Projevy asexuality

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6894
30.12.25 18:44

Znám 4 muže, které jsou v podobné roli jako ten tvůj, tj. sex s manželkami nikdy nebyl žádná hitparáda a po dítěti 0. Jednomu tomu dítěti už je 20, dotyčný to vyřešil priváty a milenkami a čeká na stáří.
Co si budeme, je to na hov_no, ten vztah to vážně poznamená, ohrozí, zlikviduje. Někdo jde od toho, někdo si najde milenku, málokdo „trpí“.
Mám i takovou kamarádku. Taky nezájem, žádná snaha s tím něco dělat. Tvrdí, že ten její je na tom stejně. Jojo, akorát, že ojel už půlku okresu.
Buď k chlapovi upřímná. Dělej s tím něco nebo ne, hlavně to otevřeně řeš s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8993
30.12.25 18:46

Podobnou manželku jako jsi ty měl bývalý kolega. Utekl od ní asi dva roky po porodu k milence, taky bych to nedala. Potřebuju cítit, že mě ten druhý miluje, že jsem chtěná, že jsem pro něj atraktivní, že ho přitahuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6894
30.12.25 18:49
@Serpentini píše: Více

Přesně tak. Většina takových žen (i mužů!) končí jako podváděných a opouštěných, logicky.. V tomhle žít člověk s běžnými potřebami žít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 18:53

Ano.. Představte si, že i fyzická přitažlivost zahrnuje pocity blízkosti, touhu po dotecích, objetí a pohlazení ale je rozdílná od SEXUÁLNÍ PŘITAŽLIVOSTI kdy dochází k intimitě jako je třeba sex samotný. Ne každý si musí za každou cenu hned oblizovat intimní partie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75910
30.12.25 18:53
@Lojzísek píše: Více

však zakladatelka mu řekla, ať si najde milenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 18:57

@Serpentini

Tak ja to mam treba tak, ze pocituju nekdy (velmi zridkakdy) touhu, ale mne se proste nechce do toho aktu. Akt jako takovy me proste nebavi - to zasouvani a ty veci, nez prijde orgasmus. Do toho to starani se o chlapa - nebavi me ho drazdit ani na nej sahat, penis se mi jako takovy hnusi. A libani uz teda vubec ne. A nechce se mi do toho venovat zadna energie, ze bych treba byla nahore, nebo delala nejakou iniciativu ja. Proste mi to jakoby za tech 5 sekund nestoji. Ze se pak musim jit jeste sprchovat, a musim brat antinu/resit jinou ochranu a tady ty veci okolo. A ze proste nechapu, ze ostatni jsou z toho tak odvareni. Jak psala jedna pani vyse (prispevek se mi moc libil) tak treba to muze byt dano partnery, ja nevim..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.25 18:59

Myslím, že pro lidi s normálními potřebami to je těžko pochopitelné. Ale je to v podstatě, jak píšeš. Je pěknej, dál než k líbání by to ale nedošlo. Teď už teda ani tam, já opravdu chlapy posuzuju jako fakt pěkné čistě platonicky, svého manžela bych stejně nepodvedla (ani tím líbáním).
Lásku si dokazujeme jinak, my se teda objímáme, líbáme, ale dál to nezajde a lásku si prokazujeme malými činy, které pro sebe každodenně děláme. Ono je ale důležité, jak to vnímá ten druhý. K rozhodnutí, že ve vztahu nebude sex, nestačí jeden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.25 18:59
@Anonymní píše: Více

Mazleni a tady ty veci okolo mam moc rada. I blizkost. Ale proste ten sex jako takovy neprozivam, proste nevim no. Mozna v tom je i averze kvuli okoli, jak tu take nekdo psal, vadi mi byt vzdycky sexualni objekt - pravda, taky jsem nemohla vylezt naha ze sprchy aniz by na me hned nekdo nesahal nebo nemel poznamky. Proste jsem si vybudovala asi nejaky psychicky odpor, protoze mam pocit, ze vsichni resi jenom sex a kdyz ho nemaji, tak je zena na nic.

• Citovat
  • Upravit
6894
30.12.25 19:04
@stinga píše: Více

Jasně, ale to mi tedy jako fajn řešení pro zachování funkčního vztahu nepřijde. Kdyby mi chlap řekl, že se mu moje pohlavní orgány hnusí, ať si najdu jiného šu_kálistu, zamávám mu hodně rychle :mrgreen: Přijde mi to neskutečně ponižující, v podstatě ho jen „připustit“ za účelem potomka jako nějakého psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6894
30.12.25 19:05

A nebylo by fér tohle řešit s odborníkem, než chlapovi oznámit, ať si najde milenku? Sorry, ale Ty máš problém, Ty bys ho měla řešit, ne ho přehazovat na druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 19:11

@Lojzísek Ja ho ale resit nechci, my spolu stejne nebudeme z jinych duvodu (pije a je agresivni i pred dcerou a dalsi duvody, to je jedno.. ). Spis tohle tema resim do budoucna, zda je mozne najit si chlapa, ktery to po mne vyzadovat nebude abych se uz nemusela podrizovat…

• Citovat
  • Upravit
6894
30.12.25 19:13

Jo, takhle.. Tak určitě je to možné. Akorát to chce být 100% upřímná. Samozřejmě to bude těžké, protože takoví chlapi budou ty pomyslné jehly v kupce sena. Ale taky můžeš najít takového, kdo s tím bude zdánlivě v pohodě, ale bude tě podvádět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.12.25 19:16
@Lojzísek píše: Více

Hele Lojzo, jako sorry ale říkat někomu ať si najde odborníka jen proto, že doma neroztahuje nohy. Tohle není problém, tohle je její rozhodnutí a nakládání s jejím tělem. Přesně kvůli lidem jako jsi ty je sex považován za samozřejmost ( teď si moje žena a budeš suka* jak já řeknu ).. A přesně kvůli lidem jako jsi ty jsou spodní hranice trestů za znásilnění a sexuální obtěžování. Když ji kvůli tomu muž opustí, ok, to je zase jeho volba. Hold nejsou za jedno… Ale psát to co píšeš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
30.12.25 19:39

No možná, že kdyby měl ten sex, tak by nepil a neměl blbý nálady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.25 19:41

@Cenarius Aha, takze protoze nema sex, tak me muze vulgarne a i lehce fyzicky napadat? To nemyslite vazne, ze ne. V tom pripade uz budu radeji sama, pokud jsou vsichni chlapi takovi zvirata.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová