Chlap nechce přijet na návštěvu

Anonymní
27.12.25 15:56

Chlap nechce přijet na návštěvu

Asi to bude znít strašně blbě, ale stejně se zeptám…seznámila jsem se se zajímavým mužem, pomohl mi s něčím doma (řemeslník), od té doby jsme si sem tam napsali a pár týdnů si píšeme víc, častěji, tykáme si. Jsem rok po rozvodu, sama s dětma a teď jsou děti u babičky a mám pár dní volna, tak jsem ho pozvala na návštěvu. No a on dělá mrtvého brouka, píše mi, ale nic o tom, že by přijel, zjevně asi nechce a nechápu proč.

Nic po něm nechci (jako práci třeba nebo nějaké závazky), jenom společnost, na chvilku…Několikrát mi napsal, že se mu líbím, daleko to nemá. Objektivně (snad) vypadám cekem k světu, 161/50, sportuju, je mi přes 40, jemu může být k 50ti.

Kde je problém? Nechci partnera, nemám žádný čas, je normální, že chlap odmítne takhle explicitní nabídku k sexu :oops:? Připadám si jak do starého železa :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40422
27.12.25 16:05
@Anonymní píše: Více

On možná někoho má, nebo má zajímavější program, at je to cokoliv.

Může ho bavit flirt a nechce to posunout dál, ani jen k sexu.

Může být i impotentní, bohužel.

Každopádně bych se stáhla a víc nepodbízela, ani si už nevypisovala, když není krom písmenek ničeho jiného schopen, nebo tedy spíš nemá zájem… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8531
27.12.25 16:05

Nemá manželku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694
27.12.25 16:11

Zvláštní, ale asi opravdu nechce. Třeba má rodinu, jsou svátky, tak ani nemůže, kdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.25 16:13
@free333 píše: Více

máš pravdu, už mu psát nebudu…netuším, jestli někoho má, jsem si říkala, že by mi tolik nepsal, kdyby měl…ale vede to do nikam

ach jo, jsem se tak těšila :oops: :roll:

• Citovat
  • Upravit
33694
27.12.25 16:15

No a to tě za celou dobu nenapadlo se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40422
27.12.25 16:17

oni můžou vypisovat, i když jsou zadaní…

prolustrovala bych ho na netu, jestli na fb nemá fofo svojí happy rodinky pod stromečkem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.25 16:30

Taky bych si tipla, že je zadaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
27.12.25 16:30

Hmm, je zajímavý, že ti teda píše dál, ale nezmiňuje tu návštěvu. Naprosto chápu, jak se cítíš s tím pozváním bez odezvy, stalo se mi to samé a je mi míň než 40, ale my už jsme si pak aspoň nepsali dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6395
27.12.25 16:52

To je hodne divne…ale nekteri na to bud nejsou, nebo maji intimni problem a nechteji selhat… :nevim:…a nebo to, ze se mu libis rika jen ze zdvorilosti? Neves hlavu, chlapu remeslniku je:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.12.25 16:57

Tak nepřijel, aspoň sis ušetřila čas. Mně se před mnoha lety stala situace, že chlap přijel na pozvání na masáž, udělal masáž a odjel.

• Citovat
  • Upravit
6395
27.12.25 16:59
@Mango_Lassi píše: Více

Tvl a cos cekala, kdyz rikal ze prinede na masaz? Mango, jsi IT, bylo to naprosto logicke!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
27.12.25 17:00
@Andelskej_Satan píše: Více

Proto říkám, že paní ušetřila vlastní čas. Pozitivní zpráva.

• Citovat
  • Upravit
6395
27.12.25 17:00
@Mango_Lassi píše: Více

Presne, je to tak…ale zas, tesila se, je mi ji az lito :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.25 17:08
@Andelskej_Satan píše: Více

díky! hned je mi líp :lol: žádného chlapa domů už bych nechtěla, ale sex už mi fakt chybí :oops:

řemeslníků jsem tady měla už víc než dost (to je tak, když ženská zůstane sama ve starým baráku - instalatéra, elektrikáře, technika na internet), ale tenhle působil nejsympatičtěji

ad ušetřený čas - mně by stačilo, kdyby přijel na hodinku :oops: a hned by mi šlo všechno rychleji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová