Ztráta intimity v těhotenství: partner se mnou nechce mít sex

8
26.12.25 19:33

Partner se mnou nechce mít sex, sex mu je nepohodlný

Ahoj, řeším intimní problém. Jsem v 34,5 týdnu a s partnerem nemáme žádné intimnosti. Dokonce jsem ho omylem načapala jak si ho mrská na toaletě ( máme otevřené dveře a já mu šla říct že potřebuju na malou byl tam už přes 40 minut) a mě to dostalo. Tak jsem situaci nezvládla a úplně špatně eskalovala to přiznám. Po několika hodinách jsme si o situaci promluvili, moc se mu do toho nechtělo.
Sex se mnou ho prý nepohodlný. Že nechce ublížit miminku. Prý to tak má asi měsíc. Já ho nebudu nutit se mnou mít sex, ale mrzí mne že to se mnou neřešil dřív. Protože já jsem měla na sex narážky, dokonce jsem mu ukazovala polohy ve kterých by to šlo krásně dělat. Teď mi to ale zpětně dochází, že to přehlížel. Říkal že čeká že se to zlepší…
Jenže já mám strach. Bojím se že mě zase začne podvádět, bojím se že moje kačena už nebude ono po porodu…. Že se to prostě nezlepší. Kdyby za mnou přišel že je nadržený a že se mnou nechce spát tak mu prostě dopřeju prostor k masturbaci ale je mi trapné a bolavé ho u toho takhle chytnout. Prostě mě to štve a mrzí že je prostě jednodušší si vymrskat hada než mít sex se mnou. Nechci ať si to dělá potají někde na wc. Já mu klidně ten prostor dám. Mrzí mne že tu situaci neřešil dřív.. hlavně si přijdu jako pipina. Chápala bych i to že ho těhotná prostě nepřitahuju.

Bojím se toho jak to bude. Zbytek 25 jsem probrečela bylo mi to líto. Je mi to líto. Nechci ho omezovat. Jen mi to přijde špatný vůči mne i jemu. Zítra máme návštěvy po rodině a mě se do toho nechce.

Teď sedím na posteli je 4:11 ráno a zeptal se mne proč nespím a že to je neštěstí.

Je to pro mne těžké se s tím smířít. Je těžké přijmout že partnera sex s vámi nebaví. Proč asi nespím.

Zároveň si přijdu jako blázen. Řekla jsem mu že ho do sexu určitě nebudu nutit a že prostě ten prostor mu dám ať si teda dělá dobře ale že pokud může on tak já budu dělat to samé. Počkat až usne a jít si to udělat jak to děla on nebo zmizet na záchod …. Ale to mi přijde taky stupidní.

Nevím jsem prostě rozhozená z toho jako blázen. Bojím se ztráty intimity- ta už se vlastně ztratila, bojím se že to období nepřejde a nebude mít na sex chuť se mnou. Bojím se že mne zase bude podvádět. (Problém z minulosti )
Je těžké věřit tomu že to bude dobré - že za to může jen to těhotenství.

Máte s tím nějaká zkušenosti? Nebo jen pár slov …
Děkuji. Jsem hloupá … já vím. Mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.12.25 19:38

Klopčo, proč?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.25 19:39

Kačena… :(
To je výraz.
A dřív Tě podváděl…
To si sebe málo vážíš.

• Citovat
  • Upravit
5755
26.12.25 19:42

Prosím tě, klid. Chápu, jsi těhotná a mlátí s tebou hormony. Jenže realita je taková, že spoustu chlapů prostě těhotná ženská nevzrušuje a upřímně se ani nedivím. Kdyby ti to řekl, zranil by tvoje city. Ostatně zareagovala jsi příšerně a kecáš mu do věcí, které jsou jeho soukromá věc. Proč by se ti měl zpovídat kdy a jak si to dělá sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.25 19:45

Jsem táta a s milováním v těhotenství mé ženy jsem problém neměl. Ale kámoš u piva se nám svěřil, že mu to přijde přes čáru, že je to incest!

• Citovat
  • Upravit
3217
26.12.25 19:48

Ježiš, neříkej svému pohlaví „kačena“. Zkušenost nemám, ale jsi v cílové rovince těhotenství a reakce i činy tvé i partnerovy můžou být lehce iracionální, tvoje ovlivněné hormony a jeho hozením do nové životní situace, která je pro muže leckdy těžší než pro ženy - děje se něco, co z poloviny způsobil, nerozumí tomu a hlavně nad tím nemá absolutně žádnou kontrolu. Na tvém místě bych se snažila uklidnit, soustředit se na konec těhotenství, porod a následné sžívání s miminkem. S partnerem co nejvíc komunikuj, i o svých pocitech, ať má aspoň informace. Chce-li být nevěrný, nezabráníš tomu. Možná je teď jen vystrašený v nové životní roli. Dej tomu čas, vše si za pár měsíců nejpozději sedne. A věř mi, dole se nemusí změnit vůbec nic, rodila jsem 3× a moje… je v lepším stavu než ve 20 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 19:48
@Anonymní píše: Více

Nechci zahazovat vztah. Ono není vždy jednoduché odejít. (Finance, bydlení, společné závazky) dlouho jsem zvažovala zda zůstat nebo odejít. Vím že pokud se bude opakovat tak odejdu. To už je dané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 19:54
@Lil Kitkatt píše: Více

Snažím se být v klidu, ale mám strach. A já to chápu že se mnou spát nechce - nebudu ho nutit. Jen je šíleného takhle přistihnout. Nejvíc mne štve že to se mnou neprobral ( že má v sexu problém) a já se snažila, dělala narážky, snažila se o intimnosti. V podstatě jsem ze sebe dělala krávu. Místo toho aby to se mnou probral jak to v sexu má. Je mi fuk že si ho honí ale že ze mě dělal debi*a a neřešil problém. Ať si to klidně dělá, nemusí mi to hlásit o to vážně nestojím. Já mu ten prostor poskytnu. Ale přijde mi stupidní když chci jít na toaletu a takhle ho přistihnu tak ať se aspoň zavře nebo tak. Neberu mu jeho soukromí ale vadí mi že se mnou neprobral že je nějaký problém, já se zbytečně ztrapňovala. To mě bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 19:59
@teroonka píše: Více

Nazvala jsem to tak, protože mne to nechtělo pustit na zveřejnění příspěvku. Přišlo mi to lepší než psát vagína. Děkuji vám za odpověď. Snažím se to nebrat ale mám strach. Je pravda ldyž bude chtít - tak mi nevěrný bude. Mě hlavně mrzí to že jsem se před ním ztrapňovala - snažila se o intimnosti atd. A on už měl tyhle pocity, proč to se mnou neprobral. Bylo by to lepší upřímnější a to beru nejvíc. Nevyčítám mu že si udělá dobře, chápu že k tomu má prostě svoje důvody. K sexu ho fakt nutit nebudu nejsem taková. Ale prostě to byl šok. A pak po rozmluvě se dozvědět pravdu zpětně. Není to upřímné. Byla bych 100 krát raději vědět na čem jsem. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69122
26.12.25 20:10

Mně z toho celého příspěvků nějak stačí slovo ZASE ve spojení se slovesem ve vidu nedokonavém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 20:13
@Anonymní píše: Více

Děkuji za reakci. Já ho chápu jeho pocity, sex si určitě nutit nebudu. Jen mě mrzí že to se mnou neprobral dřív když začal mít problém. Já jsem se před ním zbytečně ztrapňovala snažila se ho svádět, pokoušela se o intimnosti a on to měl takhle. Je mi jedno že si to dělá jen mě štve, mrzí že ke mně nebyl upřímný. Za další se bojím toho že by mě mohl zase začít podvádět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 20:15
@ugluk píše: Více

Je mi líto že moje čeština je nedokonalá. Je to to poslední na co jsem myslela/myslím. Lepší tedy výraz opět nebo znovu? Co by jste použil vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5755
26.12.25 20:21
@Kristy277 píše: Více

A co měl jako říct? „Víš, zlato, jsem nadrženej jako králík, ale těhotná ženská mě fakt nebere?“ To přece nechceš slyšet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.12.25 20:26
@Lil Kitkatt píše: Více

Upřímně? Jo. Pravda se dá lépe zpracovat. Jsem na pravdu zvyklá - říká se tomu upřímnost. Nepotřebuji milosrdné lhaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
26.12.25 20:29

Chlapum je to blbe rict, kord kdyz jsi sama reagovala tak, jak jsi reagovala… tak nejak tusil, ze to nevezmes dobre :nevim:
Muj pritel se mnou spal, ale po porodu se mi priznal, ze ho to take nebralo… jeden jeho kamos to mel uplne stejne,.. jiny si to zase naopak v tehotenstvi uzival… :nevim:
Zkus si to tak nebrat, nejspis je to jenom prechodne obdobi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová