.“ Celkem dlouho jsem to zpracovávala. No, teď k věci: v práci můj už ne nadřízený. Od první chvíle, kdy jsme se poznali, si rozumíme. On se chtěl před 3 roky rozejít s přítelkyní, já mu radila, ať to nedělá, a on pomáhal se vztahem mně. Jemu se povedlo vztah zachránit, musím dodat, že měli chvilku otevřený vztah. Nechci vypisovat, tak to zkrátím: jeden večer jsme šli jako parta z práce pařit a my spolu skončili v posteli, nikdy jsem to neudělala a myslela, že to bude jednou a naposledy nebylo, hodně jsme si sedli a já musím říct, že je to zatím nejlepší sex co jsem měla on říká to samé, ale teď už mi napsal, že s tím chce skončit, ale jestli poprosím ještě udělá výjimku, nechci mu krást rodinu mají to postavené jinak už dřív mi to říkal. Já jsem z toho samozřejmě nešťastná, skončit to nechci, ale asi jsem se i do něho zakoukala. Stalo se někdy toto někomu? Jak jste k tomu přistupovali. Jsou tu chlapi, kteří měli milenku, a pak se jim stýskalo po sexu s ní.

Příspěvek upraven 01.01.26 v 15:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
1.1.26 13:42

Jak jakože poprosíš? :mrgreen: tady nejde o to, ze někomu ničíš rodinu ale o to, že ze sebe děláš blbečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.26 13:42

Ano, když poprosila.

• Citovat
  • Upravit
77319
1.1.26 13:46
@Anonymní píše: Více

nešlo by to napsat česky a s diakritikou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
1.1.26 13:50

Když poprosíš 8o :poblion: To si děláš srandu že jo :mrgreen:
Poprosila bych ho tedy ať mi pokud možno už vůbec neleze na oči a s rozběhem ho kopla do zádele. Tobě radím vyndat si hlavu z tamtéž a začít přemýšlet nad tím jaký vztah máš sama k sobě a kde je nějaká vlastní sebeúcta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.26 13:51

@Anora je to tezký vysvetlit, meli svuj vzat postaveny jinak a ja naopak mu rikala, ze ja bych to nedala, ale rok je dlouha doba a ja si na nej zvykla dokonce si porad vykame. Je to slozity, ale od chvile kdy jsem sama nahlizim na vsechno jinak, nechci ho pripravit o rodinu.

• Citovat
  • Upravit
30419
1.1.26 13:53

Tvůj písemný projev odpovídá obsahu - možná jsi dobrá v sexu, ale jinak…prostě chlapi asi chtějí i někoho, s kým se dá mluvit a jejich projev má hlavu a patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
1.1.26 13:55

Vykáte si 8o 8o 8o
Objednej se na psychiatrii, nebo si alespoň sežeň psychologa/ terapii. Tohle není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
1.1.26 13:55
@stinga píše: Více

Jo, bolí z toho oči. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
1.1.26 13:57

To bude nějaký d.bil, co chce at se ho doprošuješ, taková nějak sub…fuj už ted si ho představuji a je mi z něj zle… :poblion:, ale přesně hledal, někoho jako ty…oni to umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.26 13:57

@hanka.br. člověk má v hlavě tolik věcí, že píše zmateně a ono nejde vsechno napsat do pár řádků, to se omlouvam. A víte co semnou se normálně bavit dá.

• Citovat
  • Upravit
36135
1.1.26 14:40

Prej když poprosíš. Přemýšlím kdo z vás dvou je větší zoufalec.
Jestli s ním chceš chrápat tak chrapej, ale když v tom máš city tak dopadneš špatně. Takže si najdi nějakýho volnýho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
1.1.26 14:45

To by snad lépe napsala, i umělá inteligence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
1.1.26 14:46

Doufám že je to jen hloupej vtip. Jinak jsi hodně zoufalá když toto toleruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
1.1.26 14:54
@Anora píše: Více

Ona i tak píše.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie