Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to přijde divný…a kdybych byla tvůj chlap, tak si připadám méně cenná a neatraktivní… Já třeba mám sex hodně ráda jakože fakt hodně. Vždycky jsem si ho užívala a měla jsem ho vždycky hodně. Ale co jsem s druhým manželem a pravou láskou tak ten sex má úplný jiný rozměr
…třeba to je u tebe i tím…
Ale takové uvažování že sex jen když se dělají děti je prostě divný… Promiň ![]()
Za mě je šílená představa říct chlapovi ať si najde milenku, protože o sex nemáš zájem a pak jednoho dne ten sex začneš zase vyžadovat, protože bys rada další dítě
to bych nechtěla byt v kůži toho chlapa.
My to tak s manželem máme - sex jsme měli naposled při zplození mladšího dítěte. Nepotřebujeme to. Já o sobě vím, že jsem asexuální, taky ze sexu necítím to potěšení a rozkoš, u manžela to spíš přišlo s věkem. Nebyla jsem na „to“ ani nikdy moc šikovná, nevěděla jsem při sexu, co dělat, jak reagovat, jak „zacházet“ s chlapovou chloubou.
Jsem docela ráda, že mám dávno rodinu, rodinný život a nemusíme se ani jeden přemáhat.
@Anonymní píše: Více
Dekuji moc za Vas komentar! Vlastne to mam stejne jako vy i co se tyce te sikovnosti. Taky me nenapada, co mam v dane chvili delat a akorat jsem z toho nervozni. Neni mi prijemne brat ho do ruky nebo pusy nebo s nim neco delat.. nemuzu za to proste. Nekdy si rikam, ze jsem snad na zeny, ale predstava oralniho sexu nebo zenskych intimnich partii mi prijde mozna i desivejsi.
No urcite mam jine smysluplnejsi kvality, nez nekomu delat matraci.
Zakladatelko, tak trochu tě umím pochopit, ač nezažívám to samé, ale on sex po 12 letech vztahu taky není žádné terno, snahy o inovace nebo výbuchy hormonálních bouří.. Spíš taková klidná jistota založená na pečlivém plánování - prostě se musíme domluvit, že tehdy a tehdy si na to uděláme prostor, protože tři malé děti, které se často budí. Ale když to třeba týden není, už mám fakt chuť. Ve tvém případě mě od začátku tvého příspěvku napadalo jediné - možná jsi ještě nepotkala toho pravého, který by ti ukázal, co všechno je možné a co tvé tělo umí, i když o tom ani nevíš. To pak není desítky minut pachtění se pro pár vteřin orgasmu, ale i hodiny sdílené slasti a blízkosti. Jednomu jsem vždycky říkala: sice nevím, co přesně děláš, ale hrozně se mi to líbí.. Tím tě nenabádám zkusit to v jiné posteli, jen je to jedna z možností, proč tě sex nenaplňuje a vlastně ti nic neříká. Co jinak, společná intimita, hlazení, mazlení, líbání - to jste někdy měli hezký?
@izabe Tak jsou i jine zpusoby zplozeni ditete, nez ze do sebe necham strkat neci p…s.
Uvěď alespoň jeden příklad. A ten chlap věděl do čeho jde?
Proč po ní takhle nesmyslně jdeš? A ještě jsi schovaná/ý za anonymitu
.
Tak u sebe vím, že na ženy určitě nejsem, chlapi se mi líbí i mě fyzicky přitahují, akorát k tomu nechci ten sex a penis v ruce ke svému životu také fakt nepotřebuji. Nedá se to brát, jakože „za to můžeš“. Prostě máš v mozku takové nastavení.
Blbý u vás je, jestli chlap to chce, ale ty ne. To se blbě řeší. U nás je to aspoň oboustranné.
Mám to podobně. Nikdy jsem sexu nijak neholdovala. Postupem času se s nechuti stal odpor. A možná tomu dost pomohli právě sexuální partneři. Ať už to byl dlouhodobý vztah nebo jen 2měsíční randění. Něžný či dost dominantní muž. Všechno se točilo jen kolem sexu, pořád. Ani z té sprchy jsem nemohla v klidu vyjít nahá aniž by na mě pořád někdo nesahal a neříkal oplzlé řeči. Takže se mi to postupně zprotivilo úplně. Já si prostě při sexu připadám jak zvíře a potupně. Pot, tělesné sekrety atd mi prostě vadí.. Orální sex jsem zkoušela tak 5× ale pokaždé jsem se málem pozvracela. Takže jsem se rozhodla, že nebudu dělat něco co je mi nepříjemné. Nemyslím si, že je to špatně. A názor ostatních je mi ukradený ![]()
Já tomu nerozumím. Jak tě může chlap fyzicky přitahovat a přitom s ním můžeš nechtít mít sex? To se vzájemně vylučuje, ne? To si jako říkáš:„Ježiš, ten je pěknej, s tím bych se chtěla držet za ruce při koukání na televizi?“
Já třeba kouknu na manžela a mám na něj chuť. Chci se ho dotýkat, líbat ho, všechno.
Zdravim, jdu sem s takovym asi neobvyklym tematem.
Sex me nikdy nejak extra nebavil. Tim chci rict, ze jako jo, dobry, kdyz se snazil ten druhy (partner) tak jsem si ten prubeh nejak “odtrpela” a uzila si tech slavnych 5 sekund toho divnyho “prijemnyho” pocitu. Ale ze bych zacala sama od sebe nebo se nejak moc angazovala, to ne.
Proste jsem nikdy nepochopila, kolik divadla (nekdy i desitky minut) se musi odbyt, aby nastal par sekundovy orgasmus a pak konec. Take mi vzdy prislo nechutne provozovat chlapovi oralni sex, proste proc mam strkat do pusy neco, cim se cura? Ani ja to po chlapech nevyzadovala, aby mi to delali. Ano, nebylo mi to vylozene neprijemny, ale proste nepotrebuju to. Cely zivot jsem s tim tak nejak zila, ze je to samozrejmost a patri to k zivotu a vzdy to nejak pretrpela. Sex. partneru bylo vice, stali partneri dlouhaleti 3. Nekdy to bylo lepsi, jindy uplne hrozny. Ted jsem ale rok po porodu a zhnusilo se mi to uz uplne. Najednou mam pocit, ze uz mam dite a mam “odcineno” a nepotrebuju to delat uz vubec. Pak zas nekdy za ucelem dalsiho ditete, mozna. Proste se to hormonama ted hodne zhorsilo. Vztah s chlapem z vaznych duvodu je taky spatny, takze nastesti me do niceho nenuti ani on sam. Rikala jsem mu uz, aby si nasel milenku na to jedno, ze je mi to uplne jedno, ze bude mit tu pro me nepotrebnou vec s nekym jinym ale zatim nechce. Je tu nekdo, kdo to ma stejne? Kdo treba zije s partnerem bez sexu uplne? Jde to? Da se u chlapu najit pochopeni, nebo se s tim musim smirit, ze to v zivote takhle funguje a bude to po mne chtit kazdy? S lekari ani psychologem/sexuologem to resit nechci, nemyslim si, ze mam problem, sex normalne citim a tak, ale proste v tom nevidim takovy halo jako ostatni, proste jsem na nej asi lina a tech 5 sekund slavy mi za to okolo nestoji.. reknete, ze nejsem jedina